Kočík do každého terénu

mirkacer
30. okt 2017

Ahoj zienky, som v 20tt mojho prveho tehu a posledne dva tyzdne neriesim nic ine ako vyber kocika.Chcela by som kocik s ktorym sa da naozaj absolvovat akykolvek teren,nakolko s priatelom radi a vela cestujeme,castokrat prave do vysokohorskych oblasti.Kamosky maju dobre skusenosti s kocikom Bugaboo cameleon 3.Ake su vase skusenosti?
Dakujem za kazdy nazor🤗

mony80
30. okt 2017

Ahoj, do terenu satku alebo ergo nosic a zajdes kam ta nozky odnesu. Terenne z kocikov mas napr. BOB, TFK, BABYJOGGER ............ take velke trojkolky odpruzene s poriadnym ramom a tensimi kolesami, ale na ozajstny teren satka asi naj. Tot moj nazor.

katrin21
30. okt 2017

urcite ten kocik nie je do terenu.. ma male predne kolieska dost... sice zadne su vacsie, ale predne zas male....
hladaj nieco s nafukovacimi kolesami, ak chces naozaj hory ...

mirkacer
autor
30. okt 2017

Jasne ze sa nechystam s kocikom rovno na Krivan😂.Myslela som skor kocik ktory neprekvapi ziadny teren,ktory zvladne aj brodenie sa v snehu,mozno piesok,jednoducho s ktorym zajdem vsade,nebude hrkotat,a aby som nemala jeden kocik na prechadzky,druhy na vylety atd.Proste jeden kocik na ktory sa bude dat spolahnut.

burka8
30. okt 2017

Za mňa cam cotina x. Trojkolka, veľké nafukovacie kolesá. Veľká vanička, a aj športová časť.

jeennyv
31. okt 2017

@mirkacer mate byt, dom? budes mat kocik v kocikarni ci v byte, poschodie, schody, velkost vytahu pripadne..kocik je jeho vaha plus dieta a este taska a najaky nakup..kolko predstavujeS, ze by si tak pred sebou tlacila..su kociky co maju vahu do 12kg to su lahsie a potom su same o
sebe okolo 15kg a viac len kocik..a este kufor auta ak je..ci sa vobec zmesti..dnes uz vacsina kocikov s nafuk.kolesami co to preziju, skor by som riesila jeho kazdodenne pouzitie...lebo napr moja suseda ma kocik nafukovacie kolesa vacsie, vana, konstrukcia proste riadne hebedo, lebo do kazdeho pocasia, ale kocar rve do kufra auta, ze este odmontovava predne kolesa...

bombonka
31. okt 2017

Bugaboo buffalo. Je to pán kočík a prejdes všetko, nehrkoce a budeš max.spokojna

katlenad
31. okt 2017

Gesslein Air F6 - aj na Reinerku v zime vysiel. Jasne ze tam nebolo pol metra snehu 😁 ale ninulu zimu neodhrnali sneh, vsade 10 cm neudupa eho snehu a my s nasim gessleinom jednou rukou 😉 ale je z tych drahsich kocikov. Takze zavisi aj od rozpoctu. Mam ale pocit, ze gesslein neprekvapi nic 😊

orieska325
31. okt 2017

Za mna peg perego Gt3 to najlepsie co som malaJediny minus je velkost..mrk skupina recenzie kociarov tam som pisala viac.

girlnextdoor
31. okt 2017

Za nás - Britax B Motion 3. Prešli sme s ním naozaj všade...
Ak chcete terénny kočík, rozhodne veľké nafukovacie kolesá...

siska53
31. okt 2017

@mirkacer za mna kociky na styl inglesiny magnum (na tu ja nedam.dopustit). Maju velke kolesa a zvladnu aj kamene ci nerovnosti,vsetko.
Jasne,ak chcete ist na turu,tak to nosic treba,zas na lomnicak nevyjdes so ziadnym.kocikom,zle beznu lesnu cestu ci rozbite chodniky kamene, sneh ano.

merinobazar
31. okt 2017

X lander XRun urcite 😉

mirkacer
autor
31. okt 2017

@jeennyv byvame v byte na druhom ale mame bezbarierovy pristup a velky vytah,na kocik miesto mam,to fakt neriesim.Skor ma zaujima to co som pisala.Kufor v ajte sice velky nemame ale verim ze s tym balenim to zvladneme.Skor prihliadam na tu funkcnost kocika 😊

aksalka79
31. okt 2017

Ahoj, ono je dobré, ked si kočík vyskúšaš, ako sa ovláda a či sa ti aj vizuálne páči. Každá mamička nedá dopustiť na ten ,,svoj" kočík. Sestra mala Gesslein a druhý Jané slalom pro. Ako som vyskúšala Jané, tak som iný nechcela. Pokočíkuj si na dve tri minútky kočíky mamičiek a potom sa sama rozhodneš. My máme Jané slalom pro a druhý Chariot, lebo sme chceli kočík aj na bežky..teda s lyžami. Ja s ním behám, korčulujem a cez zimu bežkujem...Prajem veľa šťastia..

katrin21
31. okt 2017

X landre su fajn na teren inak...tie odpruzene

katrin21
31. okt 2017

A este gessleiny ale to au vsetko kociky tanky..sice prejdu vsetko ale neviem ci ich das do kufra auta.su velke nespratne a tazke...ale vozia sa supercaj v zime...podla mna ale teda skor pre ludi s velkym kufrom v aute a malo jazdiacim.inak ti to pojde o chvilu na nervy.mbe teda islo.
Jo a idealny kocik neexistuje..za mna by som pozerala hlavne vahu a to odpruzenie..ale problem je ze prave tie do terenu su vzdy tie velke tazke tanky..

