icon

Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory

miskinadamko
21. jan 2011

Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂

veronka
23. feb 2011

@brisilda no nie je krásny

zuzikkaa
23. feb 2011

@veronka quinny freestyle comfort,,uz ho nevyrabaju uz sa iba dopredava.ale perfektny kocik do terenu,pohodlny a chrbtova opierka ma cca 50cm.a sedacka je otocna v oboch smeroch 😉

veronka
23. feb 2011

@brisilda a ked uz sme pri samkovi, tak kocik je isto ovela tazsi ako samko, a samko je aj malicky, takze pri schadzani a vychadzani z a na obrubnik by si mu mala pomahat a on by mohol iba tlacit

zuzikkaa
23. feb 2011

@brisilda no buzz mi teda pride nestabilny,ale tie klasicke velke 3kolky su myslim vsetky v pohode,,uz len si vybrat. 😉
na tom buzz-e mi neidu dokopy tie velke zadne kolesa a to malicke v predu,,vyzera to divne.ale 100ludi 100chuti.ak sa niekomu paci ja mu to neberiem 😎

kakakina
23. feb 2011

aj ja mam quinny freestyle,a nemenila by som za iny.Maly ma viac ako dva rocky,a vyuzili sme maximalne,a uz sa tesime,ze zas vyberieme vanicku.Je to trojkolka,ale ziaden problem so stabilitou som po celu dobu nemala 🙂

veronka
23. feb 2011

@brisilda mišula a ked nechces trojkoku, tak pp je aj stvorkolka AT4 😀

luly13
23. feb 2011

ahojte, hladam golfac velmi skladny (do maleho kufra), lahky, s ruckou vcelku, s madlom pre dieta, nehrkotajuci, vhodny aj na prechadzky po zamkovej dlazbe 😅... ani nie som narocna, ze? 😅 . primarne nam ma sluzit na rychle vyjazdy do nakupnych centier, dovolenky, prazdniny u mojich rodicov, aby sme nemuseli trepat sportak.

@zajo79 nemas nejaky tip? 😉 pozerala som aj nuna. preco ta sklamala?

brisilda
23. feb 2011

@veronka tak u mna stabilitu kocika testuje Samko 😀 nakolko on kocikuje velmi rad braceka 🙂

veronka
23. feb 2011

@brisilda takze pocitam ze u vas by v stabilite nepesiel ziaden kocik 😅 ale to gt je dost take mohutne, tak pochybujem ze by ho prevratil, tazisko ma dole, a sebko aj tak bude iba v sportiaku, kamoska na SNP ho ma a nevie si vynachvalit, maju trojkombinaciu, ale ze vajco je strasne tazke
aku si kupovala sedacku sebkovi? ja neviem aku by som kupila. porad nieco dobre, polohovacie

brisilda
23. feb 2011

@veronka moja foto sedacky mam teraz nove nahodene na FB 😉 bebeconfort od 9-18kg

steel
23. feb 2011

Ahojte, mala ma 15m a tak rozmyslam, ze by som sa v lete uz "zbavila" sportaka a presla na golfac, najlepsie taky co by sa dal vyuzit v pripade potreby aj v zime ( netusim, ze ako bude take 2-rocne potrebivat kocik). Neviem sice co chcem, ale nech je prakticky, skladny, lahky, pekny 🙂, a nech sa tam da dat aj fusak, teda nech sa da pouzit aj v zime. Skuste nieco poradit.

lilla244
23. feb 2011

@andrejo ahoj golface myslim su vyborne maclaren.. urcite planujem kupit jeden,ked bude babo vacsie.. na cestovanie su idealne.. a myslim,ze aj vypadaju fajn..

lilla244
23. feb 2011

@steel opat sa opakujem, uz to asi vyzera,ze ma za to platia 😀 ale mne sa velmi pacia a som aj spokojna s maclaren golfacmi...
vo svete su dost oblubene,aj ked je fakt,ze na slovensku ich velmi nevidno? 😖

veronka
23. feb 2011

@brisilda a potom mu aku kupis? samko ma do 36 kg? kolko si dala za to BB

dara29
23. feb 2011

Poradte s ktorým kočíkom by som bola spokojnejšia a pre dieťa aj 3 ročné by bol pohodlnejší - Tfk buggster alebo Cybex callisto? Pri ktorom je väčšia záruka kvality?

zajo79
23. feb 2011

@veronka ked sa prevrati trojkolka.... tak vacsinou z dovodu, ze sa zle vychadza na obrubnik. treba sa to naucit..nic ine.

