icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

denisocka
11. okt 2011

@matulienocka určite fo farbe,tot vsio 😉

matulienocka
11. okt 2011

@denisocka Dakujem za info 🙂 Pojdem si kocik kuknut do predajne nazivo.

michaela80
11. okt 2011

@matulienocka ja som chcela tu buganviliu... vanicku som mala rose s nic mi nevybledlo a ani na utosedacke

matulienocka
11. okt 2011

@michaela80 Dakujem za info 🙂

korcula
12. okt 2011

@matulienocka jen v barvě...🙂

xlea
20. okt 2011

ahojte baby, potrebovala by som radu - kupila som Jane slalom pro a mam k nemu aj origos nanoznik - len som neprisla na to, ako sa nanoznik pripina ku kociku...su tam po dva cvoky na kazdej strane... kam s nimi?

babetkarka
24. okt 2011

baby neviete preco na tom o-baby.de nemaju slalom reverse?Ked som pozerala minuly rok,tak mali najlepsie ceny a teraz,ked som sa odhodlala ho kupit, tak ich tam uz nemaju... A kde ich maju v najlepsej cene? Potrebujem len sportiak.

michaela80
24. okt 2011

@babetkarka skus v Polsku.. viac ti poradi @tina129

zuzikkaa
25. okt 2011

@babetkarka videla si kocika nazivo?? je strasne uzucky,myslim opierku...len nejakych 25cm 😒 tam drobca s fusakom ani nenatlacis...

korcula
25. okt 2011

@zuzikkaa ale natlačíš🙂 celkem bez problému...

kacka.l
25. okt 2011

No mě se vlezl bez problému s fusakem kaiser thermo flees ve 2 letech. 🙂

tina129
25. okt 2011

my sa tie vozime v pohode aj s fusakom, mame lodger, mala ma 10 mesiacov, opierka ma naozaj taku sirku ale bocnice idu do sikma a su volne, takze sa daju dost roztiahnut
@zuzikkaa treba aj odskusat a nielen vidiet, mne sa na prvy pohlad tiez zdal uzky ale zdanie klame 😉

zuzikkaa
25. okt 2011

@tina129 nooo ved hej,,jasom ho videla v obchode ale kedze by som ho nekupovala tak som nejak neskusala...ale uz na pohlad ma ta "sirka" zaskocila...

ale na druhej strane uz som mala kocik kde bola opierka nejakych 28 a pre deco co sa estelen ucilo sedet to bolo super lebo sa nezosuchuje do bokov a nekrivi chrbat 😉

michaela80
25. okt 2011

@zuzikkaa no my mame 15 meisacov a s fusakom lodger sa tam v pohode zmesti... 🙂 🙂 azmesti sa tam aj buducu zimu ak bude treba..

babetkarka
25. okt 2011

diky baby, ten kocik je praveze super, v pohode donho vojde aj dvojrocne dieta vo fusaku, ved ta vnutorna zmensovacia vlozka sa da prec. A dlhy je az az. A prave ta strieska je super, ze je tak nizko, lebo ked fuka,alebo je velmi zima,tak pri spinkani sa stiahne, ze je babo ovela viac chranene ako v starej verzii. Aspon podla mna. O vyhode reverse ani nehovorim. Tak diky tina129, idem do neho.

michaela80
25. okt 2011

@babetkarka my sme stale otoceny na reverse... mne sa tie stare janescka nepacia...tam dieta musi od tych 6 mesiacov lietat..je to prilis siroke... nam bol zo zaciatku velmi siroky aj reverse...

michaela80
25. okt 2011

@zuzikkaa no neviem neviem ci neposdaim..... mas ho doma ze mas to vyskusane? lebo ja ano a to ma 15 mesiacov a miesta je satle dost aj s fusakom ..a mam tam aj zmensujucu vlozku stale...

zuzikkaa
26. okt 2011

@michaela80 si precitaj vyssie,,som pisala ze som ho len omrkla v obchode a na pohlad je strasne uzucky no maleho som tam nedavala lebo som ten kocik neplanovala kupit...

jasne ze vy co ho mate doma viete ako je to 😉

luckyhoney
4. nov 2011

Maminky,koupím Jané Matrix Light 2010 v šedo růžové barvě(j46) nebo kolekci 2011 v barvě Buganvilia P01 . Jen v super stavu. Klidně i s fusakem.

michaela80
4. nov 2011

@luckyhoney akurat som predala..bol ako novy.... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ aj s fusakom ,plastenlňkou a igelitom...

luckyhoney
4. nov 2011

@michaela80 jé tak to mě mrzí, nemůžu matrixe v této barvě vůbec sehnat :( ani nového ani už použitého 😠

michaela80
4. nov 2011

@luckyhoney transportera este mam... 🙂 a minule som videla niekde v eshope matrix rose ale neviem v ktorom...

luckyhoney
4. nov 2011

o transportéru zatím neuvažuji, musela bych ještě koupit vajíčko 😠 Jinak oni toho metrixe eshpy hojně nabízí, ale už nejsou schopní dodat 😠 😠 😠 😠

michaela80
4. nov 2011

@luckyhoney len bacha ..matrix je velky ako vanicka ale nie je taky hlboky..vo fusaku babo tam velmi tazko vopchas.... mne tam vosla iba v lodgeri a aj to bola napratana tam riadne.... ze to praskalo doslova vo svikoch...

charlize
18. nov 2011

Caute baby, boli sme dnes pozriet kocik, velmi sa nam paci, len sme nevedeli prist na to, co je ta vec na obrazku? Viete niekto prosim? 😀
Dakujem pekne! 🙂

katkazaba
18. nov 2011

@charlize ahoj, my máme jane nomad a máme tam to isté, to máš keď ho zložíš s tým sa to tam zackvakne aby to držalo pokope🙂)))

kvetinkaivanka
18. nov 2011

@charlize mala som Jane slalom pro a ako píše katkazaba,keď ho zložíš,tam sa to zacvakne aby to držalo pokope 🙂 všetky Jane kočíky to majú rovnako.

charlize
19. nov 2011

@katkazaba
@kvetinkaivanka dakujem zienky, som to tipovala, ale mm mi neveril 😀 pekny den vam 😵

evitaa777
20. nov 2011

Maminky,prosim vas,aka je sirka a dlzka sportovej casti.dakujem pekne

tina129
21. nov 2011

@evitaa777 už to tu bolo niekoľkokrát písané, šírka tuším 30 -31 cm podľa toho ako kto meria a dĺžku si nepamätám, ak nezabudnem zajtra pomeriam