Videli ste už nový kočík Neo Nato Puro?
Videl som dnes jeden krasny kocik PURO v jednom obchode v Trencine, vraj je to uplna novinka, nemate s nim niekto skusenosti? Zvazujeme jeho kúpu 🙂
dakujem

Tak baby aj mi ho už máme 🙂 vyzerá ozaj krásne, len prosim vas mamičky čo ho už máte odskúšany? Aký fusak do vaničky aby tam v pohode vošiel? Chcela by som elodie details..a tiež akú vlozku do športovej časti? Dakujem za odpoved, ak by sa našla dajaka dobrá duša 🙂 🙂 🙂
@janullka123456 supeer,,, hodis real foto? ja sa uz neviem dockat toho nasho 🙂 Ja už mám doma fusak od elodie ... skušali sme ho tam dat v obchode a v pohodičke 🙂 s podložkou do športovej časti ti neporadim...
Tento kočík je moja najhoršia "investícia". Nevydržal prvú prechádzku (neboli sme nikde v Himalajach ale bežná vychádzka v meste), drobec má mesiac a bol na vychádzke raz! Náhradný kočík sme žiaden nedostali,kocik je stále v reklamačný konaní,vcera mi už praskli nervy ( asi ako konštrukcia kočíka) a kúpila som kočík z bazaru.
@babepema jasne, páči sa 🙂 dakujem, lebo som sa presne bála či tam ten elodie fusak vojde... takze mozem s kľudom objednat 🙂...vyzerá super a v pohode do športovej časti vojde aj moja 2,5 dcerka 🙂... foot je len tak na rychlo
@lienka875 och. Tak to mi je ľúto :( a čo presne bolo s kočíkom zle?
@janullka123456 Praskla plastová časť konštrukcie,ktora slúži pri skladaní kocika. Ja už ten kočík nechcem ani vidiet.
kraaaasny, a na oplatku si potešila ty mna,,, v obchode sa mi športova časť zdala strašne uzučka apresne som sa bala či sa mi tam vmesti aj take 2 ročne dieta 🙂
Ahojte aj my mame tento kocik a som s nim velmi spokojna 🙂 maleho som dala do sportovej casti ked mal 3,5 mesiacov lebo vo vanicke uz nechcel byt. Akurat cakame na fusak elodie aj my a trosku som mala obavy ci tam bude pasovat 🙂 akurat striezku by som menila z kremovej na inu ale tak nabuduce.
Tak v lete mi tam lietali musky a ako som ich odhrnala prec stalo sa ze som niektore rotlacila 😃 potom rychlo prat... Vyjde to len no neviem stale prat by som musela. :D oki pohladam
Nz 🙂 tak sup sup ja som uz bola nedockava kym prisiel konecne 😇😅
@simka87 dakujeme 🙂
mame ich od firmy Atvyn http://www.atvyn.sk/ , ale tento typ dverí mali v ponuke viacery vyrobcovia
Baby dávate aj niejaku podlozku do vaničky či športovej časti?😃😃
prosím vás to madlo cez vaničku sa dá nejakým spôsobom dať dolu?
@mojsap ano da sa 🙂
@janullka123456 super 🙂 lebo mi to nešlo do hlavy, inak by to bolo veľmi nepraktické
Ahojte baby. Aj nám sa veľmi páči kočík Neo Nato Puro, len sa mi to zdá byť veľmi otvorene, hlavne vanička. Ktoré máte doma a kočíkujete cez zimu, dávate/dávali ste tam niečo aby nefúkalo dovnútra??
Ďakujem za odpoveď. 🙂
@babepema @mirulik23 @janullka123456 @anikookn
@b89bea ahoj nás malý sa narodil v máji a ešte stále sme vo vanicke a to máme 10 kg, takže najlepšie na tom kocari je že má ozaj dlhú vanicku a dlho ti v nej vydrží (momentálne majú kočíky okolo 70 cm a neonatológie má 84 tuším) , zatiaľ nebadane že by nám dnu fúkalo , mám malého v tom fusaku čo sa ku kočíky predáva a ten vrchný diel fusaku je dosť dlhý a dá sa časť krásne ohnúť smerom hore nad madlo kocara čiže ti to zamaskuje tak tretinu miesta medzi vaňou a strechou. Inak veru žiaden prievan alebo tak nebadať teda nie viac akoby iných kocarov

To je ten isty, ktory mam. 😉