icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

michaela80
18. feb 2011

@mailinka niekde dozadu je odfotene 4 rocne v reverzii a v pohode...... 😝

tina129
18. feb 2011

@mailinka na forach (nielen na MK) je kopec fotiek s 2 rocnymi detickami a vobec im ten sportak nie je maly, vela sportakov a skoro vsetky golface maju taku sirku a pokial viem tak golface su skor pre vacsie deticky a dlzka sportaka je 90-91 cm tak nechapem v com je taky malicky, ja tiez neplanujem vozit 2-rocne babo v kociari a hlavne v zime a este v kombineze a vo fusaku, tak baby neblaznite, ja som sa tiez bala tej sirky tak som si objednala slalom 2009 ale nakoniec som to zrusila a som rada, lebo ako sa poznam stale by som pokukovala po 2010 a presvedcili ma prave tie fotky, na polskom fore som nasla fotku trojrocneho dievcatka nie v kombineze ale len vo vetrovke ale v pohode tam mala na sirku este miesto, samozrejme ze ta baba ju v tom kociariku nevozi ale len odfotila pre vsetkych neveriacich

samozrejme neda sa porovnat 2009 a 2010 v tej sirke ale nie kazdemu ta sirka vyhovuje

a ta limitovana edicia 2011 sice prisla ale opat je neotocna sedacka takze pre nas, pre ktore je prave toto dolezite je to opat bezpredmetne, ja som vyberala aj kvoli farbe a ta moja v tej limitovanej nie je takze by som opat rozhodla pre 2010

a vanicky 2010 som sa tiez strasne bala a mala sa narodila s vahou 3500 g a teraz ma skoro 2,5 mesiaca a ma tam kopec miesta

tina129
18. feb 2011

a uz som to tu niekde pisala, ze v tej vanicke transporter 2010 je taky vyberatelny matrac a ten ma rozmer 27 x 67 cm co sa zda ze je velmi malo ale staci dat na spodok malu deku (ja nou prekryvam tie pasy, aby som ich nemusela zakazdym vyberat) a rozmer je uz 30 x 71 cm, ten matrac strasne skresluje, pri hlavicke sa vanicka prudko rozsiruje takze pri vrchu uz to je 74 cm, a vanicka je polohovatelna, takze ak sa da vyssie, opat sa to o nieco predlzi, ja myslim ze my vydrzime vo vanicke este dost dlho ak samozrejme bude malinka chciet, lebo uz teraz sem tam vymysla a musim jej dat striesku dole, aby nieco videla

tina129
18. feb 2011

na malvikovi je nova kolekcia slalom, unlimit aj rider 2011, farbicky super ale rozmery myslim ostali asi nie su az take hrozne 😀

mailinka
18. feb 2011

@tina129 ok,ja nikomu jeho nazor neberiem,ked nechcete nemusite 2 rocne deti vozit v kociku.pokial vam budu chciet chodit .pokial nie,vidi sa mi to usadit v zime bez fusaku pri minusovych teplotach len ta dieta do kocika dost drsne,ved ked sa tam nehybe tak mu asi velmi teplo nemoze byt. a ja som nepisala o dlzke kocika,ale o sirke sedacky,a to ma nikto nepresvewci ze sa tam to 2 rocne vojde,ja som mala otocny peg perego golfac a veru tam bolo tiez malo miesta.ale pre rocne dieta sa este dalo ,no aj 2 rocne sa voslo,ale napratane ako sardinka(preto som ho uz predala).a co neurobi predajca aby kocik predal,jasne ze nafoti cokolvek .no ja som 2 tyzdne pred porodom,mam zimne dieta a je pre mna pohodlnejsie ist s nim do mesta ked sedi v kociku ,ako keby si zmyslela ze nevladze a chce byt na rukach a musim ju niest alebo mi beha po chodniku a ja s tym bruchom mam bezat za nou.nevraviac o tom ze clovek chodi aj do obchodu.
mna velmi mrzi ze moj jane 2008 nema otocnu sedacku,ale ked som videla 2010,tak radsej nejaky iny.hoci jane kociky su pre mna number one.a tak som to vyriesila druhym kocikom s otocnou sedackou a ta je o dost sirsia ako jane 2010.ved na trhu je tolko toho...kazdy si najde to co mu vyhovuje. 🙂

mailinka
18. feb 2011

@michaela80 Miska,no este nevies aka bude tvoja malinka a ci bude ochotna chodit peso,nasa prva dcera veru nebola ochotna do 3 rokov,najradsej sa vozila 😅 .takze je predcasne teraz v jej 7 mesiacoch robit zavery o tom ci ju budes alebo nebudes vozit v kociku ako dvojrocnu.a ak sa ti zda smiesne tehotnej zene par tyzdnov pred porodom vlacit dieta v kociku ako ty pises,tak si to vyskusaj behat len tak za nou s bruchom a potom mozno pochopis naco su kociky aj v 2 rokoch dobre.a lahky golfac golfac v zime po snehu asi ziadna vyhra,preto som stale ostala pri jane.mala som aj peg perego s otocnou sedackou,ale ovela tazsia manilupacia a mala jasne ze napratana uz v nom(este do 1,5 roka sme to ako tak vyuzili),tak som ho predala.ale mame otocny aj teraz pre dalsie babo,ktory uz teraz nevyuzivam pri 2 rocnej dcere.a na druhej strane je rozdiel kedy sa aj babo narodi,nase budu vsetky zimne,takze aj v tom je rozdiel.
ale ak niekomu jane 2010 vyhovuje,ja mu to neberiem,pisala som len svoj nazor,lebo viem porovnat aj uzsiu aj sirsiu sedacku kedze som mala uz 3 kociky.a zial jane2010 patri asi k tym najuzsim.ale ekd si snim spokojna,ok. 🙂 inac na jane nedam dopustit,som s nim velmi spokojna 😵

