icon

Šporťák-nafukovacie kolesá, sedenie v oboch smeroch. Poraďte

inac
11. jan 2010

Ahojte maminy,

marne brazdim po nete, neviem najst kocik, ktory by mal velke nafukovacie kolesa aj do terenu a zaroven sedacku, ktora sa da nasadit v smere aj proti smeru jazdy.
Poradte, prosim!

susik77
25. mar 2010

Ahojte, tak uz s q. freestyle jazdime, je super 🙂 Oproti Inglesine Magnum ma super vyhodu ze ma rucnu brzdu, mam tu par kopcov kt. robim kazdy den este aj so skejtom, takze doteraz nas gravitacia dost tahala dole 😎 . Akurat si zvykam zo 4-kolky na 3-kolku a otacacie kola, bola som zvyknuta stale Inglesinu nadvihovat ked som otacala 😎
To predne koleso nechavam vacs. zaaretovane, lepsie sa mi tak jazdi ked idem s jednou rukou-telefonovanie a pod.

dobromila
31. mar 2010

ja mám patron F4, do terénu super, ale samozrejme ťažký a nie veľmi skladný. Do obchodov beriem len golfky

susik77
3. apr 2010

Ahojte, vcera som prvykrat bola odkazana skladat quinny freestyle do auta, v aute 2 deti a bolo to drsne...Je tam poistka, kt. sa nejak zasekne a proste to nejde 😖 Musela som poprosit jednu pani aby mi pomohla. Ale mozno je to len o tom najst ten spravny grif...

mark33
5. apr 2010

A čo poviete na toto?
Veľké nafukovacie kolesá, predné otočné, sedačka sa dá dať v smere aj protismere jazdy, nánožník, polohovatená rukoväť a veľmi veľa farieb

kubinkov
5. apr 2010

mark: A co rozměry sedačky?

mirka755
6. apr 2010

ahoj
MARK na tento také koukám, to je Cosmo sport viď? Já mám Tako X-jumper, tomuto hodně podobný. Co se týče lůžka tak má něco kolem 90cm, což je super - už jsem ho viděla i naživo právě v téhle kombinaci. Když jsem si ho blíže prohlížela tak je suprově odpružený, můžete si vybrat z barevných kombinací kočárku V-cross

lenulice
14. feb 2011

Ahojte, no připojuji se do diskuze, tuto otázku jsem řešila nedávno. Chtěla jsem též sporťák, aby byl prostorný, otočná sedačka a nafukovací kolečka. No nakonec jsem slevila a upustila od otočnýho sezení a koupila GT3 od Peg Perega, ale totální nespokojenost, protože tento nemá odpružený přední kolečko, stejně jako Jané, a to mi vadilo, rachtalo to. A malý mi tehdy připadal ještě dost malý na to, aby byl otočený jen ven a já s ním nekomunikovala. Pak jsem narazila na Teutonii Spirit S3, tento sice nemá nafukovací kolečka, ale dost kvalitní plastová, 5-ti komorová a hned jak jsem si kočárek ošahala, brala jsem ho. A je fakt úžasný, jízdný vlastnosti jsou perfektní - nerachtá, je krásně odpružený, a to že s ním fakt jezdíme i po lese, sedačka je otočná a kolečka naprosto bezproblémová. Brala jsem ho teda z druhé ruky, ale oni mají tuším doživotní záruku na vyblednutí barev a celkově dávají záruku 36 měsíců. A malý je v něm naprosto spokojený, s fusakem tam vůbec není narvaný, bez něj tam má místa a místa. Sice ze začátku se mi vůbec designově nelíbil, ale teď jsem do něj fakt zamilovaná. Na druhý dítko si ho nechávám a jen dokoupím korbičku. Neměním, fakt je perfiš 🙂 🙂 🙂

zuzikkaa
15. feb 2011

ahoj baby,,ja hlasujem za FREESTYLE 😉 mam ho a je super! jedine minus je ta vaha,,ale do auta mam iny kocik takze tento vsade inde!!! lahucko ovladatelny jednou rukou aj s dietatom 😎 osvedcil sa mi hlavne tuto zimu ked bolo vela snehu!!! napriek svojej vahe ani neviem ze ho tlacim,,iba ked idem do kopca 😀 😀 😀
a je pravda ze je az do 20kg.konstrukcia je pevna,myslim ze ju ani nieje mozne rozhegat 😅 dlzka lahu je cca 96cm,a da sa dat do uplneho lahu...
a ma velikaaansky priestranny kosik ktory je podlozeny konstrukcoiu takze zvladne aj tazsi nakup-to vyuzivam teda casto 😀

simib
11. mar 2013

Ahojte.Potrebujem poradiť.Teraz mám Xlander a paráda.Do terénu paráda.Mám ho ako 3 komb.a preto ho chcem predať a kúpiť už len športový.Ale chcem nafukovacie kolesá.Môžu byť aj menšie,lebo do zimy už kocík nebudem potrebovať snád,takže len na leto ale s nafukovacími kolieskami.Poradte mi prosím.

