Ružový kočík pre chlapca?
Ahojte mamicky,
myslim si ze kocik by mal byt doplnkom k matkinmu stylu a obleceniu a ja milujem prave ruzovu a to asi najviac zo vsetkych:D mam v nej plno siat, topanok, kabeliek atd. a proste tato farba mi robi radost a je mojou sucastou co kazdy kto ma pozna velmi dobre vie;)Takze to citim tak ze ak by sa nam aj narodil chlapec tak ci tak by som urcite chcela ruzovy kocik - taky svetloruzovy v kombinacii s bielou alebo bezovou retro-idealne Inglesina Clasicca Pesca alebo Camelia-to su moje lasky na 1. pohlad:o)bude to podla Vas velmi tazko pochopitelne pre okolie a mam sa pripravit na vlnu nepochopenia alebo si ist svoje a tesit sa ze sme kupili nieco co sa mi velmi paci (a babu bude pohodlne v akejkolvek farbe si myslim;o)? Dakujem za Vas nazor.
@monikafialka ale ruzova k ruzovej? to je privela...kocik moze byt aj cierny ci modry-a mat nejake doplnky v ruzovej...teda,ja som milovala dlho odtiene ruzovej-ale vynikla vzdy na nejakom kontraste-ruzovy top a cierna sukna,cierne saty a ruzova kabelka...tak to skus aj s kocikom 😉
Necitala som ostatne komenty ale pre pana krala, urcite nie.
Aj baby blue je pekna farba a k ruzovej sa hodi ale toto fakt chcete? Zosmiesnite seba aj dieta
Ja má červený kočík a stále si polovica ľudí myslíme v ňom mám dievča... hlavne že čeevená nie je len babská farba ...
Nemá to s kočíkom nič spoločné, ale mala som dcérku oblečenú v ružových dupačkach (nemá náušničky) a že "Jééé, aký krásny chlapček!" No skoro ma porazilo. A viackrát sa to stalo 😠😡.
Inak videla som aj mamičky, ktoré nosia svojich chlapcov v ružových šatkách a ružových nosičoch , tak keď oni môžu mať tieto nosiace pomôcky pre image , tak prečo by sa chlapec nemohol voziť v ružovom kočíku ? Btw robil sa vo svete výskum a zistilo sa že buzi buzi farba nie je ružová, ale fialová 😏😏😏
Ja by som nevolila ruzovy kocar pre chlapca, ale sprav si podla seba, ak to tak cítiš. 😊
@6mia6 prsne...ja by som tal chcela obliect doevcata do fialovej. Zltej no proste do hocakej inej farby len nie do ruzovej..mam pocit ze nemam dievcata doma ale 2 cukriky oblecene v ruzovom....a ja tiez nemam rada ciernu farbu na detoch..a ani kociky cierne sa mi nepacia..deti by mali chodit v pestrych veselych farbach a nie v ciernom
@mmoni89
@malinajahoda áno keď ľudia nevidia náušničky hneď je to chlapček hrozne ja keď vidím bábo v niekom neutrálnym tak aj vravím aké krásne bábätko a nevravím keď si niesom istá 😁 ach tí ľudia 😁

@ivkarrbt ja som tiež ticho a hneď neurčujem pohlavie, keď nie sú náušničky. A ešte keď mi bolo okomentované, že moja malá je chlapček, tak som povedala, že ja by som chlapcovi teda ružové dupačky neobliekla a ľudia na to, že veď dneska sa nosí hocičo. No moje nervy.
@malinajahoda nedá mi to musím vám napísať švagriná má chlapčeka má krásne hnedé vlasy ale také ako medené a žije v Rakúsku.na jednom ihrisku sa jej prihovorila žena a vravela jej .o aké krásne dievčatko má krásne vlásky no na dievča je to krásne no keby bola chlapec to by mal hrozne ale jej sa to hodí 😂 a ona len pozrela na ňu a povedala to je chlapec a žena v takých rozpakoch odišla 😂😂😂 a to chodí v modrom 😂 stáva sa 😉
@ivkarrbt toto sme mali aj v rodine. Brat keď bol malý, všetko ako chlapec, aj vlasy aj oblečenie, ale mal strašne dlhé a vytocene mihalnice. A mysleli, že to mám sestru 👍😉.
