Videli ste už nový kočík Neo Nato Puro?
Videl som dnes jeden krasny kocik PURO v jednom obchode v Trencine, vraj je to uplna novinka, nemate s nim niekto skusenosti? Zvazujeme jeho kúpu 🙂
dakujem

@petuska0206 na zaklade coho ste sa rozhodli pre iny?
@babepema Strieska je super velka. ale vôbec som ju neskusala dat dole az na videách som videla ze ide tazko.. potom v predajni som skusila a mala som pocit ze zlomim cely kocik, vsetko sa triaslo, strecha je uplne hrozna.. dali sme si vedla seba kociky a bol jasny vitaz 🙂
@petuska0206 fuuha no tak to bol asi daky vadny kus nasanide úplne lahunko. Uz som to dvakrát celé poskladala ked sme kocar prevážali z auta do auta. No ale čo viem ten kocar je robený na mieru a ručné šitý takže možno saním daky kus nevydaril.
@monykka je asi 20 farebných kombinácií. Zvlášť sa vyberá farba podvozku zvlášť farba vaničky a zvlášť farba strechy. My sme ho napríklad farebné nakombinovali v predajniach som ho videla v iných farbách. Je tam veľa kombinácií a tak si to date ušiť na mieru. Čakali sme asi 6 týždňov naň.
Spoznala som na nete tiež ešte jednu babu ktorá ho má a keď som sa jej pýtala na tú striešku tak tiež vravela, že nemá problém tak asi vážne len zlý kus. Ďakujem za info @simka87 odkážem 🙂 aj keď zas neviem či to je dlho alebo krátko, ale ak to na mieru tak to asi dlho nie je.
@petuska0206 ani nam ta strieska nejde tazko, dokonca ked sme zas navstivili predajnu kde sme ho kupovali v trencine tak mi tam predali takuto super letnu striesku so zabudovanou sietkou proti hmyzu.
@sheeba ta strieska vyzera super, to je original k puru? Lebo v katalogu sme to doma nenasli 😒
Mne sa uz celkovo prestal pacit.. Vybrali sme si joolz, ta clona z fotky je asi prave z joolzu.
tina983 je super, tento by som si okamzite vsimla, ze aka krasna farba
nepredavate niekto?
@sheeba Ahoj, chcela by som sa ťa spýtať, vidím, že už využívate športovú časť Nenonato Puro, ako ste spokojní s korýtkovým sedením/ležaním? Veľmi uvažujem nad týmto kočíkom a niečo si čítam o tomto type sedenia, tak by som chcela bližšie informácie. Som prvorodička, tak nemám nič vyskúšané alebo odskúšané.. A ešte po dlhšom používaní kočíka ste stále spokojní? 🙂 Za každú informáciu a radu ďakujem 🙂
My mame tento kociar od aprila a ked mam pravdu napisat tak som trochu sklamana co sa tyka tvrdeho pruzenia kocika (aj ked kolesa su nafukovacie, mala nam reaguje na kazdu nerovnost na chodniku) a taktiez je tazsia manipulacia s kociarom, ked chces zdvihnut predne kolesa. Ja uz mam v tom ako taky cvik ale kto ide prvykrat s kociarom tak kolesa nevie zdvihnut..... inak je fajn. Mala rada sedi v korytkovom sedeni. Ale ja osobne by som ho uz druhykrat nekupila.
ja tiež plánujem kúpiť Puro čierno hnedá kombinácia 🙂
@adka13 Ahoj, no my sme doma z kocika stale nadseni, malinka si sportovu časť zamilovala a tym ze kociarik je trosku tvrdsi tak mi tam hned zaspinka. Ono v podstate netreba moc toho citat, ale sa vozit a uzivat si babatko ;) Korytkove sedenie je super, ine by som uz ani nechcela, a ani mala... S kocikom nemame ani ziadne starosti, v obchodiku v Trencine my ho sem tam nafukaju premažu a ja si spokojne vozim 🙂 Keby si znova vyberam kocik tak je to jednoznacne puro 😎
Ten je pekný tiež sme váhali medzi kombináciou tej čiernej alebo hnedej s tou smotanovou. My vozime v tom kocari veľmi radi síce sme ešte stále v hlbokom ale s!e veľmi spokojný
@babepema úplne rozumiem ja som mala tiez dve kombinácie a nakoniec sme sa radili aj s našimi a s kamoškami lebo boli obe krásne a tak sme dali hlasovať a podľa toho vybrali. Myslím ale že si si dobre zmenila tu farbu ťa svetlá to tak viac oživí bude to viac trendy teraz sa poďme aj v Ba nosí kombinácia svetlej a tmavej farby. Potom daj foto ako vyzerá naživo😃
@babepema no kocikujeme 4 mesiace a ešte tam nemám žiaden fľak alebo zospinene. Jedine som mala trošku opackane ten začiatok jak som dávala striešku dole a stále sa to chytalo ale raz som to prekefovala jarou a šlo to dole.inak sa dá ta strieška vyzliecť a oprat no zatiaľ nebolo ešte treba u nás.
No my sme ešte športovú časť vôbec neskúšali. Zatiaľ máme stále hlboký resp vajíčko v konštrukcii. Malý má 4 mesiace. Inak ako dlho vydržala hlboka vanička vasim deťom. Dúfa! že aspoň do tých 7-8 mesiacov.
@ankachmurka a mate aj ten námozník na zimu? My sme si kúpili ten ale ešte sme ho neskúšali. Stále sa vozime v hlbokej vanicke.
@ankachmurka nie myslím originál nanoznik k sportaku dal sa dokúpiť ku kociku https://www.google.sk/search?q=neonato+puro+nan....
Tento by sa dal použiť na prechodné obdobie.

To je čudné, že by ho v BA nemali nie? Farba by asi nebol problém ona si ho chcela skôr len odskúšať a iná farba by sa dala objenať či? Neskúšali ste?