icon

Kupili ste si niekto nový kočík v 3r veku dieťaťa?

katrin21
21. máj 2019

Zaujima ma nazor vas, ktore ste si kupili kocik, ked malo dieta cca. 3 roky. Pripadme kratko cez 3r.
Ide o to ,ze mam take fajn golfky, ale su do 15kg a mam ne dost kupcov. Zaroven mam este dalsi kocik Valco Trend, ktory je do 20kg a je ako novy, ale v podstate uz by nam stacilo nieco mensie ,iba na dovolenky prip. dlhsie trasy, ked mala nevladze chodit/ stava sa casto/ a tiez na rychle presuny ,ked nieco vybavujem.
Mam v hlave myslienku predat oba kociky,hoci s tazkym srdcom,lebo su super, a kupit si jeden taky golfovy, napr
SILVER CROSS REFLEX, ktory je do 20kg.
Este pripada do uvahy Mutsy Nexo, ale je do 15kg..isto by vsak tu vahu prexil, kedze je kvalitny...ale da sa fajn kupit v bazariku.

Kupili ste niektora takto ? Podla mna este skoro rok, alebo min
6 mes. na dlhe trasy vyuzijeme... celkom rada si oddychne ,posedi v kociku a je pohodlne tam aj dat veci a nenosit v rukach..

Bije sa vo mne rozum a chut uzit si este toto babatkovske obdobie a neskladovat zbyticne dva kociky.

barby141
21. máj 2019

Kupovala som malej kočík Mamas & Papas Luna krátko pred 3. narodeninami a mala som doma kočíky trojkombináciu aj bugynu oba som potom predala, natrafila som na neho v bazári a ešte sme ho dost využili aj ked vacsinou chodí pešo, ale keď som išla na dlhšie do mesta a hlavne na dovolenke a možno aj tejto rok ho ešte zoberieme a to bude mať 4😉

romiada
21. máj 2019

@katrin21 ja Ta uplne chapem...tiez velakrat vybavujem , lietam jak drak a potrebujem doslova športovo rychly presun😉 Maly ma 2.5roka a mojmu tempu by vtedy keď som rozbehnuta, jednoducho nestačil.
Neviem si vynachvalit na taku športovu chodzu Thule Urban Glide. Jednou rukou vedies kocik, druhou telefonuješ bez ujmy na chrbtici a svaloch ruky 🤣
Tiez nechapem ako som mohla pred 10r dokazat tlacit 17kg dceru v bugyne s mini kolieskami. Heroicke vykony som podavala 😂🤣

simonecka145
21. máj 2019

Ja by som určite kúpila....na tvojom mieste by som predala oba čo máš doma a kúpila iný 🙂 to valco je síce super a jaka veľkú nosnosť no už sa mi pre 3r nehodí 🙂 volila by som niečo ako je maclaren techno xt alebo maclaren quest alebo elodie 🙂

evittam
22. máj 2019

@katrin21 Tak ale ak máš vyhovujúci kočík nekupovala by som novy ale to uz je na tebe.

lusyc
22. máj 2019

@janka0509 mozno surodenecky kočík by pomohol.

lusyc
22. máj 2019

@katrin21 ja by som tiež kúpila, keby som cítila, ze ho potrebujem. Kočíky nám mamám dávajú krídla.

denisam80
22. máj 2019

@katrin21 my máme petit and mars street, je do 25kg, maly bude mať o mesiac 3 a naplno ešte stále využijeme, každý deň ho berieme do mesta, lebo chodí si on pešo vedľa mňa, ale je veľmi rád aj v kočíku, čiže ešte dlho ho budeme používať.

maciatkolulu
22. máj 2019

@katrin21 tak ja ti napíšem s kľudný srdcom ako mama dvoch dospelých dcér a teraz mama päťročného,predaj a kúpa a urob si radosť,mne ešte ježiško doniesol elodie na Vianoce a malý sa občas ešte vozí,je to ešte drobec vzrastovo😉a mne to pomáha,na dovolenke sme mali Cybex mios,nič lepšie si ani neviem predstaviť,malý spával poobede vonku,večer vydržal,kam sme chceli ísť,teraz sme boli v marci a nikoho ani nenapadlo okolo nás riešiť,na letisku nás brali dopredu,proste samé výhody a keď beha,mám kde vláčiť haraburdy. Teraz využívam oveľa viac bollerwagen,kočíky s nostalgiou predávam,ale elodie nie😉. Takže pokiaľ to má tebe pomôcť a máš doma dva,tak ich predaj a kúpa jeden,čo ti bude vyhovovať,veď prečo nie a silver je super značka....takze ja by som neváhala😉

