icon

Videli ste už nový kočík Neo Nato Puro?

jakubino18
31. dec 2015
Používateľ jakubino18 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jakubino18.

Videl som dnes jeden krasny kocik PURO v jednom obchode v Trencine, vraj je to uplna novinka, nemate s nim niekto skusenosti? Zvazujeme jeho kúpu 🙂
dakujem

Videli ste už nový kočík Neo Nato Puro?
ankachmurka
19. sep 2016

To je ten isty, ktory mam. 😉

janullka123456
23. sep 2016

Tak baby aj mi ho už máme 🙂 vyzerá ozaj krásne, len prosim vas mamičky čo ho už máte odskúšany? Aký fusak do vaničky aby tam v pohode vošiel? Chcela by som elodie details..a tiež akú vlozku do športovej časti? Dakujem za odpoved, ak by sa našla dajaka dobrá duša 🙂 🙂 🙂

babepema
23. sep 2016

@janullka123456 supeer,,, hodis real foto? ja sa uz neviem dockat toho nasho 🙂 Ja už mám doma fusak od elodie ... skušali sme ho tam dat v obchode a v pohodičke 🙂 s podložkou do športovej časti ti neporadim...

lienka875
23. sep 2016

Tento kočík je moja najhoršia "investícia". Nevydržal prvú prechádzku (neboli sme nikde v Himalajach ale bežná vychádzka v meste), drobec má mesiac a bol na vychádzke raz! Náhradný kočík sme žiaden nedostali,kocik je stále v reklamačný konaní,vcera mi už praskli nervy ( asi ako konštrukcia kočíka) a kúpila som kočík z bazaru.

janullka123456
23. sep 2016

@babepema jasne, páči sa 🙂 dakujem, lebo som sa presne bála či tam ten elodie fusak vojde... takze mozem s kľudom objednat 🙂...vyzerá super a v pohode do športovej časti vojde aj moja 2,5 dcerka 🙂... foot je len tak na rychlo

janullka123456
23. sep 2016

@lienka875 och. Tak to mi je ľúto :( a čo presne bolo s kočíkom zle?

lienka875
23. sep 2016

@janullka123456 Praskla plastová časť konštrukcie,ktora slúži pri skladaní kocika. Ja už ten kočík nechcem ani vidiet.

babepema
23. sep 2016

kraaaasny, a na oplatku si potešila ty mna,,, v obchode sa mi športova časť zdala strašne uzučka apresne som sa bala či sa mi tam vmesti aj take 2 ročne dieta 🙂

anikookn
5. okt 2016

Ahojte aj my mame tento kocik a som s nim velmi spokojna 🙂 maleho som dala do sportovej casti ked mal 3,5 mesiacov lebo vo vanicke uz nechcel byt. Akurat cakame na fusak elodie aj my a trosku som mala obavy ci tam bude pasovat 🙂 akurat striezku by som menila z kremovej na inu ale tak nabuduce.

babepema
5. okt 2016

@anikookn špiní sa krémová? aj ja som si ju dala,,, stale rozmyslam ci som urobila dobre,,, nedas foto kočíka? 🙂

anikookn
5. okt 2016

Tak v lete mi tam lietali musky a ako som ich odhrnala prec stalo sa ze som niektore rotlacila 😃 potom rychlo prat... Vyjde to len no neviem stale prat by som musela. :D oki pohladam

anikookn
5. okt 2016
babepema
5. okt 2016

@anikookn dakujeeem 🙂 tiez budeme mat hnedo kremovy ale s cieernou konstrukciou,,, vcera mi volali ze uz je na predajni,,,tak uz len ponho ist 🙂

anikookn
5. okt 2016

Nz 🙂 tak sup sup ja som uz bola nedockava kym prisiel konecne 😇😅

mirulik23
5. okt 2016

Dnes prisiel kocik ❤️❤️❤️ je nadherny a tesim sa velmi ze som sa rozhodla pre tento kocik 😊😊😊

loralora
5. okt 2016

@mirulik23 presne tuto kombinaciu budem aj ja objednavat! 👍🏼😊

tina983
6. okt 2016

@babepema mám kočík v kombinácii čierna ružová,ktorá je dosť svetlá a musím úplne vyzdvihnúť kvalitu poťahu,pretože sa super čistí,stačí pár šuchnutí mokrou handričkou a pekne všetko zíde dole 🙂

babepema
6. okt 2016

@tina983 supeeeeeeeeer dakujem za pozitivnu spravu 🙂

babepema
7. okt 2016

aj ten naaaš už je domaaa, je krááááásny 🙂 🙂 A Elodie fusačik tam paraaaaaadne pasuje 🙂

simka87
7. okt 2016

@babepema krásny jenaj v tejto kombinácii. Inak máte nádherné interiérové dvere , zrovna sa chystáme meniť tie naše nahodou mi nevieš povedať výrobcu? Presne niečo také si predstavujem aj ja u nas

babepema
7. okt 2016

@simka87 dakujeme 🙂
mame ich od firmy Atvyn http://www.atvyn.sk/ , ale tento typ dverí mali v ponuke viacery vyrobcovia

janullka123456
11. okt 2016

Baby dávate aj niejaku podlozku do vaničky či športovej časti?😃😃

mojsap
2. nov 2016

prosím vás to madlo cez vaničku sa dá nejakým spôsobom dať dolu?

janullka123456
2. nov 2016

@mojsap ano da sa 🙂

mojsap
2. nov 2016

@janullka123456 super 🙂 lebo mi to nešlo do hlavy, inak by to bolo veľmi nepraktické

mya19
2. nov 2016

@mojsap ano da sa dat dole..my ho mame

mya19
2. nov 2016
b89bea
1. feb 2017

Ahojte baby. Aj nám sa veľmi páči kočík Neo Nato Puro, len sa mi to zdá byť veľmi otvorene, hlavne vanička. Ktoré máte doma a kočíkujete cez zimu, dávate/dávali ste tam niečo aby nefúkalo dovnútra??
Ďakujem za odpoveď. 🙂
@babepema @mirulik23 @janullka123456 @anikookn

simka87
1. feb 2017

@b89bea ahoj nás malý sa narodil v máji a ešte stále sme vo vanicke a to máme 10 kg, takže najlepšie na tom kocari je že má ozaj dlhú vanicku a dlho ti v nej vydrží (momentálne majú kočíky okolo 70 cm a neonatológie má 84 tuším) , zatiaľ nebadane že by nám dnu fúkalo , mám malého v tom fusaku čo sa ku kočíky predáva a ten vrchný diel fusaku je dosť dlhý a dá sa časť krásne ohnúť smerom hore nad madlo kocara čiže ti to zamaskuje tak tretinu miesta medzi vaňou a strechou. Inak veru žiaden prievan alebo tak nebadať teda nie viac akoby iných kocarov

mirulik23
1. feb 2017

@b89bea ahoj, ano je pravda ze vanicka je otvorena trosku viac to by som dala ako jedine minus kocika. Ja mam zimnu clonu na kociku, zajtra ti to mozem odfotit.