Petite & Mars športový kočík Street 2016
@sonci11 ja som uz prala a tazka pohoda 😊
@stanka2612 v pracke? A to si ju tam ako napchala?
@veronikastrickova ano,tu neoprenovu zltu v pracke,normalne som ju rozsrobovala a zostala mi len ta latka 😊
@veronikastrickova no skusim , len som nečakala, že mi začne hrkať hned v prvý deň....a čím to mažeš? to len tu tyčku?
@majkad2 ono to vnutro vyschne, je to specialny sprej da sa kupit v lidli, ale fakt mi vypadol nazov, je to na udrzbu kolies a podobnych veci, ale mozno by som skusila aj obycajnu vazelinu
@veronikastrickova Dakujem pokukam po tom spreji
@stanka2612 ja mam latkovu, myslis, ze v pohode? A nepolamu sa mi tie plasty, ktore su pri tom predlzovani striesky? Daju sa dat prec spredu ten cierny a hned pod nim biely plastovy.
@sonci11 ja planujem supnut aj latkovu hnedu co mam (mam dve na striedacku) a myslim,ze v poho
Prala som to na 40ke na cca 50 min programe a pri 1000 otackach a prezila 😁 dala som dole len tie cierne tycky,tu tenucku som nechala a neposkodila sa
Žienky,ktorá chcela tie nafukovacie kolesá? Jedna mamička práve predáva v skupinke
@antori tiež ma zaujíma cena 😎
dievcata tak dnes soms i vyskusala moju novu streetku dark blue, je uzasny. Nemate niektora tuto podlozku https://www.modrykonik.sk/market/kociky/dk4s0i/... ? Moze byt aj ina farba, potrebujem vediet ako sedi v kociku, dakujem.
Viem ze je táto konverzácia staršia ale neviete o niekom kto predáva nafukovacie kolesá ďakujem
@antori ja si prosím aká je cena?? Ďakujem
@dagmarusqa to už je asi predané
@antori asi áno ale skúšam i tak ďakujem
Dievcata pridajte sa na fb do skupiny monza street, tam dost casto predavaju nafukovacky 😉
ahojte dievčatá, chcela by som sa spýtať, či aj vám kočík petite mars street vrzga konštrukcia keď kočíkujete? mám kočík len dva mesiace a už toto, neviem či dať reklamovať alebo to robia všetky po čase....lenže po tokom krátkom čase a už vrzga.....som z toho nešťastná. dať to reklamovať? reklamovala to niektorá z vás?
@majkad2 ahoj....ja mám kočík od októbra 2017 a veru nevrzga. A čo vlastne vrzga? Možno bude stačiť nastriekat wd-čkom. Ja som s kocikom fakt spokojná, aj keď sme mali obdobie že malá chodila viac pešo, ani počuť o kočíku, ale zase sa vozime 😉
@emmazvarova no
@emmazvarova vrzga mi konštrukcia, neviem či to nazvať vrzganie alebo hrkotanie, ale ked sme ho kupili tak to nerobilo......reklamovali ste niektora tento kočík kvôli tomuto?

@majkad2 mne vzdy pomoze koliesko vybrat ocistit a premazat, toto treba urobit aspon 1x za 4mesiace