Športový kočík Gb Hardy
Zaujal ma tento kočík. Videli ste ho už niekto naživo, prípadne nejaké skúsenosti, názory....

@aristokratka kocik ma odpruzene zadne kolesa, vyhodou je ze vsetky kolesa su nafukovacie
tak sme sa nakoniec rozhodli pre iný kočík......ale za tým sivým gb mi bude ľúto je naozaj dizajnovo krásny. len škoda tej nepolohovateľnej rúčky (ja som krpatá) ktorá vyčnieva aj po zložení kočíka (máme malé auto) a trošku ťažšia ovládateľnosť. Jednou rukou neodšoférujem ani prázdny kočík ☹..... inak je naozaj krásny
Mne prave prisiel 3kombinacia,jedine co mi trosku vadi je mensia vanicka-uzsia,ale to maju teraz uz vsetky kociky,ale inak je nadherny,nie je vobec ako polske kociky hoci cenovo sa k nim priblizuje,babinko cakame za mesiac tak uvidime aky bude v terene
@ivanapetrasova ja mam tiez ten kocik. zhanam k nemu skejtik pre surodenca, neviete mi poradit aky tam sedi?
@pegas174 nuž tak to netuším ☹ my máme len jedno dieťatko takže som to neriešila zatiaľ... ale keď to zistíš tak budem rada keď mi poradíš ty 🙂 budem vedieť aspoň do budúcna 🙂
@pegas174 mozem sa opytat v ktorom obchode v trnave si ho videla aj ja mam zaujem o tento kocik tak by som tam behla dakujem za odpoved🙂
mali ho v Bambini, ale bola som tam tento tyzden a uz ho na predajni nemali
tento mesiac je naň akcia, u nás v obchode 3komplet za 440€ do konca roka, len vaničky iron sú už u dodávaťeľa vypredané...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5937432...
mali ho v bambini, ale ked som tam bola minuly mesiac uz hov predajni vystaveny nemali. skus si tam zavolat
@bocko82 Ahoj , ma tento obchod aj webovu stranku? Dakujem
@katarina2504 nemáme zatiaľ web stránku, ale kočíky posielame aj inde 🙂
@tatianahari
@pegas174 Ahojte, vy čo už máte ten kočík doma nevŕzga konštrukcia, alebo kolesá? My sme boli pozrieť na predajnu, je to nás favorit ale zarazilo ma, že vrzgali oba vystavene kusy. Keby len jeden, ale oba, tak som sa chcela spýtať, či ste nespozorovali na vašich kočíkoch túto skutočnosť 🙂
dobry den,nie nas kocik nevrzga teda spon zatial.
Ahojte, kto by mal zaujem, predavam trojkombinaciu gb Hardy iron za 400 eur, kocik kupeny v septembri 2013, pouzivany 3 tyzdne v decembri. Je dobry, avsak trosku tazsi preto ho predavam. Komu nevadi hmotnost, tak vrelo odporucam. Pri rychlom jednani cena dohodou. Lokalita Bratislava, Presov.
teraz GB Hardy lima a green v akcii za 369€!!!3kombinácia do vypredania skladových zásob
https://www.facebook.com/pages/Detský-obchod-LE...
Baby ktoré nad ním uvažujete neváhajte ani sekundu.. 🙂 Ja ho mám a je úžasný! Mám celú 3 kombináciu v čierno žltej.. Hlboká vanička je ľahká ku všetkému je nánožník,ľahko sa s ním chodí,športová časť sa dá perfektne polohovať a dá sa z nej urobiť akoby hlboká ak sa babatenko narodí na jar myslím že hlbokú ani netreba..V lete výhoda veľkej striešky (viete ju rozložiť tak aby zakryla skoro celý kočiar) Fakt super..
@lenoca Ahoj, nema tento kocik prilis nizko tu vanicku, ci sa mi to len zda?
no pri mojej výške 167 sa mi nezdá.. jediná nevýhodou je že vanička je malá ale to len zato že moja dcérka sa už narodila vyše 4 kilová :D
Ale to teraz žiadny kočík nemá vaničku ako staré dobré liberty :D
@ivanapetrasova Ahoj,prave som si pozrela Tvoje fotky,kocik sa mi velmi paci,tak som zvedava,ci si stale spokojna a oplati sa do toho ist.Nasli sme ho v dobrej cene,celu 3/kombinaciu fialovy.Len na ceskych forach niektore baby boli nespokojne,tak som zostala zaskocena,trochu ma to zmiatlo.Lebo sa mi velmi paci.
@rommuska1 ahoj, ano som spoko. Aj po mesiacoch pouzivania stale vyzera ako novy, spi sa v nom super a tak isto aj sedi. Nanoznik je vyborny, strieska tiez.. jedina nevyhoda ze sa tazsie ovlada, hlavne takto v zime ked su horsie chodniky. Pocula som ze po case zacne tahat do strany ale u nas zatial nezacal. takze som spokojna aj ked to soferovanie je dost makacka musim prixnat.
@ivanapetrasova Tak to je fajn,este sa chcem spytat na tu rucku,ci je velmi vysoko.My sme s muzom 175 cm vysoki,ale moja mama ma 165 cm a stale ma obavu,aby nemala rucku po bradu🙂
@rommuska1 ta rucka je podla mna strasne vysoko kamoska ma tento kocik ja mam 166cm a mam skoro po bradu tu rucku
@rommuska1
@michaelapsotova myslím že to je aj o sile zvyku. Ja mám síce 175 cm a muž ešte viacej, ale moja mama má 167 cm a kočíkuje v pohodke, nesťažovala sa a ani to nevyzerá divne keď tlačí kočík. Ale človek ktorý kočíkoval nižší kočík tak má na začiatku zvláštny pocit (aj ja som si pár dní zvykala keďže CAM mal rúčku nižšie a ešte aj nastaviteľnú).
Ahojte,aj mna zaujal tento kociar,avšak píšete tu o jeho vahe,ze je pritazky. Práve kupujeme prvý kociar. Co je teda ideálna váha. Ja som dosť chudák tak Nevada by som šla do niečoho co časom olutujem. Druhý variant kt.hra u mna je x lander akurát tie farebné kombinácie sa mi nepáčia. Dakujem
@ivanapetrasova tak je to o zvyku mne by nevyhovoval nakolko dve poschodia chodim peso preto som zvokila stokke

@haanca no to by bolo super. My sme tomu nechceli veriť že by sa to nedalo znížiť tá rúčka a skúšali sme stláčať a ťahať až kým sme ten kočík priamo na ulici nezložili 🙂 (podotýkam že oliver chudáčik bol akurát v ňom. Ale našťastie to zvládol bez ujmy na zdraví 🙂)