Športový kočík na zimu pre 6 - 12 mesačné dieťa
Ahojte
podobnu temu som nenasla, tak zakladam..
Ide o toto.. Dieta sa narodi na jar, takze prvu zimu po lete, ked bude spat vonku v hlbokom, bude este pomerne male a spavat vonku urcite este bude kadzy den ... Preto by som chcela vas nazor podla skusenosti na cisto sportovy kocik, ktory by splnal tieto kriteria:
- nebude mat latku tenku ako handra,ale skor hrubsiu, aby izolovala trochu a nie zbytocne fugy po krajoch budy, skor hrubsia latka, ako byva na trojkombinaciach, zisita , zozipsovana s opierkou
-moznost co najvacsieho uzavretie kocika v zime : t.j. buda je rozkladacia smerom dolu co najviac a nanoznik siaha co najvyssie k bude, aby tam co namenej fukalo
- polohovatelne nozicky
- dobre odpruženie a primerana vaha, aby sa dobre jazdilo
- mozno vyberu z inych farieb ako len z ciernej ( aspon buda a nanoznik, nechcem cisto tmavy kocik)
Cena do 300E max.
POznam a pozrela som Britaxy, neviem, az na jeden typ mi pridu tmave a nemaju polohovanie noziciek..
Pacilo by sa mi nieco, ako sa daju spravit sportaky od TAKO, ako OMEGA, City moove, Extreme a pod..alebo Camarelo, tam je ta buda a nanoznik uplne super,ale su to 3kombinacie :(
Diky
@cecilka123456 na tom mi vadi, ze sa neda dat uplne nizko na lezanie ..
hrozne so mnou, co narobis...ale pride mi to taky polosed a nie lah, aj v tej najnizsej polohe..
to uz potom skor to Graco EVO 🙂
http://www.4mama.sk/kociky-camarelo/camarelo-eo...
este mozno toto by slo, kuk video
tiez sa ale neda otacat, ale viem si ho aspon pozriet nazivu tu v TT
@katrin 21 presne viem co mas na mysli ohladom sportovej casti Cam...aj ja ho mam a na zaciatmu to bol otras...maly sa neustale smykal...na zimu prilis otvoreny,nanoznik uplne tenucky a ta strieska. OTRASNE...ale este v nom povozim aj 16 kilove dieta....ja cakam druhe na zaciatok marca...tak mi daj prosim vediet ci sa ti podarilo najst idealny sportovy kocik...ale taky ur cite nenajdes ktory by splnal vsetky tvoje kriteria...hlavne s tou otocnou ruckou...a podla mna este mame casu dost...za pol roka budu nove modely kocikov...mna zatial najviac zaujima ten najnovsi britax-este som ho nazivo nevidela
@katrin21 tak kukni britax go big 🙂
@aniko85 no, mozno na tu rucku nakoniec rezignujem, ak mi nic ine nezostane....
Ano, to mi dnes aj pani v predajni hovorila, ona mala Cortinu, to je presne ako dynamico, ze ze tym, ze je hlboka, tak super pre velkeeee dieta, ale malicke sa tam nevie dobre posadit,lebo prilis je ten sed hlboky a nedociahne na to madielko, jedine, ked nie je oprete a ze potom deti padaju na bok v tom... ze aj ona po pol roku ho menila hned za sportak, lebo toto ju prestalo bavit po 3-4tyzdnoch, stale male babo napravať v tom....
Ja neviem, ja som s tych britaxov az taka happy neni, mne sa zdaju straaasne velke, dlhe... co ja viem.... ale kazdy si ich chvali, tak ich nevylucujem...ale ta rucka mi tam pride prehnane dlha napr. na nich, nepekne to posobi na sportaku... aha
https://e1.ecdn.cz/img/big/534538.webp
Skoda toho bebetta nico, to by mi fakt splnalo vsetko, ale mozno ho vylepsia bud, rok a nebudu hrkotať kolieska a nakoniec bude OK a idealny 😀 uvidime...
@cecilka123456 detto...koment hore
@katrin21 ta rucka je top. Ja ked kocikum valco alebo kamoskyne tako tak vkuse zakopavam do kocika pri mojom briu sa mi to nestalo ani sa nestane lebo je rucka doat daleko od konstrukcie. A je dost velky aj pre vecsie dieta a vlastne splna setky kriteria ktore si pisala okrem ceny.
alebo zistim, ze moc spekulujem 😀 a bude 😀
@cecilka123456 valco neviem, to som nekocikovala, ale Tako ma tiez strasne dlhu rucku. Dnes som skusala a teda az moc bola dlhaaa, tak neviem, mozno iny typ mala kamoska.. Toto bolo OMEGA, alebo aj City moove je take.. ze dlha rucka pohoda. a vysoke, co je pre mna fajn , kedze mam 180cm....
Len na tom britaxe mi pride ta rucka akoby odveci, ked sa na kocik pozriem zboku.. neviem, do oka mi to nepasuje proste... na pohlad
aj tvar toho madla na rucke... take zvlastne zakrivenie to ma,ale mozno to je len zvyk. 🙂
Aj ja mam cortinu...kupovala som tak ze som ju uvidela v obchode a uplne som sa zamilovala ale kupovala som na nete za oveeeeela nizsiu cenu...ale je to trojkolka a keby by som mohla tak by som uz trojkolku nebrala...lahko sa s nou manevruje ale v niektorych pripadoch je instabilna a skoro som maleho vykotila....daj pozor na kolieska...ja by som brala len nefukovacie...mam doma golfovy kocik s penovymi kolesami a otrasne hrka na dedinskych cestach a chodnikoch,ryclo sa opotrebovavaju...a to polohovanie chrbta a noziciek na Cam ti tiez nevyhovovalo....takze u mna je tiez dolezitym kriteriom je polohovanie noziciek
A znacku x-lander si pozerala? Vacsina sa da polohovat az do lahu a byva k nim aj nanoznik a podlozka do kocika.
jane slalom pro. prechodila som s nim vsetky mozne aj nemozne tereny
Ta strieska vyzera byt fajn...ktory je to konkretne model???ale kolieska su len pogumovane...
