icon

Petite&Mars street vs Oyster zero

alfirin17
17. sep 2018

Ahojte. Momentalne mam 3kombinaciu concord neo avsak chcela by som hlavne kvoli bliziacej sa zime nejaky super sportiak ktory zimu zvladne. Mal by byt lahky, skladny, v strieske okienko nech vidim na babo, manevrovanie 1 rukou, super do prirody aj mesta (priroda vramci moznosti) a mal by v pohode zvladnut kosicku zimu. Viete porovnat tieto dve znacky? Tieto sa mi najviac pacia🙂 Vdaka

Strana
z2
lanvinka
Odpoveď bola odstránená
miricaaa
9. okt 2018

Ja mam streetku (nosnost 25kg) a tiez sa mi zlomila konstrukcia a to mala vazila 15kg, klby su namahane, hlavne pri nabiehani na obrubnik. To ziadna hlinikova konstrukcia nevydrzi aj ked ma vyssiu nosnost. Vymenili mi to v ramci reklamacie. Inak som s nim bola spoko, velky priestor, polohovatelna rucka, dal sa ovladat aj s jednou rukou. A tiez mam pocit ze je odpruzeny, urcite nie ako retro kociky, ale je to tam.... a hlavne nehrkoce😉

micici02
22. okt 2018

@alenka7777 a nie je moc tvrdý, ja by som ho chcela ked bude malá sedieť,len ci to nie je dost komfortné

alenka7777
22. okt 2018

@micici02 neviem, mne pridu vsetky sportove kociare plus minus rovnake. chodila som s nim po upravenych chodnikoch, nikdy nebol problem

lanvinka
Autor odpoveď zmazal
veronikastrickova
29. okt 2018

@lanvinka ja som s nim problem nikdy nemala a absolutne nemozem o nom povedat ze je nekvalitny!

lanvinka
Autor odpoveď zmazal
bublinocka03
10. nov 2018

Kúpim staré kolieska z Oyster zero ak by nejaka mamička túžila po nových kvalitnejších

sunlike
11. nov 2018

@bublinocka03 to zhanate uz pouzivane???preco?jednu sadu mam,ak to myslite vazne.

Strana
z2