michaela80
18. feb 2011

@mailinka no len ja uz mam vybrate golfky cize ak nebude chodit tak budu golfky.. 😀 😀 no len ja vidim u nas mininy este do skolky pouzivat kociar co sa mi zda uz prehnane...v tehotenstve je to jasneacka ze lepsie mat kociarik...nas mal 2 roky vo fgebruari a v maji sme ho predali lebo som uz mozno meciac pred tym tlacila vzdy prazdny kociar...
ano je pravda ze 2008 a 2009 su siroke sportaky ale ked 2010 porovnas s inym sportak tak je uplne v pohode...stale si myslim ze lepsie ako napr u ridera to korytko...

tina129
18. feb 2011

@mailinka ale ved vsetko co pises je OK, len ked sa tu niekto pyta na slalom 2010 tak sa hned zavrhne ze je uzky bez toho aby sa zistilo na ake dietatko sa bude kociarik pouzivat, ja som tu uz pisala, ze je super pre polrocne babo lebo ked sedi tak v nom nelieta zo strany na stranu a ak vydrzi do dvoch rokov tak pre mna je to az az ale ak chce niekto vozit starsie babo, tak nech samozrejme berie neotocnu 2009, my pocitame neskor len s golfacom

tina129
18. feb 2011

@mailinka no ale zdalo sa mi prehnane, ze pises ze ten kociarik je len pre polrocne az tristvrte rocne babo a okrem toho som pisala ze som videla fotky nie nejakeho obchodu, ktory si chce urobit reklamu ale fotky uzivateliek, ktore ten kociarik naozaj maju 😉 netreba hned zavrhovat 2010, ani ja nezavrhujem 2009 lebo nemozem kritizovat predsa nieco co nemam, samozrejme ze ked sa porovna 2009 a 2010 tak je to rozdiel v sirke ale vlastne to tu uz bolo preberane niekolkokrat, pre niekoho super pre niekoho nie, kazdy podla svojich potrieb

mailinka
18. feb 2011

@tina129 nezavrhla som 2010,len som napisala,ze pre zimne babo ako mam ja uz neni vhodna,ja mam rada otocne kociky a vadi mi ze moj neni otocny(preto mame kociky 2),vidim v tom velke plus,len skoda ze jane urobili otocny na ukor sirky.to iste urobili aj s casualplay.prepacte baby ,fakt som nechcela model 2010 kriitzovat,len som pridala svoj nazor.ved ked ste s nim spokojne tak je to ok,podotykam,ze na znacku jane nedam dopustit.takze ja vrelo odporucam a je uz na mamicke ci si vyberie priestrannejsiu sportovu cast alebo tu menej priestrannu ale otocnu.golface su ok,ale ja som ten svoj otocny predala,lebo som ho nevedela tlacit jednou rukou a tym ze po 2 rokoch budeme mat dalsie babo,a drzat golfac jednou rukou a druhou rukou zase dalsie dieta sa mi neda,tak preto som stale pri jane 🙂 a este mame otocny i candy apple.

michaela80
18. feb 2011

@mailinka ja mam v plane si kupit taketo nieco 😀 zle som sa vyjadrila ze golfky, ale ja to tak volam... 😝 😝 😝
http://www.babyjogger.com/summit_xc_lp.aspx ak by nahodou trebalo aj kociarik na obdobie okolo 2,5 roka co bude v zime...

tina129
18. feb 2011

@mailinka ved my sa chapeme dobre 🙂 ja len nemam rada poznamky typu "to je maximalne pre polrocne babo atd ...." ja mam tiez zimne babo a buducu zimu bude mat rok, tak snad s reverzom odjazdime a ked bude mat dalsiu zimu dva roky tak hadam uz kociarik nebudeme potrebovat, vravim, ze kazdy podla svojich potrieb 😉

mailinka
18. feb 2011

@michaela80 tak s tym sa bude dobre jazdit aj ked bude sneh 🙂 nie ako s golfkami,ale golfky nezavrhujem.len nie su do snehu 😀

mailinka
18. feb 2011

@tina129 ok,prepac.ja som si len spomenula ako nasa mala spavala v kociku,a dost vela ked sme chodili na prechadzky a vzdy tam bola taka rozvalena,preto ma to napadlo,ze je uzky,ale nikoho nechcem urazat,nemam to vo zvyku a ani si nemyslim ze toto forum je o urazani ale o predavani si skusenosti 😵