xenia1
22. máj 2019

Môj drobec v 2 rokoch prešiel celú horu pešo a to sme tam behali 3 hodiny keď sme boli na hriboch určite by som 3 ročnej nekupoval kočiar

maciatkolulu
22. máj 2019

@patka06 ja som podporovala pohodlnost aj pred 15rokmi,ale svoju😂😂😂😂a dcéra je. Teraz na športovej škole,takže tak. Nič sa nepokazí,keď sa dieťa s haraburdami vozí dokedy to vyhovuje rodičom a dieťaťu😉😉ver mi,mám dve dospelé a samostatné jednotky už a normálne vedieť chodiť,športujú,sú aktívne a vozili si do päť a viac aj staršia s mladsou v jednom kočíku😂😂😂😂😂

rooskoliv
22. máj 2019

Nie. Má nohy

greeny
22. máj 2019

@katrin21 jasné že si uľahčí život a nie je pravda že je ina doba.moja mama mala škôlku 1km od domu, žiadne auto bus tak ma v golfke vozila do škôlky do piatich rokov aby ráno všetko postihala

siska53
22. máj 2019

@katrin21 podla mna zbytocne.. nasa nebola nejaky velky chodec, mali sme len staru buginu, ktoru sme pouzivali tak cca do jej 3,5r.,potom uz chodila sama vzdy.

jankalukasova
22. máj 2019

@katrin21 prosim ta vobec sa tu neobhajuj. Ty si dcerku poznas... Ty vies... ja som teraz zrusila kocik dvojrocnej ale ked pojdeme niekam na cely den, tak jej ho budem musiet vratit. Ona ta predstava toho co znamena: "ked ideme na dlhsie" je ukazdeho ina. Poznam mamicku co denne frci trasu 10km. Na to sa ti to dieta vies co.... a ked nie, tak to bude trvat vecnost. Ona ide velmi svizne.. pripadne celodenny vylet je potom tiez velmi narocny alebo sa celodennym vyletom stava trasa, ktora by inak trvala 2-3 hodinky. To valco je super. Ja by som golfac neriesila. To valco je dost priestranne, ma dobru nosnost a ide sa s nim pohodlne. Ja mam pre dceru (teraz uz odlozeny) mamas&papas armadillo a ten je uchvatny, skladny, dlha strieska, velky plac na spanie a nosnost 24kg. Ale tiez je to z casti o tom, ze ja golface vseobecne nemusim.

hettinka
22. máj 2019

@katrin21 ono keď má dieťa (a rodič) možnosť, tak di do kočíka sadne. A keď možnosť nie je, musí po svojich. Tvoja je veľká kocka, dávam kočíku maximálne tak pol roka, možno sporadicky. Veď 3 roky, to je škôlkar a fakt nikoho do škôlky už ne vozili v kočíku.

meluela
22. máj 2019

@katrin21 jasne, kup 🙂 mne kebyze sa rozpadnu teraz golfky (nemaju od toho daleko a prave prekracuje vahovo tych 15kg), tak by som zrejme tiez musela este nieco kupit, ale dufam ze uz vydrzime s tymto .. starsi sa naposledy viezol ako 4.5 rocny, aktivne som ho vozila tak do cca.3.75-4r zalezi velmi od toho v akom terene clovek byva, ako rychlo sa potrebuje niekam presuvat .. trebars u nas ked dcerka spravi taky zasek ze ani za nic nejde 15 min hore kopcekom ale bracek ma byt o chvilu v skole .. no zosedivela by som bez kocika 😀

jankalukasova
22. máj 2019

@hettinka nie? To, ze Ty nikoho nepoznas, neznamena, ze to tak nie je... 😉 precitaj si co pise
@greeny len par komentov vyssie...

siska53
22. máj 2019

@hettinka by si sa divila.. dcera mala spoluziacku, ktoru este v 4r.vyvazali aj zo skolky v kocari.. jedine, ze mala nejaky zdravotny problem.. tiez mi to bolo zvlastne..

marya2
22. máj 2019

@katrin21 Presne chápem, tiež už mám po 40tke a potrebujem si uľahčiť, aby som bola v pohode. Takže ak vieš, že ten nový kočiar má nejakú výhodu, ktorú Ti tie Tvoje dva neumožňujú, kľudne kúp.

