Šporťák-nafukovacie kolesá, sedenie v oboch smeroch. Poraďte
Ahojte maminy,
marne brazdim po nete, neviem najst kocik, ktory by mal velke nafukovacie kolesa aj do terenu a zaroven sedacku, ktora sa da nasadit v smere aj proti smeru jazdy.
Poradte, prosim!
ja mám patron F4, do terénu super, ale samozrejme ťažký a nie veľmi skladný. Do obchodov beriem len golfky
Ahojte, vcera som prvykrat bola odkazana skladat quinny freestyle do auta, v aute 2 deti a bolo to drsne...Je tam poistka, kt. sa nejak zasekne a proste to nejde 😖 Musela som poprosit jednu pani aby mi pomohla. Ale mozno je to len o tom najst ten spravny grif...
mark: A co rozměry sedačky?
ahoj
MARK na tento také koukám, to je Cosmo sport viď? Já mám Tako X-jumper, tomuto hodně podobný. Co se týče lůžka tak má něco kolem 90cm, což je super - už jsem ho viděla i naživo právě v téhle kombinaci. Když jsem si ho blíže prohlížela tak je suprově odpružený, můžete si vybrat z barevných kombinací kočárku V-cross
Ahojte, no připojuji se do diskuze, tuto otázku jsem řešila nedávno. Chtěla jsem též sporťák, aby byl prostorný, otočná sedačka a nafukovací kolečka. No nakonec jsem slevila a upustila od otočnýho sezení a koupila GT3 od Peg Perega, ale totální nespokojenost, protože tento nemá odpružený přední kolečko, stejně jako Jané, a to mi vadilo, rachtalo to. A malý mi tehdy připadal ještě dost malý na to, aby byl otočený jen ven a já s ním nekomunikovala. Pak jsem narazila na Teutonii Spirit S3, tento sice nemá nafukovací kolečka, ale dost kvalitní plastová, 5-ti komorová a hned jak jsem si kočárek ošahala, brala jsem ho. A je fakt úžasný, jízdný vlastnosti jsou perfektní - nerachtá, je krásně odpružený, a to že s ním fakt jezdíme i po lese, sedačka je otočná a kolečka naprosto bezproblémová. Brala jsem ho teda z druhé ruky, ale oni mají tuším doživotní záruku na vyblednutí barev a celkově dávají záruku 36 měsíců. A malý je v něm naprosto spokojený, s fusakem tam vůbec není narvaný, bez něj tam má místa a místa. Sice ze začátku se mi vůbec designově nelíbil, ale teď jsem do něj fakt zamilovaná. Na druhý dítko si ho nechávám a jen dokoupím korbičku. Neměním, fakt je perfiš 🙂 🙂 🙂
ahoj baby,,ja hlasujem za FREESTYLE 😉 mam ho a je super! jedine minus je ta vaha,,ale do auta mam iny kocik takze tento vsade inde!!! lahucko ovladatelny jednou rukou aj s dietatom 😎 osvedcil sa mi hlavne tuto zimu ked bolo vela snehu!!! napriek svojej vahe ani neviem ze ho tlacim,,iba ked idem do kopca 😀 😀 😀
a je pravda ze je az do 20kg.konstrukcia je pevna,myslim ze ju ani nieje mozne rozhegat 😅 dlzka lahu je cca 96cm,a da sa dat do uplneho lahu...
a ma velikaaansky priestranny kosik ktory je podlozeny konstrukcoiu takze zvladne aj tazsi nakup-to vyuzivam teda casto 😀
Ahojte.Potrebujem poradiť.Teraz mám Xlander a paráda.Do terénu paráda.Mám ho ako 3 komb.a preto ho chcem predať a kúpiť už len športový.Ale chcem nafukovacie kolesá.Môžu byť aj menšie,lebo do zimy už kocík nebudem potrebovať snád,takže len na leto ale s nafukovacími kolieskami.Poradte mi prosím.
Niečo takéto.že športový s malými ale nafukovacími kolieskami.
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/u71o/spo...
Ten babyjogger je i 4 kolka. 🙂
@simib a musí být všechny kola nafukovací. Nestačí jen zadní?
@neslusanka No v podstate by možno aj stačili.Poznáš taký nejaký?
u mňa víťazí Quinny Freestyle - ohromne som spokojná, vymenila som si starý ťažký štvorkoláč za túto úžasnú trojkolku, a aj na prechode pre chodcov alebo cez cestu som staršieho v pohode držala za ručku, a stačila druhá ruka na manévrovanie s kočíkom 😉 a v zime, v snehu, plačkanici neoceniteľné nafukovacie kolesá (prípadný defekt nie je žiaden problém). 😉
@simib tak co vím: Mutsy 4Rider, Gesslein - tam je výběr koleček, JOOLZ, Quinny Buzz 4, x-lander XA, X-Move, Zebra, Bébécar, Maxi Cosi Mura 4, Titi
@neslusanka No Xlander mám aj ja.Je úplne super,ale chcem už len niečo menšie,lebo v kočíku už moc nechodíme.Tak len keby náhodou nejaká dlhšia prechádzka a podobne.A aby bol skladnejší.Takže menší s malými nafukovacími kolieskami a nie tak drahý 🙂
@simib tak menší a skladnější jsou jen golfky, nebo golfko-sporťák, ale s nafukovačkami asi žádný neexistuje. Levnější a skladnější jedině tak ten sportovní kočárek Zebra. Jsou to poláci, je levný, má nafukovací kola, prostorný, vhodný pro větší děti, ale až tak lehký není (13kg) a skladnost také nebude nic extra ☹
@simib https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/r2vy/nep... nemá nafukovacie, ale tieto kolesá sú určite praktickejšie, je ľahučký, dobre sa manévruje, zložený zaberá minimum miesta
No musím asi vela hladať.Určite kôli jednému letu nebudem kupovať drahý kočík.Moc dakujem 🙂
@simib ak na leto, tak by som si kúpila ľahký golfák... kľudne aj so spojenou rúčkou.... 😉
@beruska.zuzanka No ja chcem určite výškovo nastavitelnú rúčku lebo ja som malá a muž vysoký.
@beruska.zuzanka uuuuááááá.malé kolieska ani za svet. ☹ taký s malými som mala hauck a 10 metrov od domu som išla radšej späť,lebo ani cez obrubník som neprešla.
@simib to fakt? 😕 lebo ja od 6m som malú vozila v Hauck condor-e aj v zime, v snehu, kadekde a jazdilo sa nám super 😀 😀
@beruska.zuzanka a mala si také mini kolieska?lebo s takými sa nedá ani na suchu a nie to ešte do snehu.To tak do nákupného centra,kde nieje ani jeden kamienok.
@simib inak, skús prekutať bazáre, lebo na Tvoje kritériá sú asi len drahšie kočíky, v bazári vieš nájsť sem tam vychytávku za dosť dobrú cenu,len nad tým stráviš čas... 🙂

Ahojte, tak uz s q. freestyle jazdime, je super 🙂 Oproti Inglesine Magnum ma super vyhodu ze ma rucnu brzdu, mam tu par kopcov kt. robim kazdy den este aj so skejtom, takze doteraz nas gravitacia dost tahala dole 😎 . Akurat si zvykam zo 4-kolky na 3-kolku a otacacie kola, bola som zvyknuta stale Inglesinu nadvihovat ked som otacala 😎
To predne koleso nechavam vacs. zaaretovane, lepsie sa mi tak jazdi ked idem s jednou rukou-telefonovanie a pod.