icon

Športový kočík s čo najväčšou/najdlhšou lôžkovou plochou

cathy23
13. jan 2014

Lozkova cast kocika je dost podstatna pri vacsich/vyssich detickoch, ktore spia iba von v kociku, nasa slecna ide mat uz 15 mesiacov a kocik je nam maly,
poradte nam prosim znacku kocika, ktora ma lozkovu cast co najdlhsiu po pripade nema ju ohranicenu na konci tou umelou hmotou, ktora pri sedeni sluzi ako opierka na nohy.

ifkael
23. jan 2014
ifkael
23. jan 2014
tilly
24. jan 2014

@cathy23 kuk youtube... tak je dost recenzii... na elite sa da zdvihnut...

vymyselnica1
24. jan 2014

TFK Joggster X2, X3, Twist... len asi nejde do uplneho lahu.. neviem my este mame len vanicku 😀
http://www.kocarky-tfk.cz/ a kvalita super 😀

cathy23
autor
24. jan 2014

@ifkael ahaaa, tak takto to je, dakujem za fotografiu, si mila 🙂

kinna
Odpoveď bola odstránená
cathy23
autor
24. jan 2014

@tilly a co hovoris na ten gesslein F6? pozeram, ze si mala mrteee kocikov 🙂

tilly
25. jan 2014

@cathy23 F6 som nemala, len F2, tam bola velka vnutorna dlzka a bol to celkovo vyborny kocik, jedine, co mi vadilo, ze nemal odpruzene tie predne male kolieska, inak parada... hlavne ten velky kosik nakupny vpredu a vzadu mensi prirucny na sietku, plastenku a pod...

cathy23
autor
25. jan 2014

@alexa1234 Dakujem pekne, a myslis, ze takyto typ koca je vhodny na kazdodenne poobedne spanie?

cathy23
autor
25. jan 2014

@katkasofi dakujem za odpoved, a aky typ, alebo rocnik? uz ste vymenili, ci nie?

katkasofi
26. jan 2014

@cathy23 este nie. Mam ho ale doporuceny od kamaratky co ma kamennu predajnu s kocikmi. Videla som ho nazivo. Je fakt dlhy a aj dost siroky..

martina05
26. jan 2014

@cathy23 Odporúčam bez debaty Gesslein F6. Geniálny, veľký - dcéra v ňom denne spávala v pohode do 2 a 3/4 roka.Mali sme aj F4 a tiež sme boli max. spokojní - pohodlný na cesty i spánok - využili sme aj pri mori tiež takmer do 3r....

cathy23
autor
26. jan 2014

@martina05 dakujem za nazor, hladam stale a stale neviem najst vhodny a hlavne F6, dlzku lozka uz asi neviete vsak?

cathy23
autor
26. jan 2014

@martina05 myslim v bazari

cathy23
autor
26. jan 2014

@katkasofi nemozem sa dostat k tej sprave, v ktorej sme pisali o danom type, mozete mi pripomenut ten nazov kociarika a rok? Mam viac typov uz neviem, o ktorom bola rec, dakujem.

alexa1234
26. jan 2014

@cathy23 myslim, ze ano. My ho pouzivame kazdy den uz vyse roka.

ssussie
26. jan 2014

Britax b-agile alebo b-motion ... a este sme skusali navington scooner - to bola tiez lod 🙂

tatianka7
27. jan 2014

My máme Cam cortina x3 ,kúpili sme za facku na bazáriku,na von,do snehu,na spanie.Dlžku lôčka má cca 105cm-pričom tá časť na nôžky sa dá vyrovnať,je aj široký ,tak tam nášho dvojročného valibuka natrepeme aj s dekami,podložkou a naobliekaného.Okrem toho ide úplne do ľahu.Ešte sa mi videl Concord fusion,Quinny speedy alebo Jane slalom.

tilly
28. jan 2014

speedy je malinky... dvojrocne dieta tam ma hlavicku pod strieskou.. tak isto slalom

evatko
28. jan 2014

Bezkonkurencne Peg Perego. My mame AT4 completo. Deti mi tam spali aj naboku, aj na bruchu. Je velmi dlhy aj dost siroky

7katka
31. jan 2014

@tatianka7 ahoj, prosim ta,aky je siroky?

tatianka7
31. jan 2014

@7katka Fuuu..okolo 50cm-neviem presne

7katka
31. jan 2014

@tatianka7 tak to je super, ak teda ma vnutorne rozmery 105x50cm, je fakt priestranny a vraj do 18kg,len dufam, ze cortina run je odpruzena, nemam ju tu kde vidiet, dakujem.

tatianka7
31. jan 2014

@7katka No,ako vravím-úplná limuzína 🙂 ..musím kuknúť tú run-to som ešte ani nepočula 🙂 .Ja pri druhom už nechcem,iba ked podrastie,lebo chcem taký,čo aj hojdá kus,inak cortine nemám čo vytknúť..dokonca som sa ku nej po roku a pol vrátila

7katka
13. máj 2014

@cathy23 ahoj,aky kocik si si napokon vybrala?

cathy23
autor
13. máj 2014

@7katka ahoj, tak nakoniec som vybrala predsa len concord fusion, je fajny, som spokojna, este mame riadnu rezervu 🙂

mirokinder
15. máj 2014

Dobrý deň. Jeden z najväčších, resp. najpriestranejších kočíkov pre dieťa, hlavne väčšie dieťa v športovej časti kočíka, ktorá je dostatočne široká a je možné ju polohovať do ľahu a nemá vpredu obmedzenie je kočík Jané Slalom Formula Strata ( 3-komb) resp. len ako športový kočík ......https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/dyfq/jan...
Je to elegantný, spoľahlivý, moderný kočík, ktorý je vyrábaný spoločnosťou Jané špeciálne pre náš a český trh.

nativanativa
15. máj 2014

Graco trekko, je dosť dlhý a aj široký

ingridkab
20. máj 2014

Ahoj, podla mna je jednoznacne najpriestranejsi peg perego .Ja som mala GT3 s velkymi kolieskami, nafukovacimi, deti spavali len v kociku cez den a to mam velke deti. 🙂 v zime v lete, naozaj podla mna velmi prakticky kocik s velkym kosikom