Sú penové kolesá na kočíkoch naozaj problém?
Baby prosím vás, všade čítam, že penové kolesá nie sú dobré, ale mne sa páčia kočíky, ktoré majú penové kolesá a celkom dobré recenzie, takže som sa stratila.
Je to naozaj s nimi také zlé? Fakt sa do nich zapicháva štrk? Máte skúsenosť?
Ďakujem krásne
Mala som kočíky aj s nafukovacimi, aj s penovymi...naozaj sú nafukovanie lepsie, odpruženie, jazda, vzhľad...na tých penovych hneď všetko vidno, zapichane kamienky a pod..ale použiteľné su...na športovom som ich mala rok a pol
Nie je nič horšie ako plnéé kolesá kamienkov, prípadne kôstok z divých čerešní 😀
Ďakujem, takže asi zmením výber :D
Najprv skus pozriet ci na ten tvoj vybrany kocik nemozes dokupit ine kolesa. To by bolo najjednoduchsie, nemusis hladat iny kociak.
Aj za mňa sú penové kolesá hrôza :D keď porovnám s gelovymi alebo nafukovacimi.. Oveľa ťažšie sa s kočíkom manevruje, tlači, kamienky v kolesách ani nehovorím
monn zoe ma hladké kolieska tam bude troska problém s kamienkami, mala ho naša zakaznicka nebola s nim velmi spokojna a vymenila za carrello , lebo tam su lesie kolieska a hovorila ze aj lepsie sedenie, ze na moone sa jej mal stale zošuchovala dole, na moone je plytkejšia sedanka
Ahoj ja mám taký športoví kočík a áno kde tu sa v ňom nájde skalka a musím ju dať preč inak ťukám kade chodím.
Ale nevidím rozdiel v nafukovacích a v týchto. dokonca sa mi asi lepšie ovláda tento.

Penové kolesá nemajú takú pružnosť,takže treba zvážiť aj terén,po ako budeš chodiť. Keď klasika mesto a asfalt,tak je to v pohode. No do lesa napríklad už to bude horšie, neupravená poľná cesta -bude tam ti kočík poskakovať.No a áno,štrk a kamienky sa do nich budú zapichovat. Ja som mala prvý hlboký kočík s nafukovacimi kolesami,potom už len s gelovymi a penovymi,ale čo sa týka pružnosti a ľahkosti,tak najlepšie sa mi chodilo s tými nafukovacimi.