icon

Petite & Mars športový kočík Street 2016

haslerka91
20. máj 2016

Ahojte,máte niekto túto verziu kociara 2016 potrebujem vedieť recenzie a hlavne by som chcela vedieť koľko cm ma celková lozna plocha na spanie so zdvihnutými nozickami a koľko samostatne ma plocha na sedenie,či je kočík dosť priestranny aj pre 2rocne dieťa.ďakujem 🙂

Petite & Mars športový kočík Street 2016
katrin21
25. dec 2017

@stanka1986svk
presne, moja ma dva v marci a viem, ze este sa vozit budeme, aj ked aj rada beha,ale tento kocik je skvely, urcite este vyuzijeme

dadushga
29. dec 2017

Ahojte, nepredava niekto nafukovacie kolieska? Kupili sme ho iba dnes, ale trosku mi pripada, ze ma velmi tvrde perovanie...tak verim, ze to nafukovacky spravia.

dadushga
30. dec 2017

Ja som ale rychla.....nedockava🤣🤣🤣🤣 uz som si aj bola kupit nafukovacky a podla mna je to 100 a 1. Velky rozdiel. Pre mna je to teraz dokonaly kocik. Priestranny a zaroven skladny, rychlo zlozitelny, krasny a lahko ovladatelny. A to som mala pred tym Peg Perego GT3!

Ozaj, nemate nejake figle na rozkladanie kocika, aby som ho nemusela polozit na zem tou vnutornou stranou a nezaspinila ho?

veronikastrickova
30. dec 2017

@dadushga ja si idem ušiť naň vak, tiež mi to vadí

okinka
10. jan 2018
katus87
15. jan 2018

Ahojte. Aj my sme mu podľahli a od decembra sa v ňom vyváža moja dcérka. Je vynikajúci a priestranný a mala v ňom rada pospi. Chcem sa opýtať, kde sme kupovali tie vnútorné vložky do neho? Dakujem

veaaa
15. jan 2018

@katus87 aliexpress ;) ak teda nechces original

stanka2612
15. jan 2018

@katus87 ja mam obe podlozky do kocika na sedenie z pinkieshop.sk 😊

veronikastrickova
17. jan 2018

Keď sme šli von bolo pekne, kým sme boli v obchode, začalo strašne snežiť, pláštenka samozrejme doma. Strieška absolútne nepremokla. Milujem ho a tento Floral dizajn najviac 😍😍😍

jankavlck
18. jan 2018

Predáva niekto nafukovacie kolesá?

lebo5
1. feb 2018

@haslerka91
@zojka07
@adulkas
@malaadka
žienky ahoj .... prosím vás nezmerali by ste mi triešku po obvode? od klbu po klb ... potrebovala by som mieru chcem jednej mamine ušiť kožušinu a má ho na reklamacii ..........dakujem moc za ochotu

ivuzzz
Autor odpoveď zmazal
sysli
Autor odpoveď zmazal
ivuzzz
Autor odpoveď zmazal
veronikastrickova
4. mar 2018

Mam na predaj striesku Black Melange, mam 3 na striedacku, cize TOP stav, bez akychkolvek poskodeni, skladovana v original krabici. Cena 20€+posta

caufland2
20. mar 2018

Ma niekto na predaj kocik P&M street ale iba cicmiansky vzor.Prip. samotnu striesku?

veronikastrickova
23. mar 2018

@caufland2 tu na bazare, som dnes striesku videla

veronikastrickova
23. mar 2018

Posúvam tieto 3 striešky. Neoprene blue a Black melange 20€, limitka Floral 45€.

adrianna23
24. mar 2018

@veronikastrickova ahoj, ďakujeme za boty😉 za koľko by si predala neoprene blue?

veronikastrickova
24. mar 2018

@adrianna23 20€

adrianna23
24. mar 2018

@veronikastrickova zatiaľ ďakujem za info

nelkikzuz
25. mar 2018

Ahojte,nepredáva niekto P&M Street konštrukciu??? Predávajú ju teraz na dr. Max za 134,99€ ,ale nechcem kupovať čisto nové na chvíľu.

veronikastrickova
25. mar 2018

@nelkikzuz urcite sa oplati kupit 🙂

nelkikzuz
25. mar 2018

@veronikastrickova neviem,no ...počítam že asi tak pol roka budeme ešte v k9ciari ,už teraz radšej chodí bez ....takže stačil by i použitý v dobrom stave

veronikastrickova
25. mar 2018

@nelkikzuz ani pouzity za tolkoto nekupite a potom ho v klude predate za 130€

katka1981
25. mar 2018

@nelkikzuz, to kde???????? Dajte mi prosim blizsie info, dakujem

katka1981
25. mar 2018

Dievcata nevadi vam, ze kocik nema odpruzenie? Nema dieta potom otrasy? Nie su predne kolieska male? Mne sa ten kocik velmi paci, len akosi sa mi nepacia kolieska a ze nema odpruzenie, ja si s takym ani neviem predstavit jazdit, dakujeeeem.

katkasofka
25. mar 2018

Ja mám originál obojstrannú petite Mars podložku s pamäťovou penou proti tým otrasom dieťatko je na makucke a pohodlnom mám dve ak by ste mali zaujem

katkasofka
25. mar 2018

To je ona

nelkikzuz
25. mar 2018

@katka1981 Dr. Max lekaren