icon

Máte kočík z Poľska?

iwqa
16. feb 2013

Ahojte, chcem sa opýtať, či ste niektorá kupovala kočík v Poľsku v Novom Targu, v obchode Baby boo, aké máte skúsenosti s týmto obchodom, s tovarom, aké ceny tam sú?

hruska82
16. feb 2013

@svetlusska Tak nam tiez hovoria, ze to bude chlapisko :D no uvidime....Tak vela zdravicka Vam prajeme a dufam, ze sa ti podari kupit nejaky super sportovy kociarik 🙂

kokorunecka
16. feb 2013

Nemám a ani by som to neriskovala.

iwqa
autor
16. feb 2013

@zuzka496 mne by sa take niečo pááčilo aj 🙂

jasmika
16. feb 2013

@iwqa ja som tam kupovala... som spokojná... ale s autosedačkou nie.. nevydržala nám ani dva roky... :-/

blumchen2
16. feb 2013

ja mam kocik z polska aro dreamline. kupovala som ho cez net. som velmi spokojna. trojkombinacia ma vysla na 300 eur, ked som ho objednavala,a mali akciu dovoz a fusak z ovcieho runa zdarma. dcera ma 10 mesiacov, vojde sa do vanicky aj s fusakom. nic nie je hrdzave, nic sa mi nezlomilo. zatial 🙂

svetlusska
16. feb 2013

@jasmika no ono ani to vajicko co mame my neni bohvieco, ale tak kedze nechodime vela posluzilo len hold je len do 10 kg :(

iwqa
autor
16. feb 2013

@blumchen2 a mozem mi poslat link na tu stranku?

mariettka27
16. feb 2013

Ahojte,a náhodou nemáte niektorá z Poľska Kajtex matrix?

svetlusska
16. feb 2013

@mariettka27 ahoj a nemozes dat link ako vyzera ja mam kajtex ale pamatam si iba tento nazov.

svetlusska
16. feb 2013

@hruska82 ja by som chcela tento je sice tiez polsky ale paci sa mi...ale tak zatial ho neviem zohnat a na co som citala recenzie na tuto stranku tak niektore su negativne ine pozitivne...tak zvazujem...http://www.ekociky.sk/?1552,nico-bebetto

blumchen2
16. feb 2013

@iwqa stranka uz neexistuje,ale skus to vygooglit.

blumchen2
16. feb 2013

stranka, z ktorej som ja objednavala

blumchen2
16. feb 2013

po dlhom hladani som nakoniec nasla link,ale nie je to ta stranka, z ktorej som
objednavala: http://www.ekociky.sk/?651,dreamline

svetlusska
16. feb 2013

@iwqa ahoj ja som dnes bola v polsku a takychto kocikov ako dala @blumchen2 myslim vzor a typ neviem aka znacka je tam ako maku...ale cenu netusim...predtyma ako ale z tej stranky si prestuduj recenzie...som ich tu uz aj niekde videla na MB.ja tiez uvazujem na objednavanim z tejto stranky....

alena1808
16. feb 2013

@iwqa obchode centrum e leklerk je trosku dalej od trhoviska. ale da sa tam jednoducho dostat. Ked pojdete smerom od trhoviska do mesta, tak stale len po tej hlavnej ceste ktrora je pri trhovisku, stal len rovno rovno asi 15 - 20 min autom, prechadza sa cez kolajnice a je to na lavej strane, len treba trosku davat pozor lebo to tam nie je moc vidiet lebo pred tym su budovy a kostol myslim . Ale je tam benzinka je len jedna jedina, takze ked ju bude vidno hned treba odbocit. Lebo ta benzinka sa nachadza pri parkovisku tohto nakupneho centra.

