Športový kočík s čo najväčšou/najdlhšou lôžkovou plochou
Lozkova cast kocika je dost podstatna pri vacsich/vyssich detickoch, ktore spia iba von v kociku, nasa slecna ide mat uz 15 mesiacov a kocik je nam maly,
poradte nam prosim znacku kocika, ktora ma lozkovu cast co najdlhsiu po pripade nema ju ohranicenu na konci tou umelou hmotou, ktora pri sedeni sluzi ako opierka na nohy.
TFK Joggster X2, X3, Twist... len asi nejde do uplneho lahu.. neviem my este mame len vanicku 😀
http://www.kocarky-tfk.cz/ a kvalita super 😀
Britax b-agile alebo b-motion ... a este sme skusali navington scooner - to bola tiez lod 🙂
My máme Cam cortina x3 ,kúpili sme za facku na bazáriku,na von,do snehu,na spanie.Dlžku lôčka má cca 105cm-pričom tá časť na nôžky sa dá vyrovnať,je aj široký ,tak tam nášho dvojročného valibuka natrepeme aj s dekami,podložkou a naobliekaného.Okrem toho ide úplne do ľahu.Ešte sa mi videl Concord fusion,Quinny speedy alebo Jane slalom.
speedy je malinky... dvojrocne dieta tam ma hlavicku pod strieskou.. tak isto slalom
Bezkonkurencne Peg Perego. My mame AT4 completo. Deti mi tam spali aj naboku, aj na bruchu. Je velmi dlhy aj dost siroky
@7katka ahoj, tak nakoniec som vybrala predsa len concord fusion, je fajny, som spokojna, este mame riadnu rezervu 🙂
Dobrý deň. Jeden z najväčších, resp. najpriestranejších kočíkov pre dieťa, hlavne väčšie dieťa v športovej časti kočíka, ktorá je dostatočne široká a je možné ju polohovať do ľahu a nemá vpredu obmedzenie je kočík Jané Slalom Formula Strata ( 3-komb) resp. len ako športový kočík ......https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/dyfq/jan...
Je to elegantný, spoľahlivý, moderný kočík, ktorý je vyrábaný spoločnosťou Jané špeciálne pre náš a český trh.
Graco trekko, je dosť dlhý a aj široký
Ahoj, podla mna je jednoznacne najpriestranejsi peg perego .Ja som mala GT3 s velkymi kolieskami, nafukovacimi, deti spavali len v kociku cez den a to mam velke deti. 🙂 v zime v lete, naozaj podla mna velmi prakticky kocik s velkym kosikom

@cathy23