icon

Športový kočiar, ktorý sa dá dať do úplného ľahu

cicamica1980
11. okt 2015
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

maminy, proism poradite mi, hladam sportovy kociar, ktory sa da dat do uplneho lahu + idealne aby sa na neho dalo nacvaknut aj vajcko/autosedacka.
hladam inspiraciu
dakujem

Strana
z2
cicamica1980
autor
12. okt 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@bleee priputat dieta sa da trakmi. mne ide hlavne o to, ze prva dcera sa naucila sediet dost neskoro a samozrejme lezat mi nechcela. fyzioterapeuti vravia, ze nedavat dieta do polosedu ani do vyvyseneho lahu - idealne je vozit dieta na bruchu. tak som aj robila - len ze kocar uz dosluhuje a pozeram sa po druhom kocari. no a chapes, ak tam bude aj maly zlpm, na bruchu sa tam dietatku bude lezat zle, proste musi to byt vodorovne so zemou a bez zlomu.

cicamica1980
autor
12. okt 2015

@bleee fotka lahu z tvojho linku noveho modelu britaxu
http://www.market24.sk/sub/market24.sk/images/shop-active-images/b_agile_4plus_bluesky_01_lieflatfootrestup_2014_rt_72dpi_400x450_46.jpg
proste ten zlom je tam stale - akoze je to malinkaty zlom....

ale min. polovicu kocikov, co mi sem dali maminy som presla, a zatial vsteky tam maju taky malinkaty zlom☹

senta_sofia
12. okt 2015

@cicamica1980 https://valco.bambino.sk/kociky-a-prebalovacie-... valco si pozerala? Sportiak nikdy nebude uplna rovina,zlom je tam aj kvoli skladaniu.

karamel
12. okt 2015

Cam cortina, Peg Perego GT3, Jané

cicamica1980
autor
12. okt 2015

@senta_sofia pozerala
tu je par obrazkov aj v uplnom lahu
http://www.aladdin.sk/sportove-kociky/valco-sportovy-kocik-snap-4-limitovana-edicia/

hej je tam ten zlom, proste nie je to rovina - tento dokonca nie je ani vodiorovne so zemou - ja potrebujem uplne rovno idealne, bez zlomu, vodforovne so zemou - na spanok na bruchu a aby som mhola vozit dieta na bruchu - starsia dcera sa tak dôho vozila, kym sa nevedela posadit....

katarina247
12. okt 2015

@cicamica1980 skús pozrieť camarelo sevilla sportak možno je to, to čo hľadáš

senta_sofia
12. okt 2015

@cicamica1980 ja som citala dovody... A taky ako mala starsia zohnat nevies?

anaha
12. okt 2015

Osobná skúsenosť športové kočíky oba hartany: Hartan Topline X - má pruženie 4 veľkých kolies, bol najpohodlnejší, aj do veľmi zlého terénu. Alebo Hartan Topline S- má vpredu malé kolesá.
Oba mžnosť úplný ľah , priestranná športová časť. možnosť nakliknúť vajíčko, veľmi stabilné, robustné kvalitné kočíky vyrobené v Nemecku, poťahy nezapáchajú, testované. Zo športových kočíkov pre mňa bol top Hartan Topline X. Teraz sú už 2015-ky na trhu tie sú ešte kvalitnejšie ako ich predchodcovia.

cicamica1980
autor
12. okt 2015

@senta_sofia v zasade viem, ale aj ten tam mal trochu zlom☹ ten vsak bol taky, ze sa cela ta sportova cast dala posunut dopredu a dalo sa to trosku vyrovnat. lenze prepokladam, ze v kocari sa bude chcoet vozit aj starsie dieta obcas /druhe babo planujem satkovat/ - a teda ak som si ten kociar upravila úpodla seba na uplny lah, tak ono je velmi komplikovane zasa ho davat do sedu pre starsiu... ked sa starsia bude chciet odviezt, mensiu dam do satky/nosica a kocar dam do sedu a ideme dalej. no proste rada by som nieco vhodnejsie na moje potreby s 2 detmi🙂

akoze vsetky kocare, co mi tu baby dali, su viac menej lah - akoze lah uplne super ak dieta lezi na chrbte - to je pohoda. ale ak by dieta spalo na bruchu, alebo na boku, alebo vozit dieta na bruchu - ten zlom /aj ked maly/ tam podla mna nie je dobry.... no ak nic nenajdem, tak proste nejaky vyberiem - mozno sa pojdem poradit do predajne kde maju velky vyber, aby mi ukazali....

v kazdom pripade ti poekne dakujem

terka1607
12. okt 2015

Skúste sa pozrieť camarelo art, ale to je trojkombinácia, nedá sa kúpiť len športová časť.

janka301
12. okt 2015

@cicamica1980 gesslein F4 je rovina na isto,mam ho doma,bez akehokolvek zlomu,moja mala v nom spi stale na brusku,od malicka.

senta_sofia
12. okt 2015

@cicamica1980 tak potom este geaslein f4 alebo aj f6 alebo polsky baby smile,napr. Ufo... No jo,najhorsie je,ked si nieco vysnivas. Ja mam dva, dvojickovsky-surodenecky a klasicky hlboky a menim podla toho kam a ako daleko ideme 😉

cicamica1980
autor
12. okt 2015

@senta_sofia vis ale toto neni moc o vysnivani - proste v zasade jedine kriterium mam rovnu plosinu v sportovom kociar - ale proste uplne rovnu🙂 tie gessleiny su velmi mohutne, ci nie? kamoska mala a teda dalsie kriteria su, ze nech to neni velka opacha - koli prevazaniu, a idealne aby mal velke/nafukovacie kolieska🙂 a potom este velky kosik🙂 idem pozriet tie gessleiny, ci maju aj nejake spratnejsie - uz baby pisali ze gesslein

cicamica1980
autor
12. okt 2015

@janka301 mozem sa ta opytat, je moc tazky ten kociar? da sa lahko zlozit do auta?

Strana
z2