Kupili ste si niekto nový kočík v 3r veku dieťaťa?
Zaujima ma nazor vas, ktore ste si kupili kocik, ked malo dieta cca. 3 roky. Pripadme kratko cez 3r.
Ide o to ,ze mam take fajn golfky, ale su do 15kg a mam ne dost kupcov. Zaroven mam este dalsi kocik Valco Trend, ktory je do 20kg a je ako novy, ale v podstate uz by nam stacilo nieco mensie ,iba na dovolenky prip. dlhsie trasy, ked mala nevladze chodit/ stava sa casto/ a tiez na rychle presuny ,ked nieco vybavujem.
Mam v hlave myslienku predat oba kociky,hoci s tazkym srdcom,lebo su super, a kupit si jeden taky golfovy, napr
SILVER CROSS REFLEX, ktory je do 20kg.
Este pripada do uvahy Mutsy Nexo, ale je do 15kg..isto by vsak tu vahu prexil, kedze je kvalitny...ale da sa fajn kupit v bazariku.
Kupili ste niektora takto ? Podla mna este skoro rok, alebo min
6 mes. na dlhe trasy vyuzijeme... celkom rada si oddychne ,posedi v kociku a je pohodlne tam aj dat veci a nenosit v rukach..
Bije sa vo mne rozum a chut uzit si este toto babatkovske obdobie a neskladovat zbyticne dva kociky.
Ja som kupovala silver cross golfák na dovolenku, keď mala malá 3 a pol roka, potom som ho predala a kúpila jej ako štvorročnej Babyhome Emotion tiež na dovolenku, lebo sme sa veľa túlali pobaltskými štátmi a využili na maximum.
@katrin21 za mna tiez pozri babyhome emotion do 25kg mame u svokrovcov.
@katrin21 ja zbožňujem kočík a budem nešťastná keď už bude ozaj trápne malú v ňom voziť. Teraz má 3,5 roka a stále ho v prípade potreby používam. Nenávidím, keď idem do nákupného centra, či do mesta na prechádzku či malý nákup a musím všetko ťahať v rukách. Do kočíka dám okrem malej aj všetko ostatné, ako napr. pitie, nákup, svetre... Pre mňa je kočík neskutočne pohodlná vec.
No a čo sa týka tej výmeny kočíka, ja to už neriešim, máme peg perego golfáč, tiež zaberá dosť miesta v kufri ale stále sa nám tam všetko zmestí, čo potrebujeme (aj kufre na dovolenku). Ale chápem, že ak je problém s miestom v kufri, tak zvažuješ výmenu, no to už si musíš sama zvážiť, či ten nový bude ozaj o toľko spratnejší a či sa Ti to chce riešiť.
@zuzuluj hovoris mi z duse, milujem vozenie kocikom... presne ako pises.. je to pohodlne..
@babi81 hej hlavne ta nosnost.,inak je lahucky, spratny a jazdi priam sam, ale len po dobrom terene, ako vsetky takeho s malymi kolieskami..prejee teren ,ale teda je to rozdiel to je jasne....hmm..ale tak asi ich necham do jesene teda oba a uvidime co potom

Dakujem vam vsetkym...
Ano, je to o tom ulahceni zivota mne . Kocik vytiahnem asi 1x do tyzdna, nie denne.. a ja som taky rychly chodec, mam 180cm, robim dlhe kroky a chodim dost rychlo,to mam po ocinovi mojom😂😂,takze ked sa niekam ponahlam, viete si predstavit to tempo..to by bez kocika neslo..
@maciatkolulu aj moja starsia uz ma 18, skoro 19, veru pamatam sa, ako mi spala v tych nepolohovatelnych golfkach tak,ze som rucky oprela niekde o lavicku,stolicku dozadu, vlastne ako dnesne korytkove kociky...😂😂 chodila som s nou casto.do BA a ZA autobusmi z PD, dnes nechapem ako😂😂😂. teraz si veru rada veci ulahcim. Dakujem.