Všetko o kočíkoch. Pridajte svoje tipy a názory
Ako byvala "kocikova maniacka" (ak bude druhe dietatko tak aj buduca 🙂 otvaram tuto temu.nakolko tu uz v minulosti bola pod nazvom kocikove maniacky ale presla do sukromných tem. zaujem a otazky ohladne kocikov bol velky a na zaklade istých udalosti ktore e nechcem a v podstate ani neviem komentovat som sa rozhodla pre znovu spristupnenie vsetkým maminam nielen par "vyvoleným".
Dufam ze sa tato diskusia bude niest v pokojnom duchu a hlavne pomoze vsetkým ktorí potrebuju prave poradit...
ja sama mam odskusaných pomerne vela kocikov, takze kludne sa pýtajte ,ak budem vediet pomozem, poradim, doporucim 😉 🙂
@mircalla https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/14jz/pre... ? i ked vanicku uz nepotrebujes, tak nic.... @ninan2 Tebe sa nepaci?
gt3 su super. len nevadi ti ak sa nepojde dat dieta otocit smerom k mame?
az taka chyba to nieje, inak je to kvalitny kocik. kolko merias cm? on je dost mohutny
ale tiez pravda, ze ja som co mi chyba dokupit - a kocik objednavala minuly tyzden. zatial sa nestresuj 😉 ked tak pozeraj inzeraty, ja som povodne chcela hlboky z druhej ruky..no, laska je laska. bude novy. ved ho potom predam.
myslim to, ze neni v oboch smeroch..
Ahojte. Poradte mi, prosim. Chcem kupit kocik, asi golfac, ktory je
- lahko zlozitelny,
- zaberie co najmenej miesta v aute,
- ma lahku a stabilnu konstrukciu,
- dieta v nom dobre sedi, da sa dat do uplneho lahu
- nie je hrkalka,
- a nie je extra drahy.
Uz som mala jeden golfac, zn. Romer (ale starsi typ), dal sa velmi jednoducho poskladat do tvaru dazdnika, na cestovanie vyborny. Ale drobci mi v nom nevedeli sediet, vzdy ich to sedadlo zosuchlo do pololahu. Predala som ho, chcem nieco kvalitnejsie.
Mali sme Jane Powertwin (dvojkocik), bola som s nim max.spokojna, lahko sa sice sklada, ale zaberie vela miesta v aute.
Rozmyslala som o Jane Carrera, ale nemam vela referencii. Aky je?
Prip. mi poradite nieco ine?
Dakujem.
Ahojte baby, chcela by som sa s Vami poradit. Vyberam si kociarik a momentalne vaham pri vybere medzi dvoma modelmi a to quinny buzz 3 a maxi cosi mura 3 ... neviem sa rozhodnut. Ako by ste sa rozhodli vy ? Mam este doma po synovi concord fusion, tak zvazujem, ze keby som kupila buzza, fusion si necham ako zalohu, v pripade mury by som asi fusion predala, len pri mure ma odradza vaha ... neviete, ako to je ? je naozaj tak velmi tazka ? a aka je snou manipulacia ? nie je tazkopadna ako traktor ? este som ju nazivo nevidela, planujem niekde vyhladat a ist pozriet, len chcem vediet, ci sa mi vobec oplati ju hladat.
@lenka.s ked tak buzz 4 a urcite lepsie ako mura , to moj nazor 😉
@ajsha123 peg perego pliko mini, jane carrera je vacsi po zlozeni, alebo PP si dalej musim porozmyslat, este mozne nejaky hauck ?
@lenka.s a fusiona si nechaj na zimu 😉
Dakujem za tip. Na webe som nasla aj PP Si Completo, alebo Gesslein Swift, nemaju dvojite predne kolieska, len jedno. To sa mi zda praktickejsie do horsieho terenu. Nemate niekto skusenosti?
@ajsha123 ja mám Hauck condor golfáč. nedá sa však otočit sedačka proti smere jazdy. ale je lacný, lahký a vcelku dobrý. malá bude mat 3 roky je síce menšia ale v pohode sa odvezie v kočíku ked treba...
@ajsha123 si cko je fajn lepsi ako gesslein swift 😉
ahojte holky, už přemýšlím nad nějakým golfáčema na jaro.. poradíte mi? Potřebuju aby při složení zabírali malinko místa, byly jednoduše skládací a lehké ale zárověn aby byly pro malou pohodlné.. díky za tip.. potřebujeme třeba když jedeme k babičce na víkend at nemusíme tahat sporták máme xlander xa je fajn ale zabírá dost místa v kufru 🙂 potřebujeme jen něco na lítačku..díky 😉
@inffinity este napis ci ma byt polohovaci. Lebo my mame golface co zaberu malo miesta ale niesu polohovacie a preto ideme kupovat dalsie ale polohovacie. Dovod mame ten isty co ty. Stokke zabere dost miesta. Este uvidime ci sa nam to oplati kedze maly mozno zacne chodit onedlho a ak potom tak ako starsi uz nebude chciet sadnut do kocika tak to nema zmysel.
Ak nemusi byt polohovatelny tak my mame Dema golfac za 890Sk cca. 25€.
@barboramarek Aky je Gesslein Swift? V com sa Ti nepaci?
lenka mura je vazne mohutna no ja s nou nemam problem ist aj hore strmim kopcom vtedy clovek aspon trosku posiluje no je urcena pre dati az do 4 r. 😉 manipulacia je lepsia ako pri quinny buzz 3
@ajsha123 ahoj, casom sa horsie ovlada aj napriek premazaniu 😉
Viete mi poradiť či kúpiť Quinny Zapp xtra, Maclaren, TFK bugster alebo Silver cross Dazzle? Uvítam každé pre i proti. Dakujem
Ahojte, chcela by som Vas poprosit o radu, viem mohla by som si precitat vsetko spatne, ale...poznate to...cas..chcela by som kupit golfac pre maleho a potrebovala by som taky aby sa dal dat do uplneho lahu, lebo maly mi spava iba na bruchu, a aby to nebola ak sa da trojkolka, ale zas vpredu by som radsej mala iba dve kolesa a nie styri🙂) ...mam teraz sportovy Concord Fusion s ktorym som veeelmi spokojna, ale na leto by sa zislo nieco menej objemne do auta🙂) ale s manipulaciou som nadmieru spokojna...viete mi nejaky poradit? Dakujem

@zajo79 mne sa tiez nezda maly....podla mna aspon podla rozmerov je pohodlny
je jeden na predaj z BA, uz som sa na neho dotazovala
a co PP GT3? pride mi ale dost masivny...hmmm neviem