Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
kapr ze to nedas do 90stupnoveho uhla. vela kocikov tak nejde dat a je to asi aj dost nepohodlne sediet v priamom uhle.
dara prosim ta kde si videla 2010? ta vanicka uz som citala viacej rozmerov takze uz fakt netusim aka naozaj zvnutra je.
a ze sa ti zda ze nozicky su vyssie ako telicko moze byt iba opticky klam. mne sa to iste zdalo na casuali ze lezi dole hlavou. ale vodovaha ma vyviedla z toho omylu.
Nie priamo Slalom ale ten so 4 koliesami majú v baby lande na Pelíškovej za IKEOU. Predavačka nám ho predvádzala a povedala že vaničky sú rovnaké aj u Slalom. No boli sme sklamané ako väčší slýž. Na internete asi dávajú hodne vonkajšie rozmery. Tie nožičky neviem či sa nám zdali ale bolo to jasne vyditelné. Boli sme tam dve a predavačka povedala že tá nožná časť či ako sa to volá nejde viac s telíčkom vyrovnať. Bábenko má byť v júny takže si neviem predstaviť že ked v zime v takej fujavici dáš bábo do športovej časti s nohami hore a ešte to ani poriadne niektoré nesedí. Boli sme sklamané.
a rozměr té vaničky to je u matrixe nebo u transporteru? se mi to zdá hodně málo 😒
Prepáč na Pestovatelskej to je
dara na čem to je???? 😕
V Blave mali Matrix a tá druhá či bola strata alebo transportér už presne ani neviem ale obe boli ozaj velmi maličké. Potom sme boli ešte v obchode Pre deti a tam obzerali kočíky takže máme z toho troška guláš. Musíme to utriasť. Ešte som sa schválne pýtala či Slalom bude mať niektorý väčšiu vaničku a povedala mi že nie.
V babylande sklad pre Jane a Stegi na Pestovateľskej ulici.
Dodávam v Bratislave
dara v babylande som bola asi pred 2-3 tyzdnami a mali akurat matrix autosedacku a sportak akurat tu stvorkolku. nemali ani transporter ani slalom.
skus si spomenut ci mali aj transporter alebo nie. nech tam neutekam nadarmo.
Baby dnes som objednala Slalom Reverse 2010 ale aj vanicku Transporter a aj matrix... neviem ci som neurobila blbost ze som vzala aj aj... Ma to v albumiku...Poradite?
Ahoj holky. Tak já se rovněž začala pídit a dostala jsem informaci, že 2010 snad ještě nikdo neviděl LIVE 😒
tak nevím. Ale paní v obchdě mi ukazovala více druhů korbiček v nějakém jejich katalogu a jedna má stejné rozměry jako korbička u 2008 a 2009. Takže by měla prý být stejná. A ta jedna je menší prý proto, že má sloužit i jako autosedačka. 😅
...........tak jsem z toho jelen.
Každopádně asi zůstaneme u 2009.
michaela neudělala jsi blbost. Autosedačku byste tak jako tak kupovali, tak ji máte prostornější více polohovatelnou. Jen na ní nejde isofix, ale tak to asi víš a nepožaduješ to od autosedačky, ne? 😉
kapr ta co slouží i jako autosedečka je matrix a ta je malá. ale já si taky myslím, že transporter (to je ta normální korbička) nemůže už být menší než loňské a předloňské. Tak snad to tak bude 😉
matrix som chcela za kazdu cenu, len neviem ci ten transporter bola dobra volba ..ci tam malu v zime este natrepem...
podla mna je len matrix mensia a keby aj tak vanicka z 2009 sedi aj na 2010.
michaela podla mna v pohode. ma to jednu vyhodu ked ti drobec zaspi po ceste tak ho len sklopis a nasadis na sportak. nemusis ju prekladat. bezpecnejsie su zevraj ale klasiky sedacky t.j. strata. a nevozit v polohe lezmo ale v klasickej vajickovej polohe v aute.
michaela no mozno v novembri decembri natrepes. my sme prveho synatora davala do sportaka na prelome november december. zavisi od velkosti mimca.
no určitě jí tam lépe natrepes než jenom do matrixu 😉
vorlli jo asi to tak je 😉 takhle nějak to paní říkala.
