icon

Poraďte kočík pre nižšiu ženu, mám 156 cm

ivanka1997
12. jan 2020

Ahojte chcela by som sa vás opýtať na nejaký nižší kočík nakoľko mám iba 156cm viem ze rucka sa dá na mnoho kočíkoch nastaviť ale nechcem pri nom vyzerať veľmi malička viete mi poradiť konkrétnu značku

nini1010
12. jan 2020

Bugaboo.

lesanka845
12. jan 2020

Mon

ersp
12. jan 2020
syslik81
12. jan 2020

bugaboo su dost nizke ja som mala najskor silver cross a bol paradny potom som prela na bugaboo -bol ok ale uz nie tak paradny

wena
12. jan 2020
ivanka1997
autor
12. jan 2020

@wena prosím vás keď chcem kúpiť joolz húb dá sa aj samostatne iba hĺboka časť ci musím mať aj sportovu?

kiki9871
Autor odpoveď zmazal
dany.t
13. jan 2020

@ivanka1997 greentom. Mám 159cm a úplne mi vyhovuje. Je ľahučký, skladaný, pekný a navyše aj ekologický. Na fotke má syn výšku cca 100cm. Takže naozaj malinký kočík

dannad
17. jan 2020

@ersp ahoj, prosim ta, mas occaro? Ako si s ním spokojna? Dakujem.
Hľadám športový kočík. Nie korytkove sedenie, kolesá do terénu asi nafukovacie, odpruženie kolies, super by bolo dat ho do oboch strán, teda aj v smere aj do proti smeru jazdy, polohovanie do ľahu, veľká strieška.
Splna to?

ersp
17. jan 2020

@dannad este sme ho nestihli testovat drobec je este v brusku 😊 dlho som pozerala recenzie, bola.si ho obzriet neraz v obchode, ta sportova cast je fakt vymakana, ma aj "vankusik" pod hlavu ze naozaj to dieta ma maximalne pohodlie, da sa sklopit az do lahu, obojsmerny...na kolieska som sa pytala v obchode a od mamas&papas odporucili vyhradne ocarro nizsie rady maju mini kolieska a clovek moc nenamuti v zime s nimi...