icon

Petite & Mars športový kočík Street 2016

haslerka91
20. máj 2016

Ahojte,máte niekto túto verziu kociara 2016 potrebujem vedieť recenzie a hlavne by som chcela vedieť koľko cm ma celková lozna plocha na spanie so zdvihnutými nozickami a koľko samostatne ma plocha na sedenie,či je kočík dosť priestranny aj pre 2rocne dieťa.ďakujem 🙂

Petite & Mars športový kočík Street 2016
antori
25. nov 2017

@stanka2612 to je cerveny canvas

emmazvarova
25. nov 2017

@stanka2612 to je pinkie fusak aj rukavnik, este aj tasku mam taku; je super teplucky😊

mravvcek
25. nov 2017

Prosim vas na sportiak sa da nakliknut aj vajicko? Ak ano ake?

lienka875
25. nov 2017

@mravvcek ahoj,nie nedá sa žiadne vajíčko nakliknut.

haslerka91
autor
25. nov 2017

@alexa21 na tie pasiky stahovacie, nemoze byt velka zataz pri vytahovani tzn pri polohe do sedu je to tahsie ale ked davas zo sedu do lahu je to ok ked ti napr zaspi,ale to uz maju myslim vsetky tie nove sportove kočíky takto.

luciaf88
25. nov 2017

Toto je nas fesak,momentalne na predaj 😢

luciaf88
25. nov 2017

@luciaf88 rocnik 2017 s polohovanim rucky

mravvcek
27. nov 2017

@luciaf88 aka je cena a da sa dat nanho autosedacka?

mravvcek
27. nov 2017

@luciaf88
Jaj uz vidim odpoved ☹

veronikastrickova
28. nov 2017

Baby kúpim striešky Neoprene Black/Yellow, Canvas Red, Limitky Sketch/Chevron.

lienka875
30. nov 2017

Ahojte,predám striešku a polstrovanie na Street vo farbe Pink neoprene, použitá raz na kočíku, potom som si zohnala limitku po ktorej som túžila a Pink mi je zbytočná..

jolly987
30. nov 2017

Baby to co je za zvlastnu tenku latku na strieske. Kupila som s ruzovou strieskou a dost ma to sklamalo. Nepremokne? Pravda jedno fotka a druhe realita. Kedze je prekupeny z.bazara ratala som s nejakymi nedostatkami ale toto ma prekvapilo.

jolly987
30. nov 2017
antori
30. nov 2017

@jolly987 neopren?

lucuska22
30. nov 2017

Baby nahodou black melange striesku a nafukovacie kolesa na predaj nemate nikto?

lienka875
30. nov 2017

@jolly987 no podľa mňa neoprene verzia,rozhodne nieje na zimu,podľa mňa vhodná na leto skôr. na zimu sú vhodné malange prípadne limitky,ale to neviem či všetky,či sa nelíšia,čo mám ja,tak je hrubsia a na zimu vhodná...

jolly987
30. nov 2017

@antori ta asi rak nieco

jolly987
30. nov 2017

@lienka875 no super. Neviem ci sa to v tejto diskusii spomínalo. Ja som si to zial nevsimla ak ano.

lienka875
30. nov 2017

@jolly987 áno,je to tu,nepamätám presne,možno 6-7 strana diskusie,tam to mamička píše že neoprene je skôr letná verzia a malange zimná...

nivea777
30. nov 2017

@jolly987 neopren nepremokne ale tie neoprenove striesky nie su velmi kvalitne,lahko sa spravi ocko,zachytia sa,zacnu sa párať.. a ci su vhodne na dane obdobie,podla mna to je jedno.. nemali by to prefukat

jolly987
30. nov 2017

@lienka875 Ale vsak aj v lete zvykne prsat ze je vhodny len na leto. a ak neleje ako z krhly tak som nepouzivala hned prisiplast na kocik.ale ak nekupim.inu striesku tak na toto asi budem musiet hodit prsiplast.nooo.uvidime 😀

lienka875
30. nov 2017

ja nikde nepíšem že premokne 😉 len že je tenšia, popravde neviem či premokne,nakoľko som svoju použila len raz a aj to bolo pekné 😉 proste píšem len svoj názor, že na zimu sú vhodnejšie iné... Veď skúste a uvidíte 😉

