icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

babetkarka
Odpoveď bola odstránená
0snezenka0
30. aug 2011

Ahoj, chtěla bych poradit - pokud je tu někdo, kdo má korbičku Jané transporter 2010...
Máme 3,5 letého chlapečka a po něm kočárek Jané Slalom Pro 2008 - byla jsem s ním opravdu spokojená a je pořád jako nový. Teď v prosinci čekáme holčičku a tak jsem uvažovala o nějaké maličké změně a moc se mi líbí barevná kombinace korbičky - Jané transporter 2010 - J46 ROSE 🙂
Přemýšlím tedy, že bych určitě nepořizovala nový kočárek, ale "oživila" ho pro malou touto korbičkou.. zatím jsem ji ale neviděla ve skutečnosti /jen na fotkách z internetu/ a zatím, co jsem se dočetla, bude asi hodně maličká ☹
Můžu poprosit, je tu někdo, kdo tuto korbičku používal?? Je opravdu tak maličká?? Jak dlouho vám v ní miminko vydrželo??
Malou čekáme v prosinci, takže by tam byla rovnou ve fusaku-jako maličká a pak by se vidělo, jak dlouze by korbička vyhovovala...

Budu ráda za každou informaci, zkušenost, radu ohledně mého dotazu.. popř. pokud byste některá tuto verzi a uvedenou barevnou kombinaci prodávala, měla bych zájem 🙂

Moc děkuju :o)

michaela80
31. aug 2011

@0snezenka0 ja som mala transporter 2010 rose a aakurat ho predavam...skus pozriet moj bazarik mam tam vyfotenu malinku este ako 9 mesacnu.... my sme v nom boli 8 mesiacova a az tak sme isli do sportaka....

denisocka
31. aug 2011

@michaela80 konečne,gratulujem

michaela80
31. aug 2011

@denisocka este nie je k comu... 🙂 🙂 🙂

0snezenka0
31. aug 2011

@michaela80 Míšo, na fotky jsem mrkla, korbička se mi moc líbí, ale určitě bych jí ráda nejdříve viděla ve skutečnosti 🙂 Vy bydlíte pravděpodobně na Slovensku, že?? Můžete mi prosím napsat na mail 0snezenka0@seznam.cz ?? .. že bysme se popř. nějak domluvily?? Moc děkuji, Petra 😉

michaela80
31. aug 2011

@0snezenka0 mailik poslany...

sssimi
31. aug 2011

Baby, ktoré máte doma Jane Slalom Reverse 2010 šporťák-dá sa polohovať úplne do ľahu? A dajú sa na ňom polohovať aj nohy? Diky

michaela80
31. aug 2011

@sssimi daju sa polohovat nozicky ale nejde plne do lahu... je tam mierny sklon ale fakt maly uhol...

sssimi
1. sep 2011

@michaela80 hm škoda, to je veľká chyba 😒 A je niektorý druh s Jane trojkolesový, ktorý má možnosť polohovania šporťáku až do ľahu?

michaela80
1. sep 2011

@sssimi podla mna nie..

sssimi
1. sep 2011

@michaela80 tak idem hladať niečo celkom iné ☹

michaela80
1. sep 2011

@sssimi podla mna maloktory sa da dat uplne do lahu.... ale este mams casu dost..mozno nieco vymyslia ako novinku 2012 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sssimi
1. sep 2011

@michaela80 to ja chcem niečo používané, nie su €ráče. Ja som mala prvý do ľahu, ale ten bol len požičaný, no nebol to Jane. A ja som sa nejako upriamila na túto značku 😔

michaela80
1. sep 2011

@sssimi ale ja tam fakt minimalny sklon... nic strasne..a jane je jane..nic sa tomu nevyrovna... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

korcula
1. sep 2011

@sssimi Ten sklon je opravdu malilinkej, koukni se někde v obchodě a uvidíš, je to téměř leh...🙂

sssimi
1. sep 2011

@michaela80
@korcula Takže je to skoro ležato? Lebo ja som pochopila, že dieťa skoro sedí. No a teraz som pozerala 2011ku a tá má sklon úplne na ležato. Takže síííílno naď ním uvažujem. Kočky nemáte niektorá fotku ako to vyzerá keď je 2010na na ležato? Moc by mi to pomohlo, lebo som našla v bazáre presne ten ktorý chcem a ešte aj farebnú kombináciu. A teraz neviem čo mám spraviť. Ešte je veľmi skoro. Chcela som kupovať až v januári, ale teraz neviem.

korcula
1. sep 2011

@sssimi fakt je to skoro naležato, nevím jak moc to na tý fotce bude zřetelný

kacka.l
1. sep 2011

Je to skoro úplný leh, měla jsem ho, měla jsem i PP , který má 100% leh, ale až moc leh, protože jsem měla pocit, že hlava byla níže než tělo. Jané má leh úplně úžasný a super. Navíc třeba si bude tvé mimi ublinkávat a to ani úplný leh být nesmí. 🙂

michaela80
1. sep 2011

@sssimi neviem ci to bude vidno na fotkach...

sssimi
1. sep 2011

@korcula
@kacka.l
@michaela80 Baby ste úžasné ďakujem moc. Takže zostávam pri svojom doterajšom výbere 😀 Jáj taká som rada. Strašne moc ste mi pomohli 😉

michaela80
1. sep 2011

@sssimi ktory si si vlastne vybrala? aku kombinaciu? mna totiz farebne 2010 neoslovila preto som mala transformer a matrix z ridera... ale 2011 je laska na prvy pohlad... ten ruzovy ma dostal...

sssimi
1. sep 2011

@michaela80 tu červeno čiernu s aplikáciou macka. Tu majú tuším v každej kolekcii.

tina129
2. sep 2011

misi, tak ty mas transformer heeeej a to je z akej kolekcie 😀 😀 😀 😀 😀 ? ja viem len o transporteri 😀 😀

michaela80
3. sep 2011

@tina129 ze dobry preklep... ale hore som dala ako ma byt..hahahahahah

miska1981
9. sep 2011

odbornicky na jane....mate niekto fusak jane zhanam nejaky velky na zimu origos...dajte prosim link, viem, ze jane ma viac velkosti fusakov, tak nech sa mi tam zmesti aj 19 mes.dieta...neviem ktory je najvacsi a najlepsi, dik 😉

denisocka
9. sep 2011

@miska1981 ja ma,taky velky,original jane,ale je to zbytočne drahe, kupila by som od ruky emitex combi 3v1 .mala som ho pri prvom a bol super

miska1981
9. sep 2011

http://www.bambini.sk/sk/6065/32/jane-fusak-do-...

@denisocka mas tento? ani je moc drahy, mam este lodger a ten ma vysiel drahsie. aky je tento? aj farby su super.

denisocka
9. sep 2011

http://www.malvik.sk/Doplnky-ke-kocarkum-132/fu...
@miska1981 taky,len kus inač strihany,nieje takto prešitya,ale inač totozny. a je drahy,podla mna 81eur je brutalne vela. pouzite zachovale emitexi najdeš po 25e 😉 a aj material šuštiaku maju lepši. tento jane to je latka,

michaela80
9. sep 2011

@miska1981 ja mam jane fusak par krat pouzity lebo radsej pouzivam bunker... mam tento http://www.bambini.sk/sk/2991/32/jane-fusak-do-... farba J46 ak chces tak ti ho predam... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 lebo len mi stoji v krabici... ja chcem totiz este jedneho lodgera... 😉