Športový kočík na zimu pre dvojročné dieťa
prosím Vás o tipy na šporťák- veľké kolesá, 4-kolka, možnosť otočiť sedačku aj do protismeru, veľká strieška, priestranný, nižšia hmotnosť
ďakujem za všetky odpovede 😉
@ivushqa jeeej to je moja oblubena doktorka na obstreky 🙂 ja som si ani nevsimla no a veselo tikam 🙂)), malinka je taka prenadherna zlatunka 😉 zelam vela vela zdravicka a maminku urcite pozdravim minule som jej ukazovala vasu fotku aj malinkej na facebooku tak hovorila ze to neni uz ani pravda ako tie deti vyrastli 😉 no ja som nasla jednu pani aj v tt s tym kocikom tak som nevahala a sa jej opytala aky je a hovorila ze zatial spokojna 😉 aj som si ho bola okukat v obchode tak my ten.
Ja by som na zimu odporucila este aj Bugaboo Cameleon 3. Je to stvorkolka, vazi minimum, a da sa otocit aj v protismere jazdy. No a kolesa velke, penove. Plus namiesto malych prednych otocnych koliesok sa daju nacvaknut aj kolesa do terenu, cize aj do hlbokeho snehu. Takze tiez splna vsetky tvoje poziadavky, ved skus omrknut.
Dakujem vsetkym za tipy 🙂 nakoniec som z kriterii vylucila 4kolku a kupila som Cam Cortina X3 Tris Evolution, z druhej ruky - na zimu nepotrebujem drahy,novy kocik, mozno ho ani kazdy den nebudeme vytahovat......zatial som s nim spokojna 🙂 velke kolesa, priestranny, moznost otocenia do protismeru
@ivushqa skús pozrieť niečo takéto http://kociky.heureka.sk/phil-teds-navigator-20... , viem že je to trojkolka ale ma veliké kolesa a dá sa otočiť aj tak aby bol drobec oproti tebe 🙂 až na tú hmotnosť :(

@ivushqa ahooj ja mam tiez dvojrocnu princeznu a tiez sa chystam kupovat este sportak lebo mam len velku karu co bola trojkombinacia a to rozkladat do auta je hroza je to neskutocne velke a ja potrebujem nieco take ako ty ale hlavne aby sa dala zlozit v celku do auta a naaaasla som vola sa bebetto nico a je tu o nom cela tema tak ak chces pozri 😉 ja som rozhodnuta za ten 🙂 uz sa nanho tesim a uz mi je luto ze ho nebudem moct vyuzivat viac ako ked bola mala mensia ale zas je este vela situacii ked niekde sme cez obed a ja to vyriesim tak ze si pospinka v kare tak aj kvoli tomu. No a hadam ho potom vyuzijem pre druhe babatko 😉