Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
Ahojky děvčata, sháním recenze na kočárek Jané MUUM Formula Rebel Pro Micro 2012 , strašně se mi líbí, jen mám strach z těch nenafukovacích koleček - bydlíme na dědině, a docela malé korbičky - děťátko se narodí v září, takže by mělo v hluboké vydržet až do jara ? Poradíte jestli je to dobrá volba? Děkuji
@petule12 je a jaký ten slalom máš? Líbí se mi Prampol Solam, vypadá jednoduše a docela i lehce, ale nenašla jsem nikde recenze a ani tady na MK mi nikdo na tento kočárek nic nenapsal... na ty diskuze mrknu, díky
@vendy1407 - no to je fakt, ideální kočárek bohužel neexistuje, ale mohli by ho konečně vyrobit ne? 😀
Hele jako švagrová jezdí s tou cam cortinou co má plastová kolečka a jako nestěžuje si na kolečka, ty jsou v pohodě. Jasně na kostkách to drncá trochu více než nafukovací. Ale také záleží z čeho přesně ty kolečka jsou, ono to muum může mít zase malinko jiný materiál.
Jinak jako cam cortinu ani neuvažuj, jinak je to kočárek na prd 😉
@petule12 už jsem z toho celá špatná, dnes sem přemluvila manžela když byla chvilka ať se na něj zajdem podívat naživo, a prodavačka prvni ho vychválila jak je lehounký a pak nám řekla že když ho koupíme budem litovat, že bude drncat že má menší kolečka a navíc neodpružené, odpružená je jen korba. Naopak nám doporučila Dorjan, na který už mám alergii jak ho vidím, já nevím mě připadá,že pokud nebydlím někde v lese a nemusím chodit po polích tak přece nepotřebuju obrovský kočár s tereníma kolama,nebo je fakt takový rozdíl mezi cestama a chodnícíh ve městech a na dědině?achjoooo co já vyberu fakt nevím ☹
@petule12 no moje kámoška Dorjan taky má, a teď na jaře je nešťastná protože sporťák je strašně mohutný a těžký. Uvažuje že bude muset pořídit sporťák nový. Proto chci kočárek, který bude mít i jednoduchý lehký sporťák. Už jsem z toho unavená, trávím odpoledne hledáním recenzí na Jané muum a doufám že mě někdo přesvědčí že ty kolečka fakt nejsou problém. Musím si teď dát pohov, protože jinak nakonec nekoupím nic, nebudu s ničím spokojená... 🙂
Ahojte zienky, tiez mam doma jane slalom reverse a vanicku transporter - a som velmi spokojna. kociarik je pevny a velmi dobre sa ,,soferuje,,. chcem sa vas opytat od kedy ste zacali pouzivat sportovu cast? diki 😉
ahojte, viete mi prosim niekto povedat... rozmyslame nad kocikom Jane Slalom reverse 2011... a skladali ste ho niekto do auta - sedan? mam pocit, ze sa mi tam podla rozmerov nevojde... alebo musim dat dole zadne kolieska? Vopred dakujem za vsetky skusenosti... 🙂
Ahojte my mame jane slalom reverse je to kocik pekny dizajnovo len strasne mala vanicka maly sa narodil v Maji a je zaciatok augusta a vanicka je tesna teraz vazi drobec 6450g a ma 63 cm a uz sa skoro nesprace neodporucam vobec na zimu a jesen tento kocik kedze je velmi malicky uvazujem ze ho predam lebo aj sportova cast je dost mala uvidime ci do jari v nom maly bude mat este nejake miesto .
@mkristofka Ahoj,chcela by som vymenit slalom za reverse,ale reverse ma vraj na dlzku 115cm.Vojde sa ti do vytahu?
ahoj my byvame v dome tak neviem ci vojde do vytahu a podla mna aj sportovy je strasne uzsky slalom je širši uz som uvazovala kupit slalom len tie nove su drahe a starsie modely sa mi nepaci dizajn.
Vymenim Jane slalom pro rocnik 2008 cierno-bezovy so vsitou ciernou clonou cez tu priesvitnu cast za jane slalom reverse akejkolvek farby okrem cierno-zltej,rozdiel doplatim🙂
Ahojte,predavam Jane Slalom Reverse,mám v bazáriku,bližšie info cez ip
Ahojte takze pre mamičky čo chcu jane slalom reverse , je to kocik krasny dizajnovo super prepracovany len ma vela chyb po roku použivania upozornujem je prekupovany po jednom dietati. Chcem upozornit na drahu reziu nahradne diely su nenormalne drahe takže ak kupujete z ruky použivany ratajte s vymenou kolies- pneumatik na jedno koleso stoji 13 eur a dusa dalsich 13 eur na jedno koelso gumy vydrzia aj ked chodime len obcas na prechadzky tak necely rok takze ratajte do 3 rokov kolko krat vymenite ak ho pouzivate pravidelne kazdy den! Na aute vydzia dve sezony a to sa najazdi viac km ako s takym kocikom, takze kvalite gum je horzna, dalej praskla mi rucka na klbiku naozaj len vrch ten plast trosku, uz preskakuje rucka takze musi sa vymeit komlet klb aj na jednej aj na druhej strane a jeden stoji 33 eur takže aj ked je to drahy kocik nie je az taky kvalitny za tie peniaze by mal vydrzat ovela viac !!!!
@mkristofka Mrzi ma,ze mas takuto skusenost,lebo ja mam jane slalom pro a jazdi v nom uz 3.dieta a keby sa 14kg dcera nevozila na prednom kolese,bol by ako novy.Absolutne nic sme nemuseli menit a defekt som mala len jediny raz a to jazdim po barsakom skle.Uz som doopatrovala ine 2 kociky,ale tento je neznicitelny.
Jane slalom pro sa neda porovnavat s jane slalom reverse ja mam zlu skusenost s reversom . Nestoji malo a preto ked bude niekto zvazovat nad kupou odporucam *Jane Slalom Pro!

ak by ste mala niektora zaujem, predavam nase fáro 😉