Najlepší kočík pre dvojičky
Ahojte, rada by som počula názor mamičiek na kočiar pre dvojičky. Sme vo fáze výberu, ale stále sa nevieme rozhodnúť. Existuje predajňa kde je možné väčšinu kočíkov vidieť a vyskúšať?
baby a dva kociky, ktore by sme spajali spojkami??? my uz sme s muzom z tohto na nervy...
@paulina1989 skúste si pozrieť Danny sport TWIN
necitala som celu temu,ale ja som mala 4roky dozadu peg perego duette a bola som spokojna.Hlavne ten volant bol supec vymysel.
@paulina1989 vobec ziadne , uz vela zakaznikov to chcelo takto riesit ,ale co sme skusali je to zla manipulacia , u nas to riesia tak ze si kupia dva samostatne kociky tako jumperx a k tomu si dokupia este konstrukciu pre dvojickovy kocik 🙂
My sme boli velmi spokojni s nemeckym kocikom Hartan ZXII, ktory sa da pouzivat od narodenia. Momentalne ho mam v bazari na predaj 🙂 Pouzivali sme ho rok a skutocne splnil nase ocakavania - velmi priestorne vanicky, lahka manipulacia, nastavit sa da snad vsetko - opierky, nozicky, rukovat a zmesti sa do beznych dveri.
Dobrý den, chcem sa spýtať, či máte ešte kočík a či by ste mi mohli poslať foto, dakujem
@maj15
Dobrý den, a môžte mi poslať foto, dakujem
Dobrý večer, kočiarik sme už predali ....Jožka
@mirkahackova Dobrý večer, kočiarik sme už predali...
http://deti.bazos.sk/inzerat/26391780/Promenade...
pre mirkahackova
My mame BABY JOGER CITY SELECT...je vyborny..uzky...a kratky...lahka konstrukcia...odporucam🙂
Ja odporucam urcite Jane Twin Two. Je to pefektny kocar, ktory sme pouzivali 1,5 roka. Vanicky su dost velke pre deti. Ked sme presli na sportovu cast tak maju dost miesta. Este aj teraz by sa tam zmestili a to uz maju 2,5 roka a su to velky chalani.
http://deti.bazos.sk/inzerat/31685704/Kocar-Jan...
Predavame ho inca na bazosi. Ak ma niekto zaujem pozrite si. Podla mna nie je lepsi kocar pre dvojicky. Aj ked nekupite nas urcite chodte do tohoto modelu.
Ahojte prave riesime kociar pre dvojicky. Najviac sa mi pozdava Baby Joger City Select. Chcela by som ho vidieť na živo - je tu niekto z Prešova kto ho má a bol by ochotný ho predviesť 🙂.
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/7ngy/ic... jedna mamink aho ma rezervovany, ale zatial len predbezne, nezavazne. mozno vas niektoru zaujal, zostavu upravi mpodla potreby 🙂
@dzuls
AHOJTE BABY, viete mi prosím poradiť pri výbere kočíka pre dvojičky? Poprípade poradiť dobrý obchod... Som zo ZV. Ďakujem pekne...
Mate niektora prosim Maclaren Techno Twin? Ako ste s nim spokojne? Odporucate? Dakujem.
@dundy27
Jediné, čo mamičky vytknú MACLAREN Kočík TWIN TECHNO 2014 sú rúčky, občas by sa zišla aj spojená...Skúste si pozrieť BABY JOGGER Kočík CITY MINI DOUBLE 2014 alebo s nafukovacími kolieskami BABY JOGGER Kočík CITY MINI DOUBLE GT 2014
@martinazv
Je fajn, ak má kočík samostatné vaničky, odporúčame EASYWALKER DUO, teraz je naň dokonca aj akcia.
@martinazv
Dobrý den, mam už 3,5 ročne dvojicky a mali sme kočik PEG PEREGO DUETTE. Nedam nan dopustit, je uplne perfektný.Je to kocik za sebou, vsade sa zmestite, vsade prejdete a deticky si vobec nezavadzali. Som z Banskej Stiavnici. Kocik este mam, a je v perfektnom stave. Ak by ste si ho chceli pozriet som vam k dispozicii, ak teda nemate zaujem o uplne nový.Stoji za to si ho pozriet. Mali sme ho od narodenia, druhý kočík som nekupovala, vystacili sme si.Teraz ho mame odložený.Kupovali sme ho v BA v Auparku, priamo v predajni PEG,PEREGO. Mam ešte aj zimne fusaky, rovnakej farby. Ozvite sa,ak by ste sa rozhodli...pekný večer, zuzana
dakujem vám za info aj ponuky ale my hladame kociky vedla seba, byvame v dome takze si to mozeme dovolit, dakujem vam 🙂
Skus pozriet nemecku znacku TFK model TWINNER TWIST DUO, je to technicky kočík so srubovanou konstrukciou, tym padom sa to nevykyve a stale bude pevny, bude menej vrzgat je velmi variabilny a skladny.
http://shop.babetkovo.sk/index.php/kocik-twinne...
aj ja radim Peg Perego Duette, mali sme aj kocik vedla seba, ale museli sme kupit tento. s prvym sme sa na polovicu miest nezmestili, deti mali menej miesta a kocik, hoci bol novy, to nevydrzal a zlomil sa.
@zuzanahelejova my mame PP Duette len par dni a chcem sa opytat, ci nebol problem vyjst na obrubnik? my sme mali, musime na to najst este nejaky grif, ale pri tych vacsich obrubnikoch, aj ked dvihnem za rucku za volantom, musi mi niekto nadvihnut predok. este sa chcem opytat, ci ste mali k tomu aj prsiplast? my teraz nieco zhaname a neviem, co je lepsie, ci nejaky dlhy alebo pre kazdu sedacku zvlast.
Ako kedy s tym obrubnikom,ked som si dobre nadisla,dalo sa,niekedy sme nadvohovali.predsa len je dlhsi,je to dvojkocik,aj deticky nieco vazia.treba sa len naucit ako co 😉..Prsiplaste som mala dva.predsa len kazdy mal aj otvor na dychanie.aj tak sa to niekedy rosilo à este aj chceli vykukat,ked uz boli vacsi..podla mna jeden dlhy by nebol Dobry.akych mate velkych?

@maklu este predavas icandy?