icon

Petite&Mars street vs Oyster zero

alfirin17
17. sep 2018

Ahojte. Momentalne mam 3kombinaciu concord neo avsak chcela by som hlavne kvoli bliziacej sa zime nejaky super sportiak ktory zimu zvladne. Mal by byt lahky, skladny, v strieske okienko nech vidim na babo, manevrovanie 1 rukou, super do prirody aj mesta (priroda vramci moznosti) a mal by v pohode zvladnut kosicku zimu. Viete porovnat tieto dve znacky? Tieto sa mi najviac pacia🙂 Vdaka

Strana
z2
alenka7777
17. sep 2018

ja mam street uz 1,5 roka a max.spokojnost.

alfirin17
autor
17. sep 2018

@alenka7777 splna vsetky tie atributy ktore som popisala vyssie? To ze mne sa street paci o trosku viac ako oyster ale chcem nech vydrzi par rokov.

alfirin17
autor
17. sep 2018

@alenka7777 a ja som dost akcny clovek teda. Rada chodim aj do prirody a vonku sme takmer neustale

alenka7777
17. sep 2018

@alfirin17 ja myslim, ze splna. ja byvam v poprade a zvladol aj nasu zimu, takze v kosiciach by nemal byt problem. v prirode som stale, takze to zvladne tiez. ja som si kupovala v rovnakom case street a jedna mamina oyester a jej sa po par tyzdnoch zlomila strieska.

alfirin17
autor
17. sep 2018

@alenka7777 a ake kolesa mate na zimu?

alenka7777
17. sep 2018

@alfirin17 klasicke, nedokupovala som nafukovacie

alfirin17
autor
17. sep 2018

@alenka7777 super. Perfetkne

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
alfirin17
autor
18. sep 2018

@lanvinka v com je lepsi? Dlhsie vydrzi alebo..?

alexmar
18. sep 2018

nemame sice ziadnu z tychto znaciek ale ja som zvolila Valco baby:
https://www.pilulka.sk/kocik-sportovy-snap-tren...
Je naozaj velmi pekny a posklada sa na uplne malinky, co je super vyhoda. do kubra zmestim kocik i velky a maly kufor. cez pilulku som ho kupila s tymito kuponmi tak bol aspon o nieoc lacnejsi:
https://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/

alenka7777
18. sep 2018

@alexmar len valco ma jedinu chybu, ze nema polohovatelnu rucku. aspon v case, ked ja som kupovala, tak nemal taku moznost

veronikastrickova
18. sep 2018

@alfirin17 mala som street, bez nafukovaciek zvladol brodit sa v snehu, najlepsi kocik aky som mala

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
lanvinka
Odpoveď bola odstránená
tiumen
19. sep 2018

Radšej Valco trend, mne včera prišiel trend sport tailor made - na predeti.sk majú zľavy 🙂 oyster som chcela ale upustila som od neho keď som ho bola pozrieť v obchode taký o ničom je 😅 a ten street tiež, hrozne mu hrkocú tie predné kolesá (keď šiel okolo mňa po meste) pri staršom som mala obyčajné Valco snap4 a vydržal mu najdlhšie - vozil sa v ňom aj ako 105centimetrový a chodili sme s ním aj na turistiku do Tatier

alenka7777
19. sep 2018

@tiumen ja mam street a mne ziadne kolesa nikdy nehrkotali

alenka7777
19. sep 2018

@lanvinka hej, ved som pisala, ze za 1,5 roka, odkedy som ja kupovala uz su aj nove kociky, ze asi mozno budu mat aj rucku

lucka227
19. sep 2018

@alfirin17 ja by som urcite Valco nie. Mne sa 2x s malou prevalil a na druhy den som ho predavala. Hrkotal, lacny material, za mna ee a to som sa velmi tesila nan a kupila limitku. Kamoska mala street a chvalila velmi az na tie kolesa tak to bolo hrozne. Ja mam oyster a za mna naj kocik aky som kedy mala a to som mala pri oboch dcerach pozehnane naozaj asi 15 druhov. Este stale zvazujem ci ho nenechat lebo je odlozeny ale tak ho mam rada az sa ho nechcem vzdat aj ked mala sa vozit nebude uz je skolkarka. Ale napr v zoo kde bola trasa skoro 10 si to neviem predstavit. Rovnako dobry je len BJ city mini 4 ale predala som ho lebo bol fakt tazky