jolly987
30. nov 2017

@lienka875 no vsak jasne.nepisete ze premokne.to bola len taka dedukcia 😉

adrianna23
30. nov 2017

Mne pani v predajni napríklad hneď povedala že neoprenova je na leto. Tak som kúpila tu základnú a bolo. Spokojná som. Je pevná a v lete uvidíme🙂

moncika15
25. dec 2017

@baaboo ahoj co hovoris z odstupom casu na ten Joie brisk LX?ake mas farebne prevedenie.propadne poslu foto.
Idem ho kupivat len nikde ho neviem najst "nazivo" 😕

baaboo
25. dec 2017

Ahoj po mesiaci som ho predala. Hrkálka , zadná opierka krátka zle sa ovládal. Nezmestil sa mi do kufra keďže je to skladanie na dáždnik . Kúpila som potom valco šport a odvtedy nemenila. Maly už bude mat skoro 3 ale ešte stále sa rad vozí , je skladny pohodlný a lahky

miricaaa
25. dec 2017

Ahojte, pisem svoju skusenost s kocikom street. Mam ho od 04/2017. Som s nim spokojna az na ten košík, vobec mi nevyhovuje, bocne sietky su rozgajdane a vypadavaju mi z neho veci, musim to stale sledovat. Vybrala som si limitku pink coral, celkom dobre sa to udržuje aj ked sa potah neda dat dole, s hubkou navlhcenou prebehnem a necistoty su prec. Dalsia skusenost bola ked napadol sneh a vsetko bolo odhrnute nabok ciest, neprejdete s tymi malymi koleckami cez tu horu snehu. Ja som to riskla, musela som ist pre maleho do skoly ale nabuduce pojdem radsej s malou na pešo, takze pokial nemusite tak to radsej neskusajte😉 inak jar/leto sme s nim presli dlhe trasy lebo lubime chodit na prechadzky a vobec sa nerozhegal a nehrka. Plastenku mi predali najskor nejaku univerzalnu od petite&mars vraj to bude sediet....nesedelo a zacala sa parat. Tak som kupila dalsiu konkretne na tento typ a ta sedi ale cakam aj od tejto ze sa zacne parat kvalita nic moc. Oproti britaxovym plastenkam su strasne tenke. Zatial vsetko z mojej strany, ak budem mat viac skusenosti, napisem. Zima este ani nezacala😎M.

antori
25. dec 2017

@miricaaa ok postrehy👍
Ja mam kocik od leta 2016 a teda fuulvytazeny..teraz sme prezuli na zimne a super zvladol aj sneh, plastenku nam predali topkovu...sedi na cely koci a kusok viac😅..pevna, sietka mne praveze vyhovuje..nic sme doteraz nestratili 😝..a to nosime hory,doly v nej 😂...tolko my 😘

katrin21
25. dec 2017

baby, ja som kedysi tento kocik velmi chcela, zdal sa mi super... ale vaha bola vyssia , nez som chcela...
tento rok som nasla novinku, Valco Snap 4 TREND a sice stoji o nieco viac, ale nelutujem.... je genialny.. dizajnovo je podobny, ale je ovela lahsi a ma este krajsie detaily.... kozena rucka, madlo... sklada sa lahucko a aj do auta je ovela mensi , co je pre mna dolezite.. Pisala som aj recenziu do skupiny Kociky - recenzie ... Pre mna najlepsi kocik, mala som ich viac a keby mam tento na zaciatku, ani nechcem iny.... fakt super...
nema nafukovacie ( daju sa dokupit), ale vobec ich netreba.. je dobre odpruzeny, zvlada aj rozbite cesty, vsetko...nehadze zbytocne, jednou rukou sa ovlada lahucko..vid videjko:

https://www.youtube.com/watch?v=b-_87DnBAaU

pasuje nan nanoznik od petite mars, alebo ked nehladate podobnu farbu, tak aj Pinkie vyborne pasuju...aj plastenka kupovana v Predeti pasuje..
zmesti sa do neho aj vacsie dieta, moja ma skoro 2roky.. na fotke ma asi 20mesiacov a je dost dlha...

jedine minus je , ze nema stresne okienko, ale to som ozelela,lebo vsetko ostatne je perfektne.. este ma aj dvojitu striesku, da sa zvacsit o plnu strechu,alebo sietku, alebo oboje naraz 🙂

stanka1986svk
25. dec 2017

@katrin21 ahoj ja uvažujem že teraz v januári kúpim tento kočík.mala má má vjanuari dva roky no rada sa vozí a s kočíkom chodíme dennodenne. Ďakujem