Športový kočík s čo najväčšou/najdlhšou lôžkovou plochou
Lozkova cast kocika je dost podstatna pri vacsich/vyssich detickoch, ktore spia iba von v kociku, nasa slecna ide mat uz 15 mesiacov a kocik je nam maly,
poradte nam prosim znacku kocika, ktora ma lozkovu cast co najdlhsiu po pripade nema ju ohranicenu na konci tou umelou hmotou, ktora pri sedeni sluzi ako opierka na nohy.
my sme mali x-landet xt a syn sa tam zmestil ako 2,5rocny s fusakom a este aj ako 3rocny v pohode. My sme s nim boli maximalne spokojny
chrbtova opierka ma 51,5 cm, sedacia cast 24,5 cm a pod nohami 19 cm a sirku je cca 34 cm
@cathy23
@dominikkaaa dakujem za rozmery, takze celkova dlzka ak spravne ratam je 95 cm, to by aj slo....
@ajula10 http://www.svetkocikov.sk/kociky-x-lander/21801... bol to tento model, lebo tento ma dlzku lozka len 86 cm
@cathy23 my mame kocik kupovany v roku 2008,cize starsi typ,ale je to v podstate to iste. ved dieta ked je uz starsie tak si tie nozky pokrci v kolenach,ziadny kocik nieje asi rieseny aby malo dieta nohy vystrete. my sme boli maximalne spokojni, lahko sa tlacil,aj v snehu,aj po kamienkoch a pre syna phodlny. Je to uz na vas ako sa rozhodnete
na jane zabudni...skus peg perego GT3 neviem dlzku ale mala som ho a teda viem, ze je faaaakt obrovsky...a je tiez do zimy. Paaaaaaan kociar
My mame Bumbleride Indie a ten ma velku lozkovu cas zda sa mi za blizsie k 1m a je naozaj super.
Tak merala som a ma presne 100 cm 🙂
@cathy23 Hartan topline S dlzka je 95 cm, nasa mala bude mat 2 roky ale je dooooost vysoka a v pohode sa mi tam vyspi
@cathy23 concord fusion 😉 😉
určite Bumbleride Indie, tam je 100 cm cela dlzka sportovej casti, aj Brio go alebo Jane Slalom
Bjc elite
@cathy23 asi najdlhsiu ma concord fusion, ale to je asi to jedine na tom kociku, co je dobre... este velky nakupny kosik... inak to nie je dobry kocik... velikansky kocik je BJ city elite, tam mi spaval maly na lyzovacke este ako 3,5 rocny s fusakom... normalne si doo odlyzoval a poo sme hodili lyziarky do kosika pod kocikom lyze sme dali na rucku a maly velky lyziar sa dve hodky prespal pod svahom 😀
este je z vacsich gesslein F4 a emmaljunga, ale to u nas tazko dostanes...
@tilly dakujem velmi pekne za odpoved, a concord fusion sa neda otocit do protismeru jazdy...chceli sme aj toto, ale asi vsetko podla predstav nemoze byt :-/ na BJ city sa ale ta opierka na nozicky neda dat do vodorovnej polohy..myslela som, ze ano....och, som asi moc narocna.....

@lusinda1989 86 na dlzku je pre nas velmi malo, lebo teraz mame 81-82 cm