Jen si tak říkám, jak ty kočárky doručí, když je ještě nikdo neviděl?
Nemám z toho moc dobrý pocit...........moc se mi líbí potahy na té 2010 ale zase mám problém s hranatou boudičkou u sporťáku.....
kapr dneska jsem volala do prodejny tady u nás v plzni a do 14 dnů mají být na prodejně, tak snad už 😠
no uvidime ako bude, prvy sa mi narodil s vahou 1,75 kg...
ja som to dnes objednala cez maminu znamu a v podstate to budem mat za velkoobcjodnu cenu co je vraj 35 -40 percent lacnejsie, takze sme vzali komplet plastenky na metix, transporter a sportak, 2x fuska tasku,nanoznik,slnecnik a podlozku do matrixa...
mne sa zase na trojkolke tie farby veru nepacia...preto sme kombinovali. ze sportak je vo farbe Stylon a transporter s matrixom vo farbe Rose a aj fusaky su obidva Rose
toto som vybrala https://www.modrykonik.sk/fotoblog/michaela80/a...
michaela tak to mas rovnaky problem ako ja tiez by som si vybrala inu vanicku a vajicko. ta ruzova co si brala je krasna ale pre dievcatko to sa nam akosi nehodi.
tak to mas velmi dobre ze si to zohnala za velkoobchodnu cenu, to si tu ani hovorit nemala teraz sa vsetky do teba pustia.
aj ja chcem za taku cenu.
vorlli tak to jsem zvědavá 🙂
V Praze už jim to prý slibují pěkně dlouho a stále nic. 😒
každopádně my se musíme rozhodnout (no nemusíme) do konce měsíce. To máme několik kočárků zarezerevovaných.
Ještě zkouží manžel přímého dovozce Jane. Má tam prý nějakého známého. Tak uvidíme. 😎
michaela a kedy ti ma prist kocik? potom by si mohla hodit prve dojmy a pojmy nejake tie fotecky a podobne. ja uz netusim co s kocikom. uz rozmyslam ze si necham co sme mali pri prvom len dokupim vanicku lebo cakat a potom stresovat ci vobec jane bude alebo nebude
asi bude az z tej majovej dodavky kedze aprilova je na janecz.cz vypredana uz....uvidime ze ma budu kontaktovat...
Ahoj, matrix 2010 je prostornější než 2009 a je i o něco hlubší. Nikolce jsou 4 měsíce a má tam ještě tak 15 cm místo.
Je super. S kočárkem REVERSE 2010 jezdím 3týdny a zatím super. Sporťák je o maličko uzží ale je srovnatelný s teutoniou, ta má 33cm a reverse má s polstrem 30cm. Osobně já jsem s novou kolekcí spokojená.
print nehodis nejake foto, ze ako to asi vyzera v reali s babom a napr. fuskaom?
Katy ja teda už naozaj neviem. Boli sme v tom sklade minulý týždeň. Mali dve vaničky. Tá druhá či bola transportér 100 % nepoviem ale povedala, že vaničky iné na Jane 2010 ani priestranejšie nebudú. Všetky že budú rovnaké. Naozaj mali vo vnútri obidve 66x27. A tá druhá bola iná. Inak na stránke bambiny majú rozmer vaničky transportér tiež 66x27

Ahoj mamičky. Mala som česť vidieť Jane 2010 čomu sa hovorí mercedes kočíkov. Bol to môj favorit ale ma velmi sklamal. Vanička má velmi malé vnútorné rozmery 66 x 27. A športový kočík pri polohovaní do ľahu je asi tak že nožičky sú vyššie ako telíčko, tuším pri matrixe, ale už neviem presne či pri obidvoch od sklamania. Či to je správne to tiež neviem. Rozmery vaničky sú aj na Aladinovi.