@uhnakova no, viem o nich, ale nazivo ich akosi v obchodoch vobec nieto... :( neviem preco.. pocula som o nich, ze su super, ale nemam moznost vyskusať..
@aniko85 to su nafukovacie 🙂 ... je to to bebetto Nico, co som mala vysnivane..ale vraj trochu hrkaju predne kolesa a niektorym babam ta strieska pada dozadu, nie vsetkym, ale niektore sa stazovali, tak neviem
@aniko85 http://www.aladdin.sk/sportove-kociky/tako-spor...
aj tento je super, nazivo je to ako to Tako Omega, co som skusala.... len sa neda tiez otacat proti smeru, inak by vyhovoval po vsetkych smeroch.. je to kvalitnejsie ako Bebetto, to mi pani v predajni povedala, ze toto je ina trieda kocikov, predsalen TAKO ze je lepsia firma , lebo ju poznaju, chodia tam a ze bebetto je ako garazova firma, co len montuje veci..ale Tako ze si vsetko sam vyraba a tak.. proste neporovnatelny servis, vsetko..
Ze jedina nevyhoda je to, co som napisala apreto ich chcu nahovorit an tu OMEGU bez hlbokej casti a vajka, ze len sportak.. ak to nevyjde, tak je v hre tento.. lebo kocikuje sa veeeelmi dobre. super odpruženy, vsetko....
@katrin21 pokial viem da sa kupit aj samostatne aj v kobinacii. Je to starsi model, ja som ale kupovala z bazara za zlomok ceny, pretze predchadzaujic kocik po prvom dietati zobrala plesen (zrejme bol odlozeny v moc vlhkom prostredi :( ). Nic mu nechyba.
@maslenka47 hej, dnes som ho videla v meste 🙂
https://www.feedo.sk/obchod/kociky-a-autosedack...
aha co som nasla.. konstrukcne a buda OK, ale asi nema nanoznik ( aj ked pisu ze sucastou je fusak,ale asi nie je len na fotkach....? ) a dost ma kratku rucku, ked je dieta v smere jazdy, v protismere je to celkom OK , inak vyzera zaujimavo, kuk video
http://www.levne-kocarky.eu/product.php?id_prod...
aj s fusakom 🙂 fotka
no a este si tu ukladam aj toto. Camarello EOS...
sice sa neda otacat smer jazdy, ale ostatne vyhovuje na 100%...... aj farebne by sa mi pacil niektory urcite....
http://www.svetkocikov.sk/1689-camarelo-eos
a robi sa aj biela konstrukcia, co je detail, ktory veeelmi potesi 🙂 aspon mna...
Videla som inak vcera jednej pani Britax B agile Plus a vyzeral super, aj buda.. aj nozicky.. ale! ta rucka je straasne blizko a ked sa da dieta do lahu uplne , tak podla mna tym padom mamicka kope nohami stale do tej opierky... to pri mojich dlhych krokoch, kedze mam dlhe nohy, by bolo asi od veci poriadne... :(
@miminik mam dva, aj Bebetto NICO a aj CAsualplay LOOP.... spokojna som s oboma... tu na juhu mame teraz uz par tyzdnov tiez sneh a lad a jazdia dobre oba.. oba su dobre chranene pred vetrom a zimou, Casualplay podla mna este viac ako Bebetto, tym ze nema po stranach ziadne otvory, ale je pekne hrubo šity pevnoou latkou s vystuhou... Bebetto ma otvory medzi opierkou a budou, dole pri sedacej casti....
Niekde na oravu asi skor to bebetto, lebo tam je sneh dlhodobo.. kto viacej jazdi a byva na zvysku SK, tak kludne LOOP mozem tiez odporucat, lebo je lahsi na skladanie a zdvihanie do auta a dizajnovo je krajsi tiez...
Dala som na youtube aj video, ako jazdi na snehu..mam to v mojom fotoblogu ako link... Aktualne ho predavam, lebo chcem vyskusat aj dalsie kociky, trochu mi z toho preplo a ako ide jar, tak oba predam a vyskusam nieco dalsie 🙂, mala bude vacsia, nieco uz take golfkovejsie asi na cesty...
inak ten EOS ma kamaratka suseda.. je s nim spokojna, pre mna je to alternativa Bebetta, je o nieco lahsi, ale nie jej otocny a horsie sa s nim manevruje podla mna... inak OK.
Diky, kuknem to.
@katrin21 , prosím ta, ty si skúšala kočik Tako OMEGA, páčil sa ti?? ja nad ním uvažujem. je dostatočne vysoký? lebo som ho videla len na videu a tam mi prisiel taky celkom malý.

ja by som povedala ze britax go next, tusim sa predava aj ako len sportovy, a k tomu valcu, ano strecha je tenka ale neprefuka ju a nanoznik sa k nemu predava, mam valco doma takze viem o com hovorim 🙂