Petite & Mars športový kočík Street 2016
Ahojte, nepredava niekto nafukovacie kolieska? Kupili sme ho iba dnes, ale trosku mi pripada, ze ma velmi tvrde perovanie...tak verim, ze to nafukovacky spravia.
Ja som ale rychla.....nedockava🤣🤣🤣🤣 uz som si aj bola kupit nafukovacky a podla mna je to 100 a 1. Velky rozdiel. Pre mna je to teraz dokonaly kocik. Priestranny a zaroven skladny, rychlo zlozitelny, krasny a lahko ovladatelny. A to som mala pred tym Peg Perego GT3!
Ozaj, nemate nejake figle na rozkladanie kocika, aby som ho nemusela polozit na zem tou vnutornou stranou a nezaspinila ho?
@dadushga ja si idem ušiť naň vak, tiež mi to vadí
Ahojte. Aj my sme mu podľahli a od decembra sa v ňom vyváža moja dcérka. Je vynikajúci a priestranný a mala v ňom rada pospi. Chcem sa opýtať, kde sme kupovali tie vnútorné vložky do neho? Dakujem
@katus87 ja mam obe podlozky do kocika na sedenie z pinkieshop.sk 😊
Predáva niekto nafukovacie kolesá?
@haslerka91
@zojka07
@adulkas
@malaadka
žienky ahoj .... prosím vás nezmerali by ste mi triešku po obvode? od klbu po klb ... potrebovala by som mieru chcem jednej mamine ušiť kožušinu a má ho na reklamacii ..........dakujem moc za ochotu
Ma niekto na predaj kocik P&M street ale iba cicmiansky vzor.Prip. samotnu striesku?
@caufland2 tu na bazare, som dnes striesku videla
@veronikastrickova ahoj, ďakujeme za boty😉 za koľko by si predala neoprene blue?
@adrianna23 20€
@veronikastrickova zatiaľ ďakujem za info
Ahojte,nepredáva niekto P&M Street konštrukciu??? Predávajú ju teraz na dr. Max za 134,99€ ,ale nechcem kupovať čisto nové na chvíľu.
@nelkikzuz urcite sa oplati kupit 🙂
@veronikastrickova neviem,no ...počítam že asi tak pol roka budeme ešte v k9ciari ,už teraz radšej chodí bez ....takže stačil by i použitý v dobrom stave
@nelkikzuz ani pouzity za tolkoto nekupite a potom ho v klude predate za 130€
Dievcata nevadi vam, ze kocik nema odpruzenie? Nema dieta potom otrasy? Nie su predne kolieska male? Mne sa ten kocik velmi paci, len akosi sa mi nepacia kolieska a ze nema odpruzenie, ja si s takym ani neviem predstavit jazdit, dakujeeeem.
Ja mám originál obojstrannú petite Mars podložku s pamäťovou penou proti tým otrasom dieťatko je na makucke a pohodlnom mám dve ak by ste mali zaujem

@stanka1986svk
presne, moja ma dva v marci a viem, ze este sa vozit budeme, aj ked aj rada beha,ale tento kocik je skvely, urcite este vyuzijeme