lienka1076
16. feb 2013

ja som mala kočík z poľska, mala som V-max baby smile, stál ma vtedy 300€ a tu chceli za en istý 450€. Bola som maximálne spokojná ani farby mi nevybledla, ani kolieskam sa nič nestalo.... všetko ok a nadmieru spokojná 🙂

raza
16. feb 2013

ahojte. chcem sa spýtať, majú v Polsku aj kočíky inej výroby, nie len Polskej? konkrétne napr. Cam Cortina 2013

alena1808
16. feb 2013

@iwqa tych 15 - 20 min. som prehnala je to fakt tak5 -10 min cesty autom.

alena1808
16. feb 2013

@raza ja som si kupovala v obchode v pl kocik X lander a je to velmi kvalitny znackovy kocik ceskej znacky. v obchodoch maju hocijake znacky a vyrobcov z roznych krajin.

jankagun
17. feb 2013

Ahoj,tiež máme Pl kočík,ale kupili sme ho na Slovensku,Stál 349 eur-3kombinacia,plus sme dostali plastenku a sietku proti hmyzu zadarmo.takze sa nam ani neoplatilo ist do PL.kupovali sme ho v ZV v detskej predajni,je tam velmi mila a ochotna majitelka,aj postielku sme tam kupili za 40eur,stolicku na papanie za 27eur,fakt dobre ceny ma a ked nieco nema na predajni-napr.tento kocik cierno-biely nemala,tak nam ho objednala a za tyzden sme ho mali doma 🙂

kiakocikovsvet
17. feb 2013

@jankagun väčšina kočíkov sa vyrába v Polsku, alebo aspoň konštrukcie sú vyrábane v Polsku, chinne, Turecku

georgia333
17. feb 2013

@iwqa ja som kupovala Polský kočík na www.kocikovsvet.sk a bola som s ním veľmi spokojná

mariettka27
17. feb 2013

@svetlusska ahoj,tak napríklad tento je kajtex matrix
http://www.mojekociky.sk/mojekociky/eshop/1-1-K...
nám v Poľsku povedala,že sú to poľsko talianske kočíky,boli sme prekvapení aký je pevný a stabilný...vychádza do 300 eur 3 kombinácia aj s pláštenkou,moskytierou a taškou...vanička je krásne veľká 90 cm...všetky látkové komponenty je možné vyprať...akurát nemala na predajni farbu,ktorá by sa nám páčila 😒
ja mám inak vybratý nemecký gesslein,ale ten stojí viac ako dvojnásobok...tak uvažujeme s mužom nad týmto poľským...

monikajaco
17. feb 2013

z polska ani krava nieje dobra a nie to este kociar 😀

svetlusska
17. feb 2013

@mariettka27 no neviem viem ze tu znacku maju v obchode kde som kupovala ja svoj, ale ci maju aj tento neviem naozaj....

hruska82
17. feb 2013

@svetlusska No, tento je krasny....vyzera byt aj dobry! Nemam sice skusenost s touto strankou....no mozno by som to riskla 😉 Ja som si tiez chcela objednavat kocik od nich...no som nakoniec natrafila na iny.

katuskaku
17. feb 2013

Ja mam kocik z Polska som s nim nadmieru spokojna, kupovala som ho pred 8 rokmi, teraz mam dcerku a pouzivam ho opatovne.

kacena4
17. feb 2013

tieto polske kociky kupite aj na sk na svetkocikov a je tam veeelky vyber a aj zo zarukou

bibka007
17. feb 2013

Ja som mala kocik z polska a nestazujem sa tam predavaju tie iste znacky od tych istych vysrobcov, len su lacnejsie, lebo tam maju na detske veci nizke dph, pre zvysenie porodnosti

tina_22
17. feb 2013

My sme kupovali kočík pred 3 rokmi v baby boo v Targu-ale chcela som niečo lepšie- nie tie lacné ťažké poľské kočíky- sú na dve veci, málokomu vydržia dlhšie. Ja mám xlander xa- tiež to nie je naj super značka, ale vozím v ňom už druhého syna a úplna pohoda. Vydržal už kadejaký terén a stále je pevný. A cenovo nás vyšiel o dosť lacnejšie. navyše je to ešte limit. edícia