Petite & Mars športový kočík Street 2016
Ahojte, mám takisto street, kúpila som aj origo nánožník, v návode sa píše, že sa pripevňuje cvočkami, namiesto nich tam sú gombíky, čo je v pohode. No píše sa tam, že sa pripevňuje suchým zipsom ku konštrukcii. Ale ako skúšam, tak skúšam nefunguje to. Šmýka sa a padá. Ako ho tam pripevňujete vy? Dik za rady.
@nivea777 to vieme🙂 ale možno niektorá predáva za lacnejsie🙂
Prosim vas,ako ste spokojne z kocikom? Planujem si ho kupit... ako sa s nim v zime jazdilo?aky fusak tam najlepsie pasuje?
@haslerka91 dobry den. Prosim vas toto je aka farba tej striesky??? Nazov by som chcela vediet.dakujem
Dievčatá predáva niektorá z vás tento kočík street najlepšie so strieškou blue mélange?
@nivea777 ach jaj...zas mudra rada
Si predstav,ze som velmi lahko kupila za 45€,vdaka mojmu dopytu tu😉
@adrianna23 zohnala si?
@antori ešte nie😀
@domina10 mamicka @30marcelko30 predava, len strieska je ina
@domina10 @30marcelko30 Dievčatá viete mi poslať foto vašich kočíkov ak ich ešte stále predávate a aj info o cene? Ďakujem
Dievčatá aký je rozdiel medzi typom monza a typom street? Lebo na oficiálnej stránke je spomínaný len street a na bazáre sú zase samé monzy :D
@domina10 monza nie je typ..monza je znacka..street je model..monza sa zmenila na petite and mars..kociky oznacene este monza maju staršie modely.. napríklad pri petite&mars street je uz lepsie doriesene polohovanie noziciek..
Baby ak máte striešky na predaj kupim. Pre chlapca a neutral, aj limitky. Najviac zhanam zltu.
Ta mamicka ho predava az za 180€...to je moc😣
Ale s prislusenstvom
Aj ja by som mala zaujem, ak niektora predava taky pouzivany. Vdaka😊
@emmazvarova neviem,ci si uz pozerala bazar tu na MK,ale su tam minimalne 4 inzeraty,kde predavaju maminky street 😉 skus kuk
Dievčatá prosím vás ešte aký je rozdiel medzi petite&mars street 2016 a 2017? Lebo čo som pozerala, tak 2017 sa nedá kúpiť so strieškou blue melange.
Ja by som nejaky neutralny chcela ten tmavosedy sa mi paci..
@domina10 tu na mk sa pod monzy predavaju aj nove petite a marsy, lebo ina moznost nie je. tiez mi trvalo kym som sa dovtípila :D
A nakoniec som kupila na predeti, lebo mi dali zlavu. Zlavy su aj v bchodoch ale aj na nete, aj teraz bolo, takze mi to vyslo sa super cenu aj so strieskou. Nie je jedno ci napises ze za 170e street - lebo rozne typy striesok su v roznych cenach..limitky su drahsie ako blue, black melnge a neopreny.
Ahojte nepredávate niekto kočík vzor čičmansky ? Dakujem
Ahojte, kupim zltu neoprenovu striesku na kocik street. Dakujem.

@adrianna23
@antori nafukovacky kupite velmi lahko..80€ stoja