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chrissie_kf
31. okt 2017

@mirkacer hartan racer gts -prejde fakt vsetko , aj po snehu. Odporucam 🙂

imelia
1. nov 2017

Ja za mna z osobnej skusenosti odporucam roan marita s nafukovacimi kolesami. Sneh,piesok nerobia problem. A ak cestujete, asi poznas cestu na mlyny oblazy na hutach. Tak sme ju dali s tym kocikom bez problemov a nosenia.

celasapremenim
1. nov 2017

uppababy vista si kupte, kvalitativne sa bugaboo nechyta ani nahodou

radka288
1. nov 2017

Za mna urcite vybrst niektori s Gessleinov..vsetky prechadzky boli u nas prevazne po vinohradoch kopcoch a parada..

libulibu
2. nov 2017

Ja by som do terénu urcite odporucila kocík Jané slalom pro, ktorý má nafukovacie kolesá, prednú kotúcovú brzdu na pribrzdovanie dolu kopcom a velkú priestrannú sportovú sedacku, v ktorej sa pohodlne vyspí aj väcsie dietatko. Pre mna bol super.🙂

mirkacer
autor
2. nov 2017

Zienky a tie gessleiny..nemali ste s nimy problem?Som citala recenzie,ze ked sa cosi pokazilo,bol problem s reklamaciou.Inak mi ten kocik pride velmi sympaticky a rada by som ho sla pozriet aj osobne 🙂

mirkacer
autor
7. nov 2017

@radka288 ktory gesslein konkretne si mala,dizajnovo sa mi velmi pacia 😊

lenivica
8. nov 2017

My mame Bugaboo Cameleon a som s ním spokojná. Síce zimu ešte odskúšanú nemáme, ale verím, že to bude v pohode. Za nás super kočík. Pokial chceš, dajú sa na neho kúpiť aj predné kolieska (veľké), ale uz sa nedajú točiť a podľa mna s tým uz prejdes všade a všetko. Ak ich nebudeš chcieť, tak je alternatíva, že si prehodis rúčku a tým pádom väčšie kolieska budú v prejdu a menšie v zadu a prejdes aj horší terén. Ja som kukala pri kúpe aj na to ako sa skladá, aký je ťažký a ci sa mi zmestí aj do auta nakoľko ho mam menšie. Sestra mala gesslein f6 a tiež si ho pochvaľovala, mne ale ten kočík prišiel strašne ťažký, ťažko skladatelny a taký mohutný a nechodila s ním často nakoľko maly nebol kocikovsky typ a uz vŕzga. Športový si kúpila Uppababy Vista (nekúpiš na SVK) a ten si veľmi pochvaľovala, aj malému sa v ňom po roku uz páčilo, keď som ho vyskúšala tak mi uz prišiel o mnoho lepší ako ten gesslein. Ale ako baby radia, musíš vyskúšať viacero.

mirkacer
autor
8. nov 2017

Dnes som bola pozriet kociky konecne nazivo a neskutocne sa mi paci Joolz Day 2.Ja mam strasne rada taky minimalizmus a prave tento kocik mi prisiel velmi pekny a zaroven jednoduchy,je odperovany a udajne zvladne aj horsi teren.Pozerala som aj hesslein f6,ale joolz ma ocaril viac.Gesslein mi prisiel ako pise @lenivica taky tazkopadny,vacsi.Ale nevylucujem.No musim si to nechat este ulezat v hlave 🤗

yanni
8. nov 2017

@mirkacer Tu ti napise kazdy nieco ine. najlepsie vyskusat a obzriet live niekde v obchode.
Za mna TFK, ten kocik je neznicitelny. Mala ma dva roky a tri mesiace, teraz ho pouzivame uz viac menej len na behanie ale dva roky bol denno denne niekde. V horach, v pusti, kazdy mesiac v lietadle, auto, schody, kamene, hrboly, trava, vymole atd. ani nespominam.
A je priestranny. Ako vanicka, tak aj sportova cast. Aj pre obrovske dieta. A ked poviem obrovskeeee, tak to tak aj myslim. Copana je dlhana ale chuda, utla, od narodenia bolo taka a musela som jej do sportovej casti kupit zmensovadlo (dostat original), lebo by tam lietala. teraz 91 cm zivej dlzky😂 nema problem sa tamvyspat aj na hrubej zimnej podlozke a v tucnej kombineze.

A ako tu uz bolo spominane. Ak chodine na tury, tak satku alebo nosic. Ale to tiez odporucam, niekde si pozicat a potom s mrnatom vyskusat. JA som skusala mesiace a copana neznasala nosenie. nejak sme dali, ked bola takmer 8 mesacna tyzdennu lyzovacku v nosici (inak by sme s lanovkou na kopec nedostali) ale potom ani za toho pana. Cize aaaaaz tyzden v nosici a aj to az na vsemozne "dohovaranie". Potom sme checli sit na turu, to bola uz jar, no ani za toho pana som ju tam nemohal dostat. A takto to islo od troch mesiacov. Ani satka, ani manduca, ani taky nosic ani hentaky. grrrr

katlenad
19. nov 2017

@mirkacer s gessleinom sme dva krat riesili brzdy za 3 roky a ziadny priblem s reklamaciou nebol.

snehovagula1
19. nov 2017

@yanni tfk to je normalne taka znacka? Nikdy som o takej nepocula...

yanni
19. nov 2017

@snehovagula1 Ano a velmi oblubena u aktivnych rodicov. Su to Nemci. Kociky prakticky neznicictelne.

eliste
19. nov 2017

urcite chariot, nic lepsie do terenu este nikto nevyrobil 🙂