Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
@bianca123 jej super ze si hodila fotky lebo uz som zacala sa obavat ked tu kazdy pise ze uz aj 1,5 rocne sa do toho kociara nezmesti.... pozeram ze aj striesku ma pomerne aeste vysoko nad hlavickou... 😀 😀
Bianko děkuji, vypadá moc hezky. Malý je tak akorát, cvalda není. Asi jej zkusím, problém je, že u nás není k vidění. Maminky z OV, nemůžu se na něj kouknout??? 😀 😀
A prosím, kolik máte na výšku cm???orientačně, bojím se jen té boudy, jestli je vysoko posazená, nerada bych aby jí protlačoval.
My máme tu výhodu 😀 , že jsme mírně podměreční. Syn měří 80 cm, takže hlavičku protláčet nebude. Nad hlavou má ještě dost místa. Jezdíme teď už jen po směru, takže bysme mohli mít i neotočný Slalom. Ale dizajn je dizajn. 😵 Pomalu vybíráme golfky, protože už se mi nechce tahat 14 kg pořád do kufru auta, tak budeme střídat. Máme v mérku Cybexy a když jsem se dívala, že ty mají šířku taky 30 cm, tak si myslím, že je kolem šířky Slalomu Reverse zbytečná panika. Ale každého věc, já jsem spokojená a neměnila bych.
Katko, bylo by ideální kočárek nejdřív vidět a zkusit v něm prcka. Nabídla bych ti návštěvu, ale k nám na Slovácko to máš trochu z ruky. 😉
@kacka.l Já bych ho prubla normálně v obchodě, jakýpak s tím caviky 😉
Tady máš seznam maloobchodních prodejců, nejspíš máš nejblíž Opavu 😅 http://www.janecz.cz/maloobchodni-prodej
@spaagetka Moc díky, dneska jsem zrovna odpoledne do té Opavy volala, opověď byla, že nemají, protože už po nich není zájem. 🙂 No nevím asi ho objednám, zkusím a uvidím. 🙂 No moje golfky mají 26cm a vleze se i s fusakem. 🙂
Nevím, pokud má 31cm, jsou to jako klasické golfky, a já zase než vozit v golfkách, které se prostě blbě řídí, budu mít těžší slalom a řídit ho malíčkem. NOuvidím, všem moc děkuji.
ahojky, tak ja sa pridavam a zatial Slalom reverse iba chvalim, nenasla som na nom ziadnu chybu, jazdime sice len styri mesiace ale spokojnost velkaaa, kazdy den ho skladam bud do auta alebo do pivnice, zvladam to aj jednou rukou, v druhej mam malu, vanicka transporter je uplne v pohode velkostou aspon pre nas, nasa mala mala pred tyzdnom 4 mesiace - 65 cm a 6 kg, a to davam este aj fusak ( u nas je este stale dost chladno), mame ale iny problem, odkedy sa oteplilo mala nechce byt v kociari, pospi pol hodiny (takto spi aj doma) a potom chvilu popozera a spusti krik, pomoze len vybrat z kociara, na ruky a domov, ked prideme domov a povyzliekam tak je vysmiata ako leco 😀 , stale rozmyslam, ze ked sa trochu viac otepli ci nevytiahnut sportak, sice nejde az do uplneho lahu ale je to skoro uplny lah. No neviem ci to pomoze, ci len prezit to prechodne obdobie? Nemali ste niekto taky problem?
@tina129 mne sa mala v sportaku velmi smyka este je drobna tam... 70 cm a 6,80 tak neviem ako mala by tam bola Tvoja.... mne na to bol perfektny matrix..... nechces si ho helfnut? 😉 😉 😉 😉 😉
@tina129
Ahoj Tinka,
no tak my máme rovnaký "problém" 😉 Drobec má 4 mesiace a vo vaničke už nechce ležkať, najradšej sa pozerá, dvíha sa. Meriame 68 cm a máme 7 kg. Včera som už poskladala športovú časť. Tieto dni ju mávam (ale iba na záhrade) v Stokku - športovej časti, na ležato a veľmi sa jej to páči. Je vyššie a vidí viacej, tak tam preležká aj 2 hodiny Akurát, že Stokke je vyslovene mestský kočiarik (musím pochváliť, že perfektný tak ako je aj Jané do terénu ), no po okolí nášho domu musíme mať terénny a s ručnou brzdou. Tak už asi vyskúšame športový a uvidíme, no bojím sa či nebude "lietať" - zdá sa mi byť veľký odstup od bezpečnostných pásov a aj dosť široký. Je to skôr na polročné bábo. Kvôli tomu zvažujem či nepredám tento slalom pro 2009 ako 3-kombináciu a nekúpim si už len športový matrix reverse. Pozerala som novú farbu 2011 - fialovú a som nalomená tento predať a kúpiť za to tohtoročný model.... Mne by teda tiež viac vyhovoval užší ...
