Športový kočiarik na zimu pre 9 mesačné bábätko
Ahojte dievčatá, viem, že téma športový kočiarik na zimu tu už bola, ale predsa som sa rozhodla začať novú. Chcem vás poprosiť o rady zo skúseností. V decembri budeme mať 9 mesiacov a patríme k tým "väčším" bábätkám. Napriek tomu, že vaničku na hlbokom kočiariku máme väčšiu, určite tam už s fusakom nevôjdeme. Bývame pod Tatrami, takže snehu máme požehnane preto štyri väčšie kolesá, neviem, či musia byť nafukovacie, sme na vidieku, kde cesty nie sú vždy dokonale odhrnuté. Zároveň hľadám otočnú športovú časť, keďže až tak veľký zase nebudeme. Opierka na chrbátik aby išla úplne do ľahu, taktiež polohovanie nožičiek... Čo mi ale na väčšine relatívne vyhovujúcich kočiarikov chýba je nánožník, ktorý dobre chráni pred vetrom. Dakujeme, že sa s nami podelíte o skúsenosti a pomôžete sa nám tak správne rozhodnúť
@evicaveverica No určite sú kočíky, ktoré sa ľahšie skladajú, ale máme veľký kufor, tak neriešim 🙂 A ta váha, no je troška ťažší, ale kedže som chcela s nafukovacími kolieskami rátala som s tým, že o moc ľahší nezoženiem, kedže tu váhu robia práve tie nafukovacie kolieska 🙂 Pre mňa to bola láska na prvý pohľad, tak ma neodradilo vôbec nič 😀
@jane24 fuha 500eur je fakt uz rozpocet tu si mozes vymysliet uz hocico.. Tak pozri Hartany..tie su super kvalitne .. Ja som az do tejto sumy nesla, prislo mi to fakt zbytocne. Pripadne pozri Britax B-motion, dokup predne nafukovacie kolesa + nanoznik a si v pohode. Tieto nove pritaxy maju uz aj mega velke striesky.
@terka1607 jaaj no to ti verim.. A kvalitou je aky? Je pevny? Ja mam tiez velky kufor ale ma fakt nebavilo to skladanie dvoma rukami a vsetky tie ukony okolo toho kym sme sa pohli 😂. Lebo ja som taky pobehah sup sem sup tam a vsetko co ma zdrzuje ma hneva 😂😂😂
@terka1607 ten X pluse je krasny, len mne pride skor letny kocik. pokukovala som aj po nom, aj som ho skusala vo viacerych predajniach, vozi sa skvele ale mne osobne vadili tie nizke bocnice, bala by som sa , ze mensie dieta z tadial aj vypadne.. ok, su popruhy, len ja ich nemam rada..... ale dizajnovo je krasny a aj sa veru dobre vozi..
Mne zas kamoska robi v predajni s kocikmi a ma vyslovene odhovarala od kupy Bebetto NICO.. Asi vela reklamacii je naneho. Aj mi dosiel dost vratky, cely sa tak knisal do stran..tak zrejme casom tie nity na konstrukcii povolia asi a ze sa lubi vydrat brzda, to koliesko dole sa vylame. Tak neviem
Je super pevný, mohol byť troška vyšší, oproti trojkombinácii čo som mala to bol troška nezvyk 😀 Strieška je podšitá takou šuštiakovou látkou, tak neprefúkne. Tak asi záleží od veľkosti toho kufru, ja ho zložím pekne v celku, ale musím dvomi rukami, vysunúť dve poistky na rúčke a zložiť, ale ak má niekto menší kufor tak sa musí dať preč madlo, aby sa poriadne zložil, prípadne ak má niekto úplne malý kufor, musí sa rozložiť celý, ale tak zaberie fakt málo miesta 🙂 My to máme z mužom už rozdelené, on dá deti do auta, ja zložím kočík 😀 Horšie je to keď idem sama 😀 Určite sú na kočíku veci, ktoré by som možno troška zmenila, ale nevymenila by som ho za nič na svete 🙂 Človek asi nikdy nezoženie presne taký kočík ako chce. vždy sa niečo nájde 🙂
@terka1607 no ved presne taky 100% kovik snad ani nieje, vzdy je daco co cloveku nevyhovuje. Ja som zlavila len z velkosti koliesok asi a z ohybneho madla. Inak som asi spokojna. Uvidime co prinesie cas.