sunlike
22. sep 2018

Ja som mala valcobaby snap 4 trend tailormade asi 5mesiacov.bol lahky,super skladny(sedakom dovnutra)lahko manevrovatelny,presiel aj cez tie najuzsie dvere u nas doma🙂))jedine,co mi na nom vadilo bolo,ze verzia denim nemala okienko v strieske.iba ten sietovy dielec,no ten som musela pri vetre zatvorit a malu som tym padom vobec nevidela.a rukovat je sice polohovatelna,no iba smerom hore a do vodorovnej polohy.ja mam 172cm a prijala by som aj nizsiu polohu.tak pre niekoho nizsieho by to mohol byt problem.material nebol vobec lacny,co sa neda povedat o p&m street,podlozka mi z neho stale klzala dolu a po 3 tyzdnoch sa mu pokazil zaves zadnych kolies-uplne to plandalo...tak je na reklamacii.bola som nim veeelmi sklamana.precitala som milion recenzii a kazdy ho chvalil.kocik je fakt krasny a tie variabilne striesky,no....ale nikto nepovedal,ze je tazky jak jedno hovado.na cestovanie autom uplna hroza.a ma aj zle rozlozene tazisko(vpredu)kazde zdvihanie cez nejaky obrubnik alebo vymol by chcelo riadne svaly!namiesto neho mam oystrer zero a zatial sme spokojni.i ked rukovat by sa mu polohovat mohla.pacil sa dokonca aj mojej mame a to je co povedat🙂))vraj je lepsi ako ten predosly....

sunlike
22. sep 2018

A babky maju vzdy pravdu!🙂))))

jeny266
3. okt 2018

Prave tieto kociky kukam,aj valco,aj moon este ,ale niesu odpruzene a ak manu olastoce kolesa,no ten teren vude trosku problem.Teram mame Perego pop up,je neodpruzeny a hodt to hrkoce na nerovnostiaxh a ma tie kolesa bezudrzbove,nie obyc.plast.Oyster som kukala v predajni a zdal sa mi dost labilny,uplne tvrdy.

alfirin17
autor
9. okt 2018

No tak bola sok v predajni a najviac sa mi teda pozdava valco snap trend. Avsak vraveli mi ze ziaden kocik nema odpruzene kolesa. Tak som z toho jelen. Ako to je?

jeny266
9. okt 2018

@alfirin17 No trochu pruzia,Moon aj na foto vidiet pruzinu na prednych,na zadnych je taka schovana.Ale nieje to zrejme bejak super pruzenie,ako na polskych 😀 Oyster je neopruzeny.

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
jeny266
9. okt 2018

@lanvinka Ahaaa ale oyster ma plastove kolesa,ze?

tatianka2323
9. okt 2018

My mame petite&mars s penovými kolesami. Odpruženie má, aj keď kvalitu neviem porovnať s inými kočíkmi. Splnil to čo sme potrebovali- spratnosť do auta, veľkú plochu na spanie, zvláda bežný terén v meste bez problémov. No od prvej chvíle nemám pocit, že konštrukcia je vhodná pre tažšie deti, tak ako je uvedene (na neoficialnej fb stranke je casto uvedena ako dovod reklamacie zlomena konstrukcia), my jazdíme 1,5 roka a je cela, takže možno je to len môj pocit. Pre mňa ako najväčšia nevýhoda je nemožnosť vacsieho dietata oprieť nôžky v dolnej časti ak sedí, tak mu iba visia. Da sa polohovanie zatlaciť trocha ale to nestaci.

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
lanvinka
Odpoveď bola odstránená
sunlike
9. okt 2018

Suhlasim s tvrdenim,ze je oyster odpruzeny.my sme ho kupovali na mk,takze uz bol "zabehnuty"a vdaka tomu v nom malu uspavam a normalne ju v nom mozem hojdat ako v tych "polskych"kocikoch.viem porovnat.mala som aj taky.a koniec-koncov to odpruzenie ukazuju v kazdom video o oystery...prave preto ma zaujal.

tatianka2323
9. okt 2018

Nebudem sa s nikym hádať, ale petite odpruzenie ma-predne aj zadne. Je to uveden v popise produktu a videla som aj video kde to jedna mamicka natočila. Je mi jedno ci mi niekto veri alebo nie.

Strana
z2