icon

Najlepší kočík pre dvojičky

sisinka78
10. apr 2012

Ahojte, rada by som počula názor mamičiek na kočiar pre dvojičky. Sme vo fáze výberu, ale stále sa nevieme rozhodnúť. Existuje predajňa kde je možné väčšinu kočíkov vidieť a vyskúšať?

lenkakasen
4. júl 2012

@wera ahoj este stale hladas kociarik icandy??ake stare mas deticky

lenkakasen
4. júl 2012

ahojte predavam surodenecky kocik icandy peach ak by mal niekto zaujem, ale kociarik nemam pre dvojicky ale jedneho starsieho a jedneho mladsieho surodenca, teda dve sportove casti a jedna vanicka.

dakota1978
18. júl 2012

ahojte chcela som sa opýtať či nemáte skúsenosti s nejakým dobrým športovým kočíkom pre dvojičky vedľa sebe. teraz mám dorjan danny sport twin a som s nim spokojná napodiv je ľahký a dobre manipulovateľný. My máme malý výťah, takže deti znesiem dole vo vajíčkach preložím do kočíka a ideme.

ukulelembo
28. júl 2012

Ahojte ak by niekto chcel, tak budem ponukat na predaj Baby city jogger Napiste mi do IP pre blizssie info

cherryl
28. júl 2012

@dakota1978 ja som ich na Dorjane nosila dole vo vanickach az do 8mesiaca ,potom som kupila buginu ale chodenie hore dole mi to riadne skomlikovalo dnes uz mudrejsia by som hned kupila baby jogger kamoska v nom nosi deti v malom vytahu dodones a to su o2 mesiace starsi

sophie32
11. aug 2012

Caute dievcata! Prosim Vas, tie ktore mate Cam Twin Pulsar...ake su tam kolieska? Citala som, ze plastove, tak neviem...ako ste s nim spokojne? Vdaka velmi za opdovede

misabbas
28. aug 2012

ahojte 🙂 ja som mala ABC Design Zoom a musím si ho len pochvalovať. Deti sa narodili na jeseň, tak sme totálne využili veľké vaničky, ktoré boli veľmi priestranné. Prístup sme mali k deťom z oboch strán, veľmi ľahko sa kočík skladal a rozkladal, a často som nechávala deti spinkať v kočíku aj doma.
Naozaj vynikajúca voľba, vaničky sme využili do ich 8. mesiaca. Verzia s autosedačkami bola úžasná na nákupy, návštevy - len klik na konštrukciu.
Momentálne aj svoj kočík predávam a tu je link na nahliadnutie:
https://www.modrykonik.sk/bazar/dvojicky-potreb...

dakota1978
29. aug 2012

@kiakocikovsvet Dobrý deň cena aj dizajn je pekný ... dokonca som o ňom rozmýšľala ale šírka je 81cm to je veľa na dvere široké 80cm ☹

kiakocikovsvet
30. aug 2012

ale je rýchlo skladateľný a veľmi ľahký, bez kolies je tam šírka 77 cm,

susy
19. nov 2012

@zojaaa ahoj. mohla by som vedieť, kde vo Viedni ste kupovali kočík Bugaboo twin ?
Mohli ste si ho hned zobrat aj s predajne,či ste museli na neho čakať ?

zojaaa
21. nov 2012

@susy
Ahoj, kupili sme ho v babyone v scs, vsetko mali skladom az na modre striesky, tak sa nam volali, ked im dodali aj tie. Inak kocik je super 😉

katrin58
3. jan 2013

Mate niekto skusenost s kocikom BabyActive Twinny 2012?

zusika
Odpoveď bola odstránená
jana7
5. jan 2013

@lenkakasen @wera Chcem sa opýtať ak ste mali niektoré iCandy dokedy ste ich používali? Vyzera dost stiesnené tak predpokladám, že poslúžil do 1 roka deti.

wera
5. jan 2013

@jana7 Jani je stiesnený to je pravda, ale moji drobci budú mať teraz 20 mesiacov a stále ho používame... sú tam síce trošku ako sardinky ale zmestia sa aj s fusakom (ten jarno-jesenný od emitexu) a aj v overalikoch 🙂 kľudne sa pýtaj ak by si mala ešte nejaké otázočky 🙂

meiwe
5. jan 2013

@zojaaa ahoj za kolko ste kupili prosim ta bugaboo vo Viedni, aj kde? Ja by som potrebovala ako surodenecky, jedna vanicka a sportova cast 2 krat. Dakujem

lenkakasen
5. jan 2013

@jana7 no ja som si surodenecky icandy kupila ked mala mala rok aj mesiac a uz som mala na svete aj dalsie no a pouzivala som ho trosku viac ako rok ale predala som ho z dvovodu ze som mala este jeden kociar a uz mi to tu zavadzalo kedze mame dvojizbak a mala mi nechcela uz moc sedavat lebo kamoskina dcera tiez uz len chodila a tak mi bolo zbytocne to drzat ale urcite keby som nemala este druhy kociar tak by som ho stale pouzivala ta druha vanicka je uzsia ale mne sa syn do toho v pohode dal usadit