tina129
19. feb 2011

@mailinka ale ved ja som sa neurazila 😉 len ja ked som kupovala slaloma 2010, tak som si precitala toto forum a rozhodla som sa ho nekupit a ked som zacala pokukovat v obchodoch po inych kociaroch, tak tie co sa mi pacili boli rozmerovo podobne (2-3 cm rozdiel je pre mna nepodstatny) ale nakoniec som aj tak skoncila pri reverzi, lebo mal oproti inym stale nieco naviac, takze tak, som rada, ze som sa nedala odradit a dokonca manzelovi sa reverz nepacil a teraz stale po nom pokukuje, ze jaky je vymakany

tina129
19. feb 2011

no ale si pripadam niekedy ako nejaky dealer ked tolko toho reverza vychvalujem, asi ho zacnem predavat 🙂
@mailinka a videla si uz tie nove farby na malvikovi? velmi sa mi paci ta cierno-cervena kombinacia ufff

michaela80
19. feb 2011

@tina129 ani mojmu sa nepacil...a teraz ked niekto obdivuje kotucove brzdy a rucnu brzdu a vyteplenu vanicku a td..tak hned ze hmm paradny kociar mame..

mailinka
20. feb 2011

@tina129 ano videla,teda prve som videla tu limotovanu ediciu 2011,slaloma paci sa mi ta kombinacia velmi,a ty mas ake farby?

jankapavol
21. feb 2011

Ahoj holky,ja mam po staršim detatku sportak Jane nomad,jsem spokojena a ted cekame druhe a chci dokoupit hlubokou korbu.spis pouzitou.nevite,kde najit treba i barvy starych kolekci?nebo neco,podle ceho si vyberu?
děkuju

michaela80
21. feb 2011
eendy
27. feb 2011

@spaagetka má límec, jen ohnutý dolu, schovaný. Já ho používám spíš jen když malej spí, že je víc schovaný. Taky jsem myslela že tam není, protože u té starší verze byl dělaný jinak.

tina129
28. feb 2011

@mailinka ja mam fialovy 😉

kacka.l
2. mar 2011

Holky prosím myslíte, že se do něj vleze 19 měsíční dítě? Myslím jané 2010? Mám golfky nuna a ty mají šířku tuším 26 cm a jsou nám dobře- takže šířku neřeším. A ta opěěrka se dá prosím vyndat? Děkuji.

lucenek
2. mar 2011

@kacka.l i ty jedna....pouštíš pega?

kacka.l
2. mar 2011

Lucenku prostě ho chci pořád zkusit, a našla jsem ho levně. 🙂Peg je super, pořád mě uhání jedna paní, že by ho moc chtěla. Kiwina už se nedají sehnat. 🙂 A srdcovka oranžík je prodaný-takže žádné citové vazby nemám, když mi nebude janéčko sedět, zase půjde dál a já si koupím zase gt. 🙂 🙂 🙂🙂
Tak mám dilema. 🙂 Prostě se jen bojím toho úzkého sedáku. 🙂

lucenek
2. mar 2011

@kacka.l brouku ty seš ero tě péro 😀 nedávej pega.....a kiwičko už vůbec ne

spaagetka
2. mar 2011

@kacka.l Mrkni na str. 23 jsou tam fotky od ponnete a tady máš její srovnání: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums...

kacka.l
2. mar 2011

@spaagetka Děkuji moc, ty jsi měla i gt3? Co myslíš, že je lepší???Hlavně jsem teď vyčetla, že malého nedám pod madlo. Ale mám takový pocit, jakoby vždycky ta negativa psaly maminky, co kočár ani neviděly, jen slyšely. 🙂

Lucenku, jsem s manžou domluvená, že si můžu koupit v Polsku nový slalom, vyjde tam na 9085kč. A buď si nechám slaloma nebo peregáč. Oba nee. 🙂A nebo ještě možná půjdu do toho myrto na sk. přidám si 1000,- a bude nový-mě prostě vadí ta bouda. .-)

spaagetka
2. mar 2011

@kacka.l Ne, mám 2 slalomy (2009 a 2010), ale s GT3 mám možnost jezdit celkem často, páč drandím s kamarádkou, co ho má 🙂 Já bych Slaloma nevyměnila a ona by zas nevyměnila GéTéčko, tak si vyber 😀 Každopádně jestli máš možnost, vem malýho zkusit někam toho Slaloma, jestli se vejde i pod boudu, pod madlo ho určitě dáš 😉 Spíš jestli není moc dlouhej, aby viděl a nepletl se mu ten kšilt do výhledu. Posadila jsem tam dvouletýho synovce a ten to měl tak tak 😅 Ale to je individuální, záleží na velikosti potomka. Kryšpín jak má tu boudu nízko nad sebou, tak místo aby spal, tak do ní strká, baví ho, jak se ten neoprén vytahuje 😀 Ale nutno dodat, že já mám, na svůj věk, celkem velkého syna(94 cm a 13,5 kilo) 😅

kacka.l
2. mar 2011

Mooc děkuji, škoda, že v OV nikde nejsou, tedy nevím o tom. 🙂