Športový kočík 4 baby Rapid
Maminky, mate s tymto kocikom niekto skusenost? Dakujem
My sme pred tyzdnom kupili Rapid2016 a je uplne super. Zatial som nenasla nic zle, vrelo odporucam.
ahojte, ja sa chcem len spýťať či sa tento kočík dá dať to lahu? ďakujem za odpoveĎ
@maricika86 Áno, dá sa dať do úplného ľahu 🙂
Ahojte, chcela by som sa spýtať či sa dá ten kočík nejak zvliecť a oprať alebo iba vykefovať ? Ďakujem
@silvia2103 už je predaný
Ahojte,ma uz niekto z vas 4baby rapid premium? Ak ano,je v pohode? Chcem ho kupit,len neviem aky je 🙂
Rozmyslam tiez nad kupou toho kociara,neviete poradit aky je rozdiel 4 baby rapid a rapid premium? ak je v niecom rozdiel,poradte dakujem🙂
Rozdiel je len v latke a premium ma drziak na flasu a plastenku
dakujem🙂 a ktory kociar ma kvalitnejsiu latku,prip.nepremokavu..
@monikoka to bol rapid premium. Ten má dve okienka. Ja ho mám a nesvieti nic
Ahoj dievčatá, prosím Vás čo máte tento kočík 4baby rapid najlepšie ten najnovší 2017 (asi sú rovnaké) nezakopávate o nič keď idete vonku? Bojím sa iba tej jedinej veci aby som pri prechádzke nekopala do brzdy košíka. Už som mala podobný kočík bola som spokojná ale stále sme s partnerom kopali do brzdy hlavne on. Ja mám výšku cca 165 cm a partner 185 cm. Ďakujem
@evelyn226 a ten tam uz nema tu tycku z brzdy? Januz by som do 4baby nikdy nesla, aj keby bol neviemaky... podla mna jedna z najhorsich znaciek 🙂 radaej si kup leps z baraza pouzity -na kvalitnych nema co byt zle ako novy zly... ved tieto 4baby je potom problem i predat v dnesnej dobe
@katka253111 ja som sa k nemu dostala len dnes a veľmi ma zaujal. Páči sa mi aj cam portofino ale tá strieška ma odrádza a tiež to že by som kopala do brzdy. Chcem niečo takého podobného štýlu/výzoru nič ťažšie komplikovanejšie. Mám teraz bebetto nico som spokojná veľmi ale dala som ho na predaj lebo chcem niečo ako je golfový kočík ale s plnou rúčkou. A keďže sa sťahujeme o mesiac tak nebude tam toľko miesta na odkladanie atď. vieš mi poradiť nejaký kočík prosím ťa? Ďakujem
@evelyn226 ja som mala rada Espiro magic (uzasne tichucky vo vsetkych terenoch) a aj nuna pepp (2012 rocnik, nepolohovanie noziciek len vydutie)...tu bolo pocut, ale bola nasa najoblubemejsia 🙂
Ďakujem. Ten prvý by sa ešte dal len muž nemá rád také kočíky ale tak naživo to vyzerá inak 😉
@evelyn226 mam tento kocik mesiac, kupeny bol narychlo, druhy raz by som donho nesla. Mam 182cm a zakopavam donho stale, najhorsie je ked sa ponahlam a nemozem proste robit velky krok ale ist len popri nom a drzat ho 1 rukou... ma proste kratku rucku, keby ju spravili o 10cm dlhsiu bolo by super. Dalej ma kratku opierku 45cm, co mi teda po predoslej 50cm opierke co sme mali na inom kociku vadi... syn ma 1rok a 3 mesiace a je mu zachvilu na dlzku maly... nanoznik je uplne naprd pretoze sa prichytava len suchymi zipsami a to mi maly hned strhne. Strieska je super, ale iba na zimu... ked sa cela sklopi, dietatu je pod nou dusno kedze v mieste okienok je igelit... rozmyslam ho vystrihnut a dat prec. Kocik je uzky, maly mi casto v kociku vystraja a ked sa naklonil do strany tak sa mi prevratil - stihla som ho zachytit - a to bol kocik na rovine. Takze ani na okamih nemozem kocik pustit lebo sa bojim... Plus je priestranny kosik, ktory mi je ale uplne naprd ked maly spi - nedostanem sa donho ked je opierka sklopena. No za 111€ ktore sme zanho dali ako za novy, by som mozno cakala trosicku viac... po lete ho predam... nie je to kocik pre skoro 2 rocne dieta...
😵 tak to som sklamaná až moc. Neviem zaspať kvôli nemu ale ... Neviem nájsť kočík čo by bol podobný tomu to fakt tá rukoväť keby bola všade dlhšia nemám problém vybrať kočík. Nebaví ma hľadať a najhoršie co si chcem pozrieť osobne je všetko ďaleko mimo BA. A tie 500€ kočíky už je veľa a nepaci sa mi to 😨
@evelyn226 ja som mala horúceho favorita petit&mars street. Ale kúpili sme 4baby rapid premium a ja som spokojná.
@adulienka92 a nezakopavas? Ako ide hlavne o mňa aby mne vyhovoval a mne sa jedná o to chodenie. Ako 100 ľudí 100 chutí ja som v podstate krpata 165cm
@adulienka92 a môžem ťa poprosiť odmerala by si od zeme po rukoväť koľko má reálne cm? Ďakujem
@evelyn226 ja mám 168 a sem tam zakopnem. Ale keď si dám rucku do polohy zarovno striešky,tak nie. Inak sme si už s mužom viac menej zvykli.
@evelyn226 odmeriam,ale najskôr zajtra lebo mám kočík v pivnici 😊
Ja mam tiez 4 baby rapid a nie som spokojna.zakopavam.je ako hrkalky a to ho máme pol roka.staci nerovny povrch na chodniku je to katastrofa.kocik je pekný ale úzky a malý.
Jasne aj tak je veľa hodín 🙂 ďakujem za info ešte to s mužom poriesim. My ako som spomínala máme bebetto nico a úprimne občas som tiež zakopla hlavne keď som sa ponáhľala a to ma 115cm inak okrem toho ste spokojní? Žiadna chybička krásy?
@evelyn226 spokojný sme,chybička žiadna. Ja som ale nenáročná 😂 inak hrka keď chodím po kockách ale po peknom chodníku je tichý. Ale mne mala v ňom zaspí lepšie ako keď som mala nafukovacie kolieska

@margotka23 kup radsej pouzity britax a mas istotu,ze mas super kocik a priestranny a zaroven.skladny... 4baby a este novy sa neoplati