@evicaveverica o neviem, to mas asi tak, ze coho sa vela predava, to ma aj vela reklamacii a coho malo, to ma malo.... statisticky... ale zatial neviem o tom, studovala som veeela recenzii.. a zase , na kazdom sa najde nieco...
Napr. Concordy su ake super kociky a wandereru sa komplet lamali rucky.... dokonca aj Gessleinom niektorym a to su ake drahe kociky... takze tak 🙂 toto aspon nie je drahy kocik, ja som kupila za 150 ,- 3 mesacny, pani skor nosila, ako vozila, tak ho predala.... jazdenku , ako novy, nelutujem 🙂
aj ked ho predam potom za 100, tak to bude super.
@katrin21 ty mas to Nico? Lebo ved novy sa predava za dakych 140 nie? Ci to si mylim? A si s nim spoko?
@evicaveverica ano, NICO , novy stoji okolo 190E, niekde aj 200 .... aj za 220 som videla, je to rozne...
ja mama fakt skoro uplne novy, oni sa pohybuju r.2015 okolo 140E inzeraty, ked pozries a ten rocnik predtym 100E....
Spokojna som, len je to taky tank..tazky a zle sa sklada...ale inak vyhovuje vo vsetkom.. ale na zimu dobry, potom predam..
a este mam aj CAsualplay LOOP , ten je ovela lahsi, do mesta chodim s tym 🙂 foto zo vcera .. a co je vyhoda, nepada mu vobec strieska , krasny kryje... a koliesok sa netreba bat, prejde vsetko 🙂
Bebettu trosku pada, nic hrozne,ale proste obcas pada dozadu
@katrin21 pekna farba... No je to tak ze ziaden nieje dokonaly. Mne tento fakt vyhovuje zatial. Strieska je velka a da sa zvacsit este..drzi kde ju necham. Da sa dat.aj do uplneho lahu. Ten druhy kocik predavam.. Keby dakto chcel 😀
@katrin21 inak nemozem si pimoct ale mam pocit ze ta poznam..🙈
@evicaveverica no neviem, mozno poznas :D len odkial 😀😀
@jane24 tento by sa Vam nepacil? Ma nafuk.kolesa, da sa dat do uplneho lahu, ma aj nanoznik
@jane24 ja som mala trojkombinaciu znacka cortina. bracho ho nechcel, ale teraz je rad a frajeri v ziline. velke kolesa, su tri, a nie nafukovacie, ale tvrde kolesa, dve vzadu a jeden vpredu. byvame na kopci a velmi som s nim bola spokojna. len neviem, ci ho este vyrabaju.
@katarina644 to je CAM cortina...
Ja veľmi do trojkolky nechcem ísť
baby čo vravíte na Oyster?
@jane24 myslis ZERO? za mna na zimu nie.. ani kolesa, a aj latka je veeelmi tenucka a samy otvor tam na bokoch, proste netesni to dobre, aspon nie podla mojich predstav.. dizajnovo su fajn spravene, aj priestranny je. ale teda na zimu asi skor nie pre male dieta.. pre vacsie uz OK
Ešte sa chcem spýtať, boli sme skúšať otočnú sedačku na cybexe a poviem za seba, že mi to vôbec neprišlo pevné, tak staroby pohojdava,
A ešte aký je rozdiel medzi x Lander movie a pulse?
@katrin21
Môžem sa opýtať ako ste spokojná so kočíkom? Uvažujem že ho kúpim pre syna 14mes. Páči sa mi že sedačka je otočná len mám strach či je stabilná aj keď v nej sedí väčšie dieťa. A kolieska? Veľmi pekný len som ho nevidela naživo. Ďakujem.
Ide o kočík casualplay loop 🙂

@rony1 dakujem za pochopenie, ak by som bola v meste absolutne neriesim, ale stane sa, že tu sa aj na obed odhrna, a ak je to len trochu, tak ani neodhrna🙂