Športový kočík s veľkou strieškou a odpruženými kolesami
Mamicky, prosim Vas poradte sportovy kocik podla mojich poziadaviek. Je ich totiz velmi vela a nevyznam sa. V diskusiach som uz co to listovala.
Potrebujem, aby:
- sa dal otacat tvarou vpred, aj tvarou k rodicovi (teda s reverzom)
- nebol velmi tazky a velmi robustny
- ak je mozne tak odpruzene kolesa
- nevrzgal, nehrkotal
- mal nanoznik
- dostatocne velku striesku
- polohovatelny az do lahu
- lahko sa s nim manipulovalo pocas prechadzky
- nebol vo velmi vysokej cene
Aj ja mám bebetto, ale solaris a bola som veľmi spokojná, škoda,že drobec sa už nechce voziť, tak ho predávam...
@dankariska mne sa aj tento pacil veru,ale latka mi prisla strasne nenucka na zimu.. inak je fajn 🙂 daj info potom ako si spokojna po case...
mne dnes dosiel casualplay a necham si ho asi...
my sme boli v predajni pozerať Crosswalk tento http://www.jane.sk/jane/kociky/crosswalk/sporto..., ževraj ho má aj Kuzminová 😀 a má všetko čo píšeš ale cena je trochu vysoká, ale snáď ho potom predáme 🙂 čo som počula od kamarátiek tak v JANE vyvozili aj 3 deti
Ja odporúčam hartan,nedam na neho dopustiť, spĺňa všetky tvoje podmienky až asi na cenu lebo neviem čo znamená,ze nie moc drahy... v každom prípade je tak kvalitný,ze som investovala do ceny,ale plánujem ho mať pre všetky budúce deti 🙂
Aj za mna Bebetto Nico splna vsetko co potrebujes a velke kolesá sú super prejde všade a cez všetko
Ahojte.ja mam Oyster Zero a maximalna spokojnost 👌👌👌. Pohodlny pre dieta.latka kvalitna neprefuka.odolnost voci slnku.je lahunky a lahko sklapaci.
@zdenka13 zvladne v pohode, len proste nemoze clovek cakat, ze bude tak jemne chodit, ako nafukovacie kolesa, ktore vyraznejsie tlmia otrasy, to je jasne... ale prejst prejde... pokial nebudete s nim chodit po horach, tak normalne bezne cesty, aj rozbite, zvladne.... problemy s nim nemam ziadne chvalabohu.... ani nejako nevrzga...
Je to o zvyku, ak ste mala predtym napr. polsky nafukovaci, bude as vam to prve dni zdať tvrde, ale je to o zvyku 🙂
@zdenka13 je veľmi málo športákov,ktoré sú dobre odpružené,kedže nemajú kolesá nafukovacie.Napr.ešte dobrý kočík je a concord wanderer,kde je otočné sedenie.No potom je to na úkor váhy,ale ja som vždy radšej myslela na pohodlie dieťaťa a komfort jazdy,takže mi váha nevadila.Nafukovacie kolesá pridajú kočíku cca 2-3kg.Z takých ľahších kočíkov s otočným sedením je i Valco Snap Ultra Sport s nafukovacími kolesami.Ale trebars mala som i greentom upp reversible,ten ma gumene kolesa uplne nehrkotave,velmi lahučky tichučký kočík,no objavila som ho neskoro a už nám bol malý.Neviem ako staré dieťa máte.
Dobry den mamicky, poprosim o radu nevieme sa rozhodnut pre typ kocika gmini grand alebo bugaboo cameleon? Pri gmini sa mi zda ze budu zavadzat pasy a ci drzi hlboka cast pevne ked date sportak teda ci nepada? Pri bugaboo zas nieje polohovatelna cast co pri gmini je, pretoze ked dam sportak tak mimino u spi len v sede. VĎAKA
@monnell gmini je o dost menší,než BGB,teda dlho sa nevyužije a tiež zadne kolesá su neskutočne daleko od seba,taky nemotorný,nam nevošiel do chodby kvoli šírke.Ale ani BGB nieje velká výhra,to skladanie.No záleží,čo hladáte a čo vám treba.
@petrahankova dakujem, ide mi asi len o tu hlboku cast ze pri gmini ide polohovat a pri BGB nie, ked dam sportak na BGb uz bude lezat len v sede

@dankariska posles foto? Ja musim zacat robit prieskum poriadnejsie, my chceme nieco velmi jednoduche lahucke a zlozitelne na cestovanie