icon

Videli ste už nový kočík Neo Nato Puro?

jakubino18
31. dec 2015
Používateľ jakubino18 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jakubino18.

Videl som dnes jeden krasny kocik PURO v jednom obchode v Trencine, vraj je to uplna novinka, nemate s nim niekto skusenosti? Zvazujeme jeho kúpu 🙂
dakujem

Videli ste už nový kočík Neo Nato Puro?
monykka
9. apr 2016
Používateľ monykka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monykka.

To je čudné, že by ho v BA nemali nie? Farba by asi nebol problém ona si ho chcela skôr len odskúšať a iná farba by sa dala objenať či? Neskúšali ste?

babepema
10. apr 2016

@petuska0206 na zaklade coho ste sa rozhodli pre iny?

petuska0206
10. apr 2016

@babepema Strieska je super velka. ale vôbec som ju neskusala dat dole az na videách som videla ze ide tazko.. potom v predajni som skusila a mala som pocit ze zlomim cely kocik, vsetko sa triaslo, strecha je uplne hrozna.. dali sme si vedla seba kociky a bol jasny vitaz 🙂

simka87
10. apr 2016

@petuska0206 fuuha no tak to bol asi daky vadny kus nasanide úplne lahunko. Uz som to dvakrát celé poskladala ked sme kocar prevážali z auta do auta. No ale čo viem ten kocar je robený na mieru a ručné šitý takže možno saním daky kus nevydaril.

simka87
10. apr 2016

@monykka je asi 20 farebných kombinácií. Zvlášť sa vyberá farba podvozku zvlášť farba vaničky a zvlášť farba strechy. My sme ho napríklad farebné nakombinovali v predajniach som ho videla v iných farbách. Je tam veľa kombinácií a tak si to date ušiť na mieru. Čakali sme asi 6 týždňov naň.

monykka
10. apr 2016
Používateľ monykka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monykka.

Spoznala som na nete tiež ešte jednu babu ktorá ho má a keď som sa jej pýtala na tú striešku tak tiež vravela, že nemá problém tak asi vážne len zlý kus. Ďakujem za info @simka87 odkážem 🙂 aj keď zas neviem či to je dlho alebo krátko, ale ak to na mieru tak to asi dlho nie je.

sheeba
10. apr 2016

@tina983 Ahoj, ano cez pasy, uplne jednoducho sa to pripevnuje ked to aj ja zvladnem 😝

sheeba
10. apr 2016

@petuska0206 ani nam ta strieska nejde tazko, dokonca ked sme zas navstivili predajnu kde sme ho kupovali v trencine tak mi tam predali takuto super letnu striesku so zabudovanou sietkou proti hmyzu.

jakubino18
autor
10. apr 2016
Používateľ jakubino18 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jakubino18.

@sheeba ta strieska vyzera super, to je original k puru? Lebo v katalogu sme to doma nenasli 😒

petuska0206
11. apr 2016

Mne sa uz celkovo prestal pacit.. Vybrali sme si joolz, ta clona z fotky je asi prave z joolzu.

tina983
9. máj 2016

Takto vyzerá Puro v ružovo - čiernej kombinácii,farba o pár odtieňov svetlejšia,ako v katalógu,nejde to pekne zachytiť na fotke...

sheeba
30. máj 2016

tina983 je super, tento by som si okamzite vsimla, ze aka krasna farba

sheeba
30. máj 2016

Tak uz testujeme sportiak, ze ako sa malej bude pacit. Dali sme mu riadne zabrat po lese a uplne v poho. Mala spokojna, maminka zrelaxovana na cerstvom vzduchu. Odporucam vyskúšať 🙂

veronikaaa13
16. jún 2016

nepredavate niekto?

adka13
12. aug 2016

@sheeba Ahoj, chcela by som sa ťa spýtať, vidím, že už využívate športovú časť Nenonato Puro, ako ste spokojní s korýtkovým sedením/ležaním? Veľmi uvažujem nad týmto kočíkom a niečo si čítam o tomto type sedenia, tak by som chcela bližšie informácie. Som prvorodička, tak nemám nič vyskúšané alebo odskúšané.. A ešte po dlhšom používaní kočíka ste stále spokojní? 🙂 Za každú informáciu a radu ďakujem 🙂

ankachmurka
13. sep 2016

My mame tento kociar od aprila a ked mam pravdu napisat tak som trochu sklamana co sa tyka tvrdeho pruzenia kocika (aj ked kolesa su nafukovacie, mala nam reaguje na kazdu nerovnost na chodniku) a taktiez je tazsia manipulacia s kociarom, ked chces zdvihnut predne kolesa. Ja uz mam v tom ako taky cvik ale kto ide prvykrat s kociarom tak kolesa nevie zdvihnut..... inak je fajn. Mala rada sedi v korytkovom sedeni. Ale ja osobne by som ho uz druhykrat nekupila.

