Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
aj ja mam quinny freestyle,a nemenila by som za iny.Maly ma viac ako dva rocky,a vyuzili sme maximalne,a uz sa tesime,ze zas vyberieme vanicku.Je to trojkolka,ale ziaden problem so stabilitou som po celu dobu nemala 🙂
ahojte, hladam golfac velmi skladny (do maleho kufra), lahky, s ruckou vcelku, s madlom pre dieta, nehrkotajuci, vhodny aj na prechadzky po zamkovej dlazbe 😅... ani nie som narocna, ze? 😅 . primarne nam ma sluzit na rychle vyjazdy do nakupnych centier, dovolenky, prazdniny u mojich rodicov, aby sme nemuseli trepat sportak.
@zajo79 nemas nejaky tip? 😉 pozerala som aj nuna. preco ta sklamala?
@brisilda takze pocitam ze u vas by v stabilite nepesiel ziaden kocik 😅 ale to gt je dost take mohutne, tak pochybujem ze by ho prevratil, tazisko ma dole, a sebko aj tak bude iba v sportiaku, kamoska na SNP ho ma a nevie si vynachvalit, maju trojkombinaciu, ale ze vajco je strasne tazke
aku si kupovala sedacku sebkovi? ja neviem aku by som kupila. porad nieco dobre, polohovacie
Ahojte, mala ma 15m a tak rozmyslam, ze by som sa v lete uz "zbavila" sportaka a presla na golfac, najlepsie taky co by sa dal vyuzit v pripade potreby aj v zime ( netusim, ze ako bude take 2-rocne potrebivat kocik). Neviem sice co chcem, ale nech je prakticky, skladny, lahky, pekny 🙂, a nech sa tam da dat aj fusak, teda nech sa da pouzit aj v zime. Skuste nieco poradit.
Poradte s ktorým kočíkom by som bola spokojnejšia a pre dieťa aj 3 ročné by bol pohodlnejší - Tfk buggster alebo Cybex callisto? Pri ktorom je väčšia záruka kvality?
@veronka ked sa prevrati trojkolka.... tak vacsinou z dovodu, ze sa zle vychadza na obrubnik. treba sa to naucit..nic ine.
@dara29 buuggster dobra volba.
@luly13 quinny senzz? az nato ze nema madlo, ale je super. potom podobne je bee+.. ale aj senzz je super.
@zuzikkaa presne preto som predala buzz 3... velke kolesa vzadu, male v predu, do toho mm frflal..ze ake velke zadne kolesa 😅
tak urcite nenecham 7rocne dieta ist dole z chodnika s 3kolkou!!! 😒 ved ani nevidi na cestu 😨
nemate niekto susenost s kocikom hilux?
tak baby co mate zalusk na kocik GRACO TREKO tak pouvazujte.dnes som videla ten kocik a sedlo v nom dieta tak 18-24mesiacov a chrbtova opierka mu bola zarovno pliec!!! takze dieta si ani hlavicku opriet nemoze,,vyzeralo to hrozne. 😢
urcite stoji za to si odmerat chrbtovu opierku pri kupe kocika,,tych 45 je asi minimum,,s kratsou by som nekupovala... 😖
@andrejo mi mame stokke,kupila som malemu este bee+,ked pojdeme na nakupy,alebo na kupko,ale stokke by som nepredala,pokial bude v nom sa chciet vozit
@zajo79 dakujem, idem to pozriet. kolko ta vyslo nove bee +? mne sa zda, ze bee ani nie je golfac, skor plnohodnotny sportovy kociar, ktory je veeelmi skladny. az sa pohravam s myslienkou, ci nepredam nas kociar a nekupim bee + a ked pride neskor dalsie babo, tak len dokupime vanicku a adaptery na sedacku... 🙂
ahojte, nepostrehla som, ci niekto pisal na dotaz od lienky2 ohladom kocikov espiro.............mna by to tiez zaujimalo, hlavne espiro gt. Dakujem
@zajo79 uz som hladala, ale vela som toho nenasla, tak som myslela, ze mozno niekto odtialto bude vediet ohodnotit....skusim este nieco pohladat, ved casu mam este kopec 😉
A ak by som si mala vybrat medzi roan marita lux a inglesina magnum? V tomto nahodou nevies poradit?
Dakujem 🙂
ahojte.
vaham medzi 2 kocikmi. abc desing mamba http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/3112... a i´coo peak 8 http://www.kocikovo.sk/product/iC2B4coo-peak-8-...
viete mi povedat ich plusy a minusy? dakujem. 🙂
@kuriatko33 Dakujem za radu. Pozrel som ho no nezda sa mi ze by bol nejak moc skladnejsi ako Stokke. Ja som skor uvazoval ze nieco co sa sklada ako golface. Inak to az tay vyznam nema kupovat nieco podobne velke ako Stokke ked je to zlozene. Asi skoncime nakoniec u Stokke ale uvidime. Mam e Dema buginu uz dlho dlho overenu 3 detmi a tu asi budeme brat len do zalohy ked bude mat maly 3 roky a nahodou sa mu nebude chciet ist. Ale inak asi ostaneme pri Stokke. Ty si ako spokojna zo Stokke a aky mas model?

@brisilda no nie je krásny