janickacrazy
22. máj 2019

@katrin21 urob si ako potrebuješ, ja som si všetky kočíky tiež predala, malý má 3,5roka a teraz v lete ideme na dovolenku a mne by sa nejaký kočík aj zišiel, lebo tam budeme chodiť na dlhé trasy a on mi ešte spáva cez den, takže viem, že bez kočíka to bude ťažké, lebo bude unavený a tiež sa mi nechce ho nosiť na rukách, čiže uvažujem, že si požičiam od niekoho na ten týžden nejaký kočík, lebo inak fakt neviem, ako by sme to zvládli, inak bežne kočík už nepoužívam vobec

mirkamirkaa
22. máj 2019

@xenia1 ja som bola s 2 a pol ročnou na huby stupak poriadny a neniesli sme ju a kočík nemáme od kedy začala chodiť a to mala 10 mesiacov.

jankaga
22. máj 2019

Ja som kúpila nový golfacik a malý si doň odmieta sadnúť, takže aj takto sada dopadnúť... Bude mať tri roky v júli a chcela som tiež príležitostne... Takže môžem predavat

janickacrazy
22. máj 2019

@jankaga Nechaj si pre druhé bábo a máš vyriešené. 😉

janka0509
22. máj 2019

@lusyc len s takym sa nedam do vytahu, a byvame na 7.posch. Ale tak nevadi, uz sa nejak budem musiet zariadit. Predsa len uz budem troska obmedzená aj malym bábätkom, napriklad tento starší syn si nasiel vztah ku kociku az po 18 m. dovtedy tam plakaaal, aj ked sedel. Nedalo sa s nim ist do obchodu, abi na dlhsiu prechadzku V podstate som ho vyuzivala malicko, az potom som ho dlhsej dobe vyskusala a sedel tam uplne spokojne a odvtedy sa kočíkuje az do dnes. A strasne sa mi zapacila ta voľnosť, ze mozeme ist v ramci mesta kamkoľvek a nemusim rozmýšľať, ze ho budem musieť nosit na rukach. V nosici nechcel byt nikdy. Tak uvidime ake bude toto bábätko.

martinoocka
22. máj 2019

No neviem , riadit sa nazormi, ze uz by nemala mat kocik lebo je velka....ked nam to ulahcuje kazdodenny zivot. Ja som v 3,5 roku predala buginu Nuna a kupila velky golfac do 25kg lebo mala spava vonku a v tej Nune jej hlava padala cez chrbtovu opierku uz. Proste sa rano vyberieme po ranajkach prec, na navstevy, do mesta, na vylet.... bez auta...prideme az vecer. Takze neviem ci ju mam dat spat v parku na lavicku (poobede spi ako vacsina jej rovesnikov) a veci vsetky nosit v turistickom ruksaku (velakrat cestou domov spravim aj nakup), kocik odnesie miesto mna aj odrazadlo ked ho uz nechce. Alebo sa motat cele dni len okolo domu ...lebo? Je uz velka ? Ved dietatu nejak skodi ked spi v kociari miesto v posteli nie? Neviem ci si takto mam zakazovat aj ine veci co ulahcuju zivot a preco 🤔

xenia1
22. máj 2019

@mirkamirkaa veď práve podľa mňa sa neoplatí pre tak veľké dievčatko kupovať kočiar môj názor

janickacrazy
22. máj 2019

@mirkamirkaa no každé dieťa je iné, moj ked mal 10 mesiacov tak ani nevedel chodiť, až v 16 mes. začal aj to len doma, vonku sa bál, takže len v kočíku bol, ked mal 2 roky, nasnežilo v zime, bál sa snehu, nechcel nanho ani stúpiť, tak celú zimu vonku len v kočíku prežil

babi81
22. máj 2019

@katrin21 ak si myslis, ze vyuzijes kup.aj my sme kupili, zalezi od dietata a typu zivota.nasa 3r prejde v pohode, alebo aj a kolobezke sa rada vozi, len jed musimmist nieco rychlo vybavit a som sama tak kocik je na nezaplatenie, tiez pri cestovani lietadlom by dom to bez nedala, plus ked mi v non spava.takze my vyuzijeme aj po 3r aj ked nie jazdodenne ale zide sa.

sasanka33
22. máj 2019

@katrin21 ja som si ho uz kupila a je uplne super, mne sa lahko ovlada, aj jednou rukou a v druhej v pohode drzim malu za rucicku a ide vedla mna.

elisskah
22. máj 2019

Ak predaš oba a za to kúpiš jeden tak kľudne áno. Inak by som v 3 rokoch neinvestovala peniaze do nového kočíka.