loralora
13. sep 2016

ja tiež plánujem kúpiť Puro čierno hnedá kombinácia 🙂

sheeba
13. sep 2016

@adka13 Ahoj, no my sme doma z kocika stale nadseni, malinka si sportovu časť zamilovala a tym ze kociarik je trosku tvrdsi tak mi tam hned zaspinka. Ono v podstate netreba moc toho citat, ale sa vozit a uzivat si babatko ;) Korytkove sedenie je super, ine by som uz ani nechcela, a ani mala... S kocikom nemame ani ziadne starosti, v obchodiku v Trencine my ho sem tam nafukaju premažu a ja si spokojne vozim 🙂 Keby si znova vyberam kocik tak je to jednoznacne puro 😎

babepema
14. sep 2016

V nedelu sme ho objednali aj my.... proste laska na prvy pohlad ..hned mi padol do ruky ked sme ho vyskušali 🙂 Budeme mať tento.

simka87
14. sep 2016

Ten je pekný tiež sme váhali medzi kombináciou tej čiernej alebo hnedej s tou smotanovou. My vozime v tom kocari veľmi radi síce sme ešte stále v hlbokom ale s!e veľmi spokojný

babepema
14. sep 2016

@simka87 najprv som na predajni objednala cierno-hnedy,,, ale na druhy den som tam volala a menila farbu na ten hnedo svetly :D Stale medzi nimi vaham a neviem či som urobila dobre,,,ale nejdem to už riešiť :D :D

simka87
14. sep 2016

@babepema úplne rozumiem ja som mala tiez dve kombinácie a nakoniec sme sa radili aj s našimi a s kamoškami lebo boli obe krásne a tak sme dali hlasovať a podľa toho vybrali. Myslím ale že si si dobre zmenila tu farbu ťa svetlá to tak viac oživí bude to viac trendy teraz sa poďme aj v Ba nosí kombinácia svetlej a tmavej farby. Potom daj foto ako vyzerá naživo😃

babepema
14. sep 2016

@simka87 jasne ked pride hned dam foto 🙂 prosím ťa nešpiní sa ti tá svetlá strieška?

simka87
14. sep 2016

@babepema no kocikujeme 4 mesiace a ešte tam nemám žiaden fľak alebo zospinene. Jedine som mala trošku opackane ten začiatok jak som dávala striešku dole a stále sa to chytalo ale raz som to prekefovala jarou a šlo to dole.inak sa dá ta strieška vyzliecť a oprat no zatiaľ nebolo ešte treba u nás.

mirulik23
14. sep 2016

Aj my sme vcera objednali tento kocik a dufam ze budeme spokojní aj ked ho budeme uzivat 🙂

ankachmurka
19. sep 2016

Pouzivate na sportovu cast ten nanoznik resp.kryt z hlbokeho kocika?. Nakolko nam sa uz neda zazipsovat, nakolko mala uz ma nohy v sportovej casti hore a zips nas uz nepusti od polky. Toto pohli nejako domysliet... nemate nejake vychytavky na to? 😉

simka87
19. sep 2016

No my sme ešte športovú časť vôbec neskúšali. Zatiaľ máme stále hlboký resp vajíčko v konštrukcii. Malý má 4 mesiace. Inak ako dlho vydržala hlboka vanička vasim deťom. Dúfa! že aspoň do tých 7-8 mesiacov.

simka87
19. sep 2016

@ankachmurka a mate aj ten námozník na zimu? My sme si kúpili ten ale ešte sme ho neskúšali. Stále sa vozime v hlbokej vanicke.

ankachmurka
19. sep 2016

Ak myslite fusak tak ano ten mame. Ale na terajsie prechodne obdobie to este nie je.... my mame malu od troch mesiacov v sportovom kociku-v hlbokej nam nechcela byt.

simka87
19. sep 2016

@ankachmurka nie myslím originál nanoznik k sportaku dal sa dokúpiť ku kociku https://www.google.sk/search?q=neonato+puro+nan....
Tento by sa dal použiť na prechodné obdobie.