icon

Športový kočík na zimu pre dvojročné dieťa

ivushqa
15. okt 2014

prosím Vás o tipy na šporťák- veľké kolesá, 4-kolka, možnosť otočiť sedačku aj do protismeru, veľká strieška, priestranný, nižšia hmotnosť
ďakujem za všetky odpovede 😉

Strana
z2
ivushqa
autor
15. okt 2014

žiadny tip ? ☹ ☹ ☹

anit444
15. okt 2014

Ahoj, my sme teraz kupovali pre dvojročnú dcérku kočík baby jogger city mini. Je fakt super, no nie je lacný.

lusyinka
15. okt 2014

Ahoj! A potrebuješ kočík na zimu? My sme to vyriešili tak, že keď bude sneh, tak sánky a keď nebude sneh, tak pešibus 🙂 pri najhoršom prípade máme golfáč a auto a chodí u nás MHD-čka, ale ušetrili sme... A nie v zlom myslím 🙂 Pekný večer prajem!

ivushqa
autor
15. okt 2014

@anit444 tiež som nad ním rozmýšľala, ale nedá sa otočiť do protismeru

ivushqa
autor
15. okt 2014

@lusyinka myslím, že by sa nám ešte kočík na zimu hodil, určite ho nebudem vyťahovať každý deň, ale (teraz katastrofický scenár 😀 ) keď si predstavím tú snehovú brečku, vietor a nedajbože husté sneženie a my budeme musieť ísť napr. k lekárovi a muž bude mať auto v Ba....tak preto

anit444
15. okt 2014

Pre nás vôbec nebolo podstatné, či sa dá otočiť do protismeru. Sú tam hore "okienka", takže vidím čo robí 🙂

ivushqa
autor
15. okt 2014

@anit444 nejde o to, aby som na ňu videla, ale aby jej nefujačilo do tváre

lusyinka
15. okt 2014

no my máme chvalabohu doktorku že dopľujem...tak 10 minút od nás, obchod hneď za rohom a muž robí v našom meste, takže chvalabohu... Inak my sme mali Bexu a teda jeden úžasný kočík...veľké nafukovacie kolesá sa vedeli pekne brodiť aj snehom 🙂 tak šťastný výber prajem!

xmamalea
15. okt 2014

ja mam pre moju gracco trecco,velke kolesa,sice tri ale zvladol zimu na kysuciach,aj Alpy nemecke 🙂 dobre kupte 😉

anit444
15. okt 2014

@ivushqa jáj, teraz už rozumiem :D Na tomto kočíku sa horná časť dá sklopiť skoro ku kolenám dieťaťa, takže vietor vôbec nepocíti. Nechcem ťa nahovárať, len ti hovorím moje skúsenosti. Dúfam, že nájdeš ten pravý kočík :D

ivushqa
autor
16. okt 2014

@xmamalea graco treko som tiež zvažovala, ale 3 kolesá a nedá sa dať do protismeru....inak veľmi pekný kočík 😉 ako veľké dievčatko máte? plánujete kočík ešte túto zimu používať ?

ivushqa
autor
16. okt 2014

@anit444 to sklopenie striešky mám aj na mojom PP Pliko P3, lenže malá to nemá rada pred sebou, vadí jej to ☹

ewelinna
16. okt 2014

odporúčam kočiarik od mamas and papas- my máme solu 🙂 , aj v zime je fajn...

katarinnak
16. okt 2014

@ivushqa Mam baby jogger city versa. Maly ma dva roky a kocik mu je stale dobry. Ma super strechu a da sa otocit do oboch smerov. https://www.google.sk/search?q=baby+jogger+city...

anit444
16. okt 2014

@ivushqa našej sa to zase páči :D hihi

exupery
16. okt 2014

No ja by som skor ako do BJC mini sla do britaxu s nafukovacimi kolami,moj nazor...a to mam doma BJ,ale uz by som ho nekupila...je to vela penazi a malo muziky...britax je ovela lacnejsi,ma v cene doplnky a su aj 4kolky...len,nie je otocny,ale ma velku strechu ako BJ

ejmi25
17. okt 2014

Baby joger cíty mini určite nieje do snehu. .je krásny ale nie na zimu

xmamalea
17. okt 2014

@ivushqa áno používať budeme,tretiu zimu so mnou hádam doklepe 😀 dcéra má teraz 2 a 3mesiace ,keď jej dám fusak a nanoznik bude stačiť cez zimu a takisto boby,sánky a rada peši chodí tak zvládneme aj so starkym nasim 🙂

kinna
Odpoveď bola odstránená
kinna
Odpoveď bola odstránená
kotatko201
17. okt 2014

My sme mali este cez minulu zimu x-lander... super kociar i do kasoviteho snehu kedze koliecka boli nafukovacie... no teraz ak bude sneh sanky a ak nie tak bude chodit peso... :D teraz mame 2,5 roka... :D

sense
17. okt 2014

Maxi cosi mura, nevyhoda je vyssia hmotnost a cena inak idealny...i ked dvojrocne dieta by uz mohlo co to aj prejst.....my mame Römer Britax B-motion, tamm zas nezodpoveda to ze sa neda otocit v protismere....inak je to kocik s nosnostou nad 15kg

ivushqa
autor
17. okt 2014

@kinna už som písala vyššie, že Graco treko sa mi vzhľadovo veľmi páči, len je to 3-kolka a nedá sa dať do protismeru ☹.....a trochu od témy - máš prenádherné dievčatká 😵 😵 😵

ivushqa
autor
17. okt 2014

@sense Maxi cosi mura sa mi zdá málo priestranný, šírka sedenia je myslím len 25 cm a strieška je údajne nízko pri hlavičke dieťatka......a áno, dcérka už čo-to sama prejde, lenže iné je, keď chodí teraz na suchých chodníkoch a iné v čľapkanici, pri vetre, keď bude aj veľmi naobliekaná 🙂

sense
17. okt 2014

@ivushqa ja som muru mala a urcite nebola malo priestranna mala v nej aj spavala co v britaxe nechcela lebo aza taka pohodlna nie je....teda neviem ake velke je tvoje dieta,...moja ma 17mes. 12kg a 90cm,

sense
17. okt 2014

a Muru som predala len preto ze odkedy chodi tak mi bol a aj jej kocik len na pritaz....

ivushqa
autor
17. okt 2014

@sense no moja má síce už 25 mesiacov, lenže ona je predčasniatko a je taká drobnejšia- váhovo a výškovo asi ako Tvoja

ivushqa
autor
17. okt 2014

ešte som pozerala aj na Jané Muum, v podstate moje požiadavky spĺňa.....má s ním niekto skúsenosti?

kinna
Odpoveď bola odstránená
nastasyk
17. okt 2014

Gesslein f6 ma vsetko co potrebujes, az na hmotnost, ta je vyssia.

Strana
z2