lenkakasen
5. jan 2013

@lenkakasen a hlavne som to kupovala aj z dvovodu ze ked som chodievala zo zaciatku k rodicom a byvali sme na 7 poschodi tak by to bola katastrofa mat kociar co je po sirke nevedela by som si rady s dvoma malymi detmi a este takym velkym kociarom

lenkakasen
5. jan 2013

@jana7 a hlavne som to kupovala aj z dvovodu ze ked som chodievala zo zaciatku k rodicom a byvali sme na 7 poschodi tak by to bola katastrofa mat kociar co je po sirke nevedela by som si rady s dvoma malymi detmi a este takym velkym kociarom

jana7
5. jan 2013

@lenkakasen @wera ďakujem vám dievčatá no ešte porozmýšľam ale asi ho aj ja kúpim 😒

zojaaa
5. jan 2013

@meiwe
Myslim, ze 1150e, nepamatam si presne, lebo sme tam vela kupovali a mali sme aj zlavu...ale cena duo je ina ako twin.... V babyone v scs

wera
5. jan 2013

@jana7 kúpu si dobre rozmysli hlavne s ohľadom na to či sa zmestíš do výťahu... my sme sa sťahovali a v novom dome máme ten najmenší výťah na svete a ledva sa tam zmestím s iCandy, ale je to jediný kočík s ktorým som mohla chodiť sama, inak by sme trčali s drobcami asi stále doma... neľutujem že sme ho kúpili, ale vedela by som si určite predstaviť nejaký vedľa seba... tam by mali drobci tovnocenné sedenie...
prajem príjemné rozhodovanie 🙂

jana7
5. jan 2013

@wera vdaka velmi si mi pomohla, iCandy asi kupim, mam taku predstavu že ho využijem aspon ten rok kým zacnu chodit, a potom som si nasla blumeride ale už používaný. Asi najťažšie obdobie bude od toho 1/2 roka ked by sa nezmestili do vanicky a musela by som ich neviem ako nosit dole do kocikarne. Mam z tých kočíkov normálný hlavybôľ.

jana7
5. jan 2013

@wera rozmery našho výťahu sú 67 x98

maklu
5. jan 2013

@jana7
ja mám icandy aj baby jogger city select, icandy je super do výťahu vojdeš s ním všade. to naozaj. asi je to o zvyku, že na čo si zvykneš, ja som začínala s BJCS a nejako sa ho neviem vzdať. icandy predávam, bol používaný 4 mesiace, pôvodne som si ho chcela nechať na leto, ale asi ho už nevyužijem nakoľko moji budú mať 2 roky.

wera
6. jan 2013

@jana7 ja si ani teraz neviem predstaviť ako by som sa z domu dostala kebyže nemám iCandy... nosiť deti na pešo k autu aj so všetkými vecami a tam ich nakladať do kočíka... no bolo by to asi zdĺhavé... takto ich pekne naložím a ideme 🙂
mala som aj bumbleride a bol super, aj keď trochu dlhší ale super sa s ním manipulovalo a drobci mali kopec priestoru, jediné mínus bolo že opierka chrbta sa nedala dať do úplne sediacej polohy, ale len takej že sa drobci predkláňali aby sa mohli dobre pozerať von a tiež si pri bumbleridoch treba dávať veľký pozor na konštrukciu, lebo sa zvykli lámať... aj nám a aj kamoške sa zlomila a museli sme dať meniť...

margaretka3
1. feb 2013

Ahojte maminy, pripájam moju skúsenosť. Kúpili sme kočiar Casualplay S Twinner cez MK od jednej maminy, ktorá ho používala cca 6 mesiacov, tiež som mala obavy, ale od začiatku sa mi veľmi páčil, vyhliadla som si ho na nete a potom som striehla inzeráty. Za nový by som toľké peniaze nedala a podarilo sa nám ho kúpiť úplne ako nový. Bola som maximálne spokojná, autovaničky som len odklikla a keďže mám dve ruky 🙂 zobrala som drobce naraz domov, v autovaničkách mi vydržali akurát do konca zimy. Tiež to bola výhoda autovaničiek, že som si ich doma nachystala a von som len naklikla....Jedná nevýhoda bola, že bol ťažký, ale ktorý kočiar s dvomi deťmi nie je? Takže ja som bola veľmi veľmi spokojná... v lete sme si kúpili dvojbuginu, hlavne kvôli autu....Casualplay by som chcela predať, nechávali sme si ho, že ho využijeme ešte v zime, ale ani som ho nevytiahla, väčšinou sa moceme okolo domu pešo....keby ste mali niekto záujem ozvite sa mi, je zachovalý, nie je vyblednutý, komplet s autovaničkami + športové časti za 400,- Eur.....

adinka1212
2. feb 2013
adrish
14. feb 2013

Dobrý deň . Som študentka 3. ročníka pôrodnej asistencie na Katolíckej univerzite v Ružomberku. Moja bakalárska práca je zameraná na viacplodové tehotenstvo preto by som Vás drahé mamičky chcela láskavo poprosiť o chvíľu Vášho drahocenného času a vyplnenie krátkeho dotazníka.
https://docs.google.com/forms/d/1C2X4WNtzuKbL4S...