simib
11. mar 2013

Niečo takéto.že športový s malými ale nafukovacími kolieskami.
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/u71o/spo...

kacka.l
11. mar 2013

@simib Super jsou kola gelová, jsou jako nafukovací, ale lepší. Mají je třeba babyjogger citi mini, nebo nafukovací má babyjogger gt, nebu buggster air. 🙂

simib
12. mar 2013

@kacka.l No len ja chcem len 4 kolesový :(

kacka.l
12. mar 2013

Ten babyjogger je i 4 kolka. 🙂

neslusanka
17. mar 2013

@simib a musí být všechny kola nafukovací. Nestačí jen zadní?

simib
17. mar 2013

@neslusanka No v podstate by možno aj stačili.Poznáš taký nejaký?

betiska
17. mar 2013

u mňa víťazí Quinny Freestyle - ohromne som spokojná, vymenila som si starý ťažký štvorkoláč za túto úžasnú trojkolku, a aj na prechode pre chodcov alebo cez cestu som staršieho v pohode držala za ručku, a stačila druhá ruka na manévrovanie s kočíkom 😉 a v zime, v snehu, plačkanici neoceniteľné nafukovacie kolesá (prípadný defekt nie je žiaden problém). 😉

neslusanka
17. mar 2013

@simib tak co vím: Mutsy 4Rider, Gesslein - tam je výběr koleček, JOOLZ, Quinny Buzz 4, x-lander XA, X-Move, Zebra, Bébécar, Maxi Cosi Mura 4, Titi

simib
17. mar 2013

@neslusanka No Xlander mám aj ja.Je úplne super,ale chcem už len niečo menšie,lebo v kočíku už moc nechodíme.Tak len keby náhodou nejaká dlhšia prechádzka a podobne.A aby bol skladnejší.Takže menší s malými nafukovacími kolieskami a nie tak drahý 🙂

simib
17. mar 2013

@betiska ale ja chcem 4kolku,lebo 3kolka je zbytočne dlhá koli stabilite,takže skladnosť tiež väčšia.ja chcem malinký šporťák s nafukovacími kolieskami.

neslusanka
17. mar 2013

@simib tak menší a skladnější jsou jen golfky, nebo golfko-sporťák, ale s nafukovačkami asi žádný neexistuje. Levnější a skladnější jedině tak ten sportovní kočárek Zebra. Jsou to poláci, je levný, má nafukovací kola, prostorný, vhodný pro větší děti, ale až tak lehký není (13kg) a skladnost také nebude nic extra ☹

beruska.zuzanka
17. mar 2013

@simib https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/r2vy/nep... nemá nafukovacie, ale tieto kolesá sú určite praktickejšie, je ľahučký, dobre sa manévruje, zložený zaberá minimum miesta

simib
17. mar 2013

No musím asi vela hladať.Určite kôli jednému letu nebudem kupovať drahý kočík.Moc dakujem 🙂

beruska.zuzanka
17. mar 2013

@simib ak na leto, tak by som si kúpila ľahký golfák... kľudne aj so spojenou rúčkou.... 😉

simib
17. mar 2013

@beruska.zuzanka No ja chcem určite výškovo nastavitelnú rúčku lebo ja som malá a muž vysoký.

simib
17. mar 2013

@beruska.zuzanka uuuuááááá.malé kolieska ani za svet. ☹ taký s malými som mala hauck a 10 metrov od domu som išla radšej späť,lebo ani cez obrubník som neprešla.

beruska.zuzanka
17. mar 2013

@simib to fakt? 😕 lebo ja od 6m som malú vozila v Hauck condor-e aj v zime, v snehu, kadekde a jazdilo sa nám super 😀 😀

simib
17. mar 2013

@beruska.zuzanka a mala si také mini kolieska?lebo s takými sa nedá ani na suchu a nie to ešte do snehu.To tak do nákupného centra,kde nieje ani jeden kamienok.

beruska.zuzanka
17. mar 2013

@simib inak, skús prekutať bazáre, lebo na Tvoje kritériá sú asi len drahšie kočíky, v bazári vieš nájsť sem tam vychytávku za dosť dobrú cenu,len nad tým stráviš čas... 🙂