@ivkarrbt 😂
😂 jeeezis také dramatické odpovede tu, je to len kočiar preboha. Ja by som svetloruzovy nechcela ani na dievča, ale keď ty áno, kľudne si ho kúp 😃 mala som na chlapca (1.syn) bordovy a všetci sa ma pýtali či má kočík po sestričke.. prechodny fusak máme z vnútornej strany cyklamenovy, zdedili sme.. šatky a nositka som tiež mala/mám ružové.. neriešim 🙂
A mimochodom, chlapcovi by to bolo tiež jedno keby mu neboli vtlkane do hlavy potom takéto slepičince, ako že chlapci môžu chodiť len v modrej a hrať sa s autami 😉 myslím že keby ľudia prestali žiť v škatuľkách, svet by bol krajší 🙂
Ja mam dvoch chalanov a teda vzdy boli len za dievcata ,na nervy 😅oni mali taku jemnu tvaricku, uz v porodnici mi sestricky hovorili ze na novorodencov su krasni (namam dvojicky ale pri obidvoch to tak bolo 😁)takze mohla som ich obliekat ako som chcela vzdy len ,,ake krasne dievcatko,,jedno ze mali na trickach bagre a hasicov.A ked som im nahodou dala este teplaky cervene,tak cista baba 😅Presne ja ked si niesom ista poviem dietatko
@malinajahoda 😂😂😂😂😂
Noo, ja mám ružovo sivý kočík pre chlapca a kupovala som ho po jeho narodení, jednoducho sa mi páčil. Bexa Ultra 2018. Kúpili sme ŠPZ tku Jakub v Altoys, pripevnili do predu kočíka a vyriešené.
@ivkarrbt a ešte som zabudla, teraz som si spomenula. Ze on sa tak za tie mihalnice hanbil, že si ich s nožničkami ostrihal 🤦🙈.
@malinajahoda 😂😂😂
@miska1997 ale dorástli mu 😃.
kupovat si kocik k satniku ???? tak toto je moc :DDD snad budes mat dievca a nebude trpiet na tvoju uchylku, potom ho tiez budes navliekat do ruzovej aby sa s tebou popripadny chlapcek ladil???
@monikafialka ti môžu byť všetci ukradnutí. Mňa sa raz pýtali, že čo to je. Dcéra bola celá v ružovej. Takže sú ľudia asi zvyknuti😀
@ivkarrbt to, ze chlapi nie su chlapmi fakt nie je dane farbami oblecenia a hrackami. Este pred tusim 100 rokmi bola ruzova cisto chlapcenska farba, to, aku farbu komu pripisujeme je dane kulturou. A hracky, naozaj hra s autickami nauci chlapceka, ze ma mat vztah k manualnej praci a pomahat inym? Ako? A v com mu auticka pomozu viac, nez hra s plysakmi? Inymi slovami, ze mnohi chlapi su skor decka nez chlapi, nezodpovedni, povrchni...je mozno pravda, ale priciny fakt nie su hentak ciernobiele a povrchne

@mmoni89 moja dcéra sa tiež nemôže hrať v piesku, je alergická a zapaľujú sa jej z toho oči
takže keď bola mensia a som jej vysvetľovala že nemôže do piesku,tak na mňa ostatne mamicky takto zazerali len teda dôvod bol iný ako uspinenie. Aj keď úprimne, ja ten piesok neznášam, je to všade, hlavne keď sa deti odhadzujú pieskom tak mi to aj celkom vyhovuje že na piesok nechodim 😝