icon

Športový kočík s veľkou strieškou a odpruženými kolesami

dankariska
2. feb 2016

Mamicky, prosim Vas poradte sportovy kocik podla mojich poziadaviek. Je ich totiz velmi vela a nevyznam sa. V diskusiach som uz co to listovala.
Potrebujem, aby:
- sa dal otacat tvarou vpred, aj tvarou k rodicovi (teda s reverzom)
- nebol velmi tazky a velmi robustny
- ak je mozne tak odpruzene kolesa
- nevrzgal, nehrkotal
- mal nanoznik
- dostatocne velku striesku
- polohovatelny az do lahu
- lahko sa s nim manipulovalo pocas prechadzky
- nebol vo velmi vysokej cene

Strana
z3
momoqui
17. aug 2016

@dankariska posles foto? Ja musim zacat robit prieskum poriadnejsie, my chceme nieco velmi jednoduche lahucke a zlozitelne na cestovanie

niky21
17. aug 2016

Aj ja mám bebetto, ale solaris a bola som veľmi spokojná, škoda,že drobec sa už nechce voziť, tak ho predávam...

katrin21
17. aug 2016

@dankariska mne sa aj tento pacil veru,ale latka mi prisla strasne nenucka na zimu.. inak je fajn 🙂 daj info potom ako si spokojna po case...

mne dnes dosiel casualplay a necham si ho asi...

libulibu
17. aug 2016

my sme boli v predajni pozerať Crosswalk tento http://www.jane.sk/jane/kociky/crosswalk/sporto..., ževraj ho má aj Kuzminová 😀 a má všetko čo píšeš ale cena je trochu vysoká, ale snáď ho potom predáme 🙂 čo som počula od kamarátiek tak v JANE vyvozili aj 3 deti

bielavila
17. aug 2016

Ja odporúčam hartan,nedam na neho dopustiť, spĺňa všetky tvoje podmienky až asi na cenu lebo neviem čo znamená,ze nie moc drahy... v každom prípade je tak kvalitný,ze som investovala do ceny,ale plánujem ho mať pre všetky budúce deti 🙂

monika11m
17. aug 2016

Aj za mna Bebetto Nico splna vsetko co potrebujes a velke kolesá sú super prejde všade a cez všetko

petrahankova
23. aug 2016

Ja mám armadillo flip xt,teda mala som ,predávam,syn má 26 mesiacov a už sa nevozíme.Ak by niekto zhánal,poradím,je najvačší zo všetkých,čo sa týka dlžky na spanie,otočné sedenie,rúčka vyškovo nastavitelná,váha 11kg,mega velký nákupný košík.

zdenka13
22. mar 2017

@katrin21 ahoj ☺ je tento kočík ak odpruzeny? Ako si s ním spokojná po čase? Ďakujem 🙂

miska201
22. mar 2017

Ahojte.ja mam Oyster Zero a maximalna spokojnost 👌👌👌. Pohodlny pre dieta.latka kvalitna neprefuka.odolnost voci slnku.je lahunky a lahko sklapaci.

katrin21
22. mar 2017

@zdenka13 odpruzeny je len ciastocne, tym ze nema nafuk. kolesa, tak je tvrdsi, ako vsetky kociky, co nemaju nafučky.... ale inak spokojnost, uz som tu aj mala zaujemkynu nan, ale nakoniec som ho nepredala a nechala som si ho este.. 🙂

katrin21
22. mar 2017

@miska201 ano, ten je skvely, len skoda, ze nie je otocny.. kvoli nizsej vahe by som ho aj kupila, ale napr. moja mala nechce byt v smere jazdy. po chvilke reve, kruti sa, musi ma vidiet :(

zdenka13
22. mar 2017

@katrin21 ďakujem za info.. ale asi do terénu teda veľmi nebude, asi len taký ľahší terén zvládne, či ako? A nevrzga, nie sú s ním nejaké problémy?

katrin21
22. mar 2017

@zdenka13 zvladne v pohode, len proste nemoze clovek cakat, ze bude tak jemne chodit, ako nafukovacie kolesa, ktore vyraznejsie tlmia otrasy, to je jasne... ale prejst prejde... pokial nebudete s nim chodit po horach, tak normalne bezne cesty, aj rozbite, zvladne.... problemy s nim nemam ziadne chvalabohu.... ani nejako nevrzga...
Je to o zvyku, ak ste mala predtym napr. polsky nafukovaci, bude as vam to prve dni zdať tvrde, ale je to o zvyku 🙂

petrahankova
23. mar 2017

@zdenka13 je veľmi málo športákov,ktoré sú dobre odpružené,kedže nemajú kolesá nafukovacie.Napr.ešte dobrý kočík je a concord wanderer,kde je otočné sedenie.No potom je to na úkor váhy,ale ja som vždy radšej myslela na pohodlie dieťaťa a komfort jazdy,takže mi váha nevadila.Nafukovacie kolesá pridajú kočíku cca 2-3kg.Z takých ľahších kočíkov s otočným sedením je i Valco Snap Ultra Sport s nafukovacími kolesami.Ale trebars mala som i greentom upp reversible,ten ma gumene kolesa uplne nehrkotave,velmi lahučky tichučký kočík,no objavila som ho neskoro a už nám bol malý.Neviem ako staré dieťa máte.

monnell
21. apr 2017

Dobry den mamicky, poprosim o radu nevieme sa rozhodnut pre typ kocika gmini grand alebo bugaboo cameleon? Pri gmini sa mi zda ze budu zavadzat pasy a ci drzi hlboka cast pevne ked date sportak teda ci nepada? Pri bugaboo zas nieje polohovatelna cast co pri gmini je, pretoze ked dam sportak tak mimino u spi len v sede. VĎAKA

petrahankova
21. apr 2017

@monnell gmini je o dost menší,než BGB,teda dlho sa nevyužije a tiež zadne kolesá su neskutočne daleko od seba,taky nemotorný,nam nevošiel do chodby kvoli šírke.Ale ani BGB nieje velká výhra,to skladanie.No záleží,čo hladáte a čo vám treba.

monnell
21. apr 2017

@petrahankova dakujem, ide mi asi len o tu hlboku cast ze pri gmini ide polohovat a pri BGB nie, ked dam sportak na BGb uz bude lezat len v sede

Strana
z3