icon

Poraďte trojkombináciu kočíka v primeranej cene

asley
28. sep 2017

žienky poraďte mi prosím 3-kombinovaný kočík, v primeranej cene .. najmä by som chcela osloviť maminky, ktoré majú s konkret., kočíkom skúsenosť.

Ďakujem krásne ❤😘

mariannka123
28. sep 2017

Ahoj. Určite nie z Poľska kúpila som 3-kombinaciu Shell a prvý a posledný krát

jankalukasova
28. sep 2017

Ja mám poľskú Bexu a som maximálne spokojná... to čo som od trojkombinácie očakávala maximálne splnila a bez problémov.

janickacrazy
28. sep 2017

@asley No ja mám cam dinamico, kúpila som použitý, ale bol ako nový, málo používaný a za polovičnú cenu ako stojí nový, takže sa oplatil. Som s ním spokojná, akurát jeden nedostatok je košík pod kočíkom na nákupy, ten nie je veľmi kvalitný, ale mne to nevadilo, ja som tam nepotrebovala dávať nejaké ťažké veci, maximálne bundu, sveter alebo nánožník. Predtým som mala poľský a spokojná som veľmi nebola, bol ťažký a po čase išiel trochu do ľavej strany, čo mi dosť vadilo.

libulibu
28. sep 2017

ja mám kocík znacky Jané je síce trochu drahsí ale som s ním velmi spokojná. Viem, ze sa dajú kúpit aj akciové kocíky za dobrú cenu. Majú ich na stránke www.jané.sk. Sú lahké a dobre sa ovládajú. Bola som priamo v Babylande, kde som si kocík aj kúpila.

siska53
28. sep 2017

@asley Z bazaru inglesinu magnum - uz sa nevyraba. Super kocik, pre mna najlepsi na svete.

ada2192
28. sep 2017

Ja som tiež kupovala v Babylande, v akcii mali kočíky Jane aj becool, ja som si vybrala Jane. Neľutujem, som s ním veľmi spokojná. Odporúčam

lenkatt2
28. sep 2017

Kupovala som Jane pred takmer 7 rokmi a kocik je stale super a boli sme spokojni. Mal super detaily, ktore v tej dobe ine kociky nemali a nikdy sme nemali ziaden problem. Sportova cast sice uz nevyzera moderne, ale vanicka je urcite vacsia ako sucasne a autosedacka velmi pevna a bezpecna. Sportovy sme minul.rok kupovali britax, lebo je lahky a lahko skladny. Najlepsie je ist do obchodov poskusat si 🙂

zeytin
28. sep 2017

Suhlas s @libulibu jane ma paradne kociky, mam jane nomad, uz v nom kocikujem tretie babo a stale je paradny, lahky, skladny, super aj do snehu, priestranny, kvalitny...

nikolahrozna
2. nov 2017

Ahoj,neviem ci este zhanas info ohladom kočíkov,ale ja mam v sucasnosti rovnaky problem...ppo dlhom googleni som si objednala perfektny kombinovany kocik https://premamicky.eu/kombinovane-kociky/...a dokonca som sa aj vela naucila...nevedela som.ze je rozdiel vo velkosti koliesok alebo take siroe spektrum kociov...kupovanie kocika je strasna veda 🙂 🙂

myryjam
3. nov 2017

My sme mali Britax B- Smart 3 kombinaciu a boli sme spokojni, vanicka dostatocne priestranna a pohodlna aj na spanok, velmi stabilny, sportova cast sa da otocit bud v smere alebo proti smeru jazdy (co nemaju vsetky kociky) a taktiez priestranna, samozrejme sa da sklopit do lahu (co tiez nemaju vsetky kociky), aby tam dietatko mohlo pohodlne spinkat.

paula789
Odpoveď bola odstránená