@dara29 buuggster dobra volba.
@luly13 quinny senzz? az nato ze nema madlo, ale je super. potom podobne je bee+.. ale aj senzz je super.
@zuzikkaa presne preto som predala buzz 3... velke kolesa vzadu, male v predu, do toho mm frflal..ze ake velke zadne kolesa 😅

veronka
23. feb 2011

@zajo79 a co som napisala? nejako nechapem,lebo bris pisala,ze trojkolky nie su stabilne a je jasne ze 7 rocny chlapec nevie dobre ovladat kocik

zuzikkaa
24. feb 2011

tak urcite nenecham 7rocne dieta ist dole z chodnika s 3kolkou!!! 😒 ved ani nevidi na cestu 😨

kukujka
24. feb 2011

nemate niekto susenost s kocikom hilux?

zuzikkaa
24. feb 2011

tak baby co mate zalusk na kocik GRACO TREKO tak pouvazujte.dnes som videla ten kocik a sedlo v nom dieta tak 18-24mesiacov a chrbtova opierka mu bola zarovno pliec!!! takze dieta si ani hlavicku opriet nemoze,,vyzeralo to hrozne. 😢
urcite stoji za to si odmerat chrbtovu opierku pri kupe kocika,,tych 45 je asi minimum,,s kratsou by som nekupovala... 😖

kuriatko33
24. feb 2011

@andrejo mi mame stokke,kupila som malemu este bee+,ked pojdeme na nakupy,alebo na kupko,ale stokke by som nepredala,pokial bude v nom sa chciet vozit

luly13
24. feb 2011

@zajo79 dakujem, idem to pozriet. kolko ta vyslo nove bee +? mne sa zda, ze bee ani nie je golfac, skor plnohodnotny sportovy kociar, ktory je veeelmi skladny. az sa pohravam s myslienkou, ci nepredam nas kociar a nekupim bee + a ked pride neskor dalsie babo, tak len dokupime vanicku a adaptery na sedacku... 🙂

anelisa
24. feb 2011

ahojte, nepostrehla som, ci niekto pisal na dotaz od lienky2 ohladom kocikov espiro.............mna by to tiez zaujimalo, hlavne espiro gt. Dakujem

zajo79
24. feb 2011

@anelisa skus pohladat ci nieje tema o kocikoch espiro..

anelisa
24. feb 2011

@zajo79 uz som hladala, ale vela som toho nenasla, tak som myslela, ze mozno niekto odtialto bude vediet ohodnotit....skusim este nieco pohladat, ved casu mam este kopec 😉
A ak by som si mala vybrat medzi roan marita lux a inglesina magnum? V tomto nahodou nevies poradit?
Dakujem 🙂

zajo79
24. feb 2011

@anelisa asi inglesinu. da sa zohnat teraz okolo 380eur.. a pride mi to lepsia kvalita ako roan. neviem preco mam taky pocit...

anelisa
24. feb 2011

@zajo79 inglesina je asi vo vseobecnosti vzitejsia a znamejsia znacka. Vcera som videla inglesinu nazivo a celkom sa mi pacila a je o nieco lahsia ako roan, to je tiez plus.
To pegperego, ktore mas v albume je len hlboky kocik?

zajo79
24. feb 2011

@anelisa ano, len hlboky. mne sa ako sportovy nepaci...

adulik23
24. feb 2011

ahojte.

vaham medzi 2 kocikmi. abc desing mamba http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/3112... a i´coo peak 8 http://www.kocikovo.sk/product/iC2B4coo-peak-8-...
viete mi povedat ich plusy a minusy? dakujem. 🙂

andrejo
25. feb 2011

@kuriatko33 Dakujem za radu. Pozrel som ho no nezda sa mi ze by bol nejak moc skladnejsi ako Stokke. Ja som skor uvazoval ze nieco co sa sklada ako golface. Inak to az tay vyznam nema kupovat nieco podobne velke ako Stokke ked je to zlozene. Asi skoncime nakoniec u Stokke ale uvidime. Mam e Dema buginu uz dlho dlho overenu 3 detmi a tu asi budeme brat len do zalohy ked bude mat maly 3 roky a nahodou sa mu nebude chciet ist. Ale inak asi ostaneme pri Stokke. Ty si ako spokojna zo Stokke a aky mas model?