@zuzka2712 no presne preto som ja nekupovala 2009, aj ked pre velke dieta je urcite pohodlny, ale ja neplanujem vozit velke dieta v sportaku, no ale neviem ci pohodlnost je len o sirke, ja som mala malu uz trikrat v sportaku ked bolo teplejsie, lenze ked bola v lahu tak to bolo to iste, proste sa zlostila, no a v sede to bolo OK, aj pozerala dookola, aj ked ju mam otocenu len k sebe, no ale ona este nesedi, takze ju velmi do sedu nechcem davat, takze nemam asi na vyber, len musim pockat kym z toho vyrastie, inak uz som to vymyslela, chodime s vanickou a s babyvakom, takze kym spi tak ok a ked sa zobudi tak ju dam do babyvaku a ideme dalej 😀 no ale stale radsej len v blizkosti nasho byvania 😀
@tina129
Ja som aj pôvodne chcela 2010, ale tie príspevky na MK ma vyslovene odradili od kúpy, práve preto, že je úzky a pod... A vidíš, nakoniec by mi bol lepšie vyhovoval práve reverse 🙄 . 100 ľudí 100 chutí 😖 Skúseností z okolia mi tiež napovedajú, že detičky okolo 2 rokov už veľmi nechcú byť v kočiariku a tak to maminy riešia práve buginami, ktoré raz dva zložia a dajú pod pazuchu. Lebo tieto športiaky sú dosť ťažké a naháňať sa so športiakom za krpcom sa mi asi nebude páčiť.... Ale budem meniť, myslím, že kočiarik by mal vyhovovať tak bábu ako aj mamke 😉 A z tým babyvakom to nie je zlý nápad 😉
Holky já musím napsat, že reverse je fakt super, nedá se s klasickým jané porovnat. A pro menší mimi je úplně perfektní. Malý bude mít dva roky, a jak tady včera sněžilo, krásně se vlezl i s fusakem. Takže není úzký.
Je samozřejmě užší než stará verze, ale nám to úplně stačí, a vlezla se mi tam i 4 letá neteř, úplně v pohodě. 🙂
ahoj baby,,potrebujem poradiť.kúpila som jazdený jane slalom.je to krásny,lahučký kočík,len mi neide do hlavy jedna vec-kočík mi akoby ťahal do prava! a to nemám ani zaaretované koleso.neviem či by to mohlo byť tým,že predné koleso je upevnené iba z jednej strany,ale vzhladom na cenu kočíka by takéto veci už mohli byť vyšpekulované,,hm???
možno sa tu už o tom písalo,,nečítala som všetky príspevky.tak prosím poradte,či to tak robí na všetkých kočíkoch a mám ho vrátit
@zuzikkaa aj mne kocik taha doprava od kupy a to mam novy a mala som ho aj teraz v servise a ze je vporiadku...
@kacka.l no všimla som si to hlavne vonku,,ale aj tak sa mi to zdá dosť silné 😒
@michaela80 heej?? to je divné.a kde v servise si ho bola dať pozrietˇ?? ale čo to môže robiť,,žeby tá pravá strana toho predného kolesa??
@zuzikkaa v babylande...
prosím vas,trhaju sa tie striešky plastove na nomadoch?neviem rok -ktore verzie maju tie po celej širke , chcem kupit jazdeneho,ale mam obavu,skoro všetky sa predavajus dierkou a tama si ina latka alebo kryt nato nieje
Nemáte niekto problém s predným kolesom na Jane Slalom? Pri rýchlejšej chôdzi strašne vibruje až sa trasie celý kočík. A to už neriešim ďalšie koleso, ktoré od kúpy "cvrliká".
Já se včera dozvěděla, že kamarádky holčička měla na tento kočárek alergii. Prý jí vadil ten materiál, ze kterého je vyrobený.
@alikes ja mám jane a nemám problém s predným kolesom,funguje perfektne!!!!!Neskúšala si to reklamovať???
Skúšala, ale musela by som tam kočík nechať a to sa mi teda vôbec nechce. Ale nakoniec sa tomu asi nevyhnem.
@alikes ono to robi vtedy ked ides rychlo a teren nieje rovny,aj maly hrbol hned zvrtne to koleso...mne to na rovnom hladkom povrchu nerobi ale na takom hrbolatom ano 🙂
ono ten kocik je lahucky a reaguje na kazdu zmenu citlivo 😉
ako som aj ja sem pred mesiacom pisala ze akoby mi tahal doprava-taha lebo su krive chodniky a kocik na to hned reaguje 😅 lebo mi to nerobi vsade...
Ahoj maminky, koupili jsme kočárek Slalom Reverse 2010, pouze sportovní verzi. No a teď jsem zjistila, že nás bude víc. Zajímá mě teda, jestli se dá na tuto konstrukci přidělat i hlubokou korbu (pokud teda prodávají samotnou) nebo musíme koupit komplet celý kočárek? Nemáte někdo zkušenost? Díky

Ahoj holky,
Kacko, mám taky 19-ti měsíčního syna (je spíš drobnější) a jezdíme ve Slalomu Reverse. Balím do dvojté Emitex deky a pod nánožník a vlézáme se v pohodě. Někdy i na hoďku zchrupne. Posílám fotku pro představu.