icon

Sú penové kolesá na kočíkoch naozaj problém?

17. jún 2025

Baby prosím vás, všade čítam, že penové kolesá nie sú dobré, ale mne sa páčia kočíky, ktoré majú penové kolesá a celkom dobré recenzie, takže som sa stratila.

Je to naozaj s nimi také zlé? Fakt sa do nich zapicháva štrk? Máte skúsenosť?

Ďakujem krásne

jaskolka
17. jún 2025

Penové kolesá nemajú takú pružnosť,takže treba zvážiť aj terén,po ako budeš chodiť. Keď klasika mesto a asfalt,tak je to v pohode. No do lesa napríklad už to bude horšie, neupravená poľná cesta -bude tam ti kočík poskakovať.No a áno,štrk a kamienky sa do nich budú zapichovat. Ja som mala prvý hlboký kočík s nafukovacimi kolesami,potom už len s gelovymi a penovymi,ale čo sa týka pružnosti a ľahkosti,tak najlepšie sa mi chodilo s tými nafukovacimi.

rachel36a
17. jún 2025

Mala som kočíky aj s nafukovacimi, aj s penovymi...naozaj sú nafukovanie lepsie, odpruženie, jazda, vzhľad...na tých penovych hneď všetko vidno, zapichane kamienky a pod..ale použiteľné su...na športovom som ich mala rok a pol

sashabb
17. jún 2025

Nie je nič horšie ako plnéé kolesá kamienkov, prípadne kôstok z divých čerešní 😀

autor
17. jún 2025

Ďakujem, takže asi zmením výber :D

veselo_neveselo
17. jún 2025

Najprv skus pozriet ci na ten tvoj vybrany kocik nemozes dokupit ine kolesa. To by bolo najjednoduchsie, nemusis hladat iny kociak.

autor
17. jún 2025

moon zoe ... nenašla som nič také, že by dali :-/

okm221
19. jún 2025

Aj za mňa sú penové kolesá hrôza :D keď porovnám s gelovymi alebo nafukovacimi.. Oveľa ťažšie sa s kočíkom manevruje, tlači, kamienky v kolesách ani nehovorím

mimisk
19. jún 2025

aky kocik mate vybratý s penovymi kolieskami?

autor
1. júl 2025
@mimisk

aky kocik mate vybratý s penovymi kolieskami?

mimisk
2. júl 2025

monn zoe ma hladké kolieska tam bude troska problém s kamienkami, mala ho naša zakaznicka nebola s nim velmi spokojna a vymenila za carrello , lebo tam su lesie kolieska a hovorila ze aj lepsie sedenie, ze na moone sa jej mal stale zošuchovala dole, na moone je plytkejšia sedanka

3petka
2. júl 2025

Ahoj ja mám taký športoví kočík a áno kde tu sa v ňom nájde skalka a musím ju dať preč inak ťukám kade chodím.
Ale nevidím rozdiel v nafukovacích a v týchto. dokonca sa mi asi lepšie ovláda tento.

okm221
5. júl 2025
@3petka

Ahoj ja mám taký športoví kočík a áno kde tu sa v ňom nájde skalka a musím ju dať preč inak ťukám kade chodím.
Ale nevidím rozdiel v nafukovacích a v týchto. dokonca sa mi asi lepšie ovláda tento.

@3petka a nemáš náhodou gélové?

3petka
5. júl 2025
@okm221

@3petka a nemáš náhodou gélové?

@okm221 nie veru