icon

Oplatí sa predĺžená záruka na práčku Bosch?

1. jún 2026

Čaute, kupujeme práčku Bosch WAN28263BY a predajca ponúka predĺženú záruku za príplatok. Neviem, či ide o zbytočný výdavok alebo sa to môže vyplatiť. Ako to riešite vy, máte práčku tejto značky? Oplatí sa priplatiť si? Pekný deň.

vikusjk
1. jún 2026

@anonym_autor ahoj, mam pracku Bosch uz asi siedmy rok, zatial fici. Ja si tuto predlzenu zaruku nepriplacam, lebo ako sa poznam, bol by to aj tak zakon schvalnosti, ze by rupla presne po tom, co by skoncila aj ta predlzena zaruka :D Kupovali sme teraz chladnicku, tiez Bosch a nebrala som tu predlzenu zaruku, aj ked ma predajca prehovaral, ze to sa oplati, lebo je to na sedem rokov atd atd, ale za 270 € tak to mi prislo celkom dost.

autor
1. jún 2026
@vikusjk

@anonym_autor ahoj, mam pracku Bosch uz asi siedmy rok, zatial fici. Ja si tuto predlzenu zaruku nepriplacam, lebo ako sa poznam, bol by to aj tak zakon schvalnosti, ze by rupla presne po tom, co by skoncila aj ta predlzena zaruka :D Kupovali sme teraz chladnicku, tiez Bosch a nebrala som tu predlzenu zaruku, aj ked ma predajca prehovaral, ze to sa oplati, lebo je to na sedem rokov atd atd, ale za 270 € tak to mi prislo celkom dost.

@vikusjk Veď to, že to nie je malá suma, či sa to vôbec oplatí, či to vôbec niekto využil.

vikusjk
1. jún 2026

akoze aj som vahala, lebo tak sedem rokov je uz celkom slusna doba, ale nakoniec som do toho nesla

katkaseiner
1. jún 2026

tiez nekupujeme predlzene zaruky... zatial jedine TV bola kupa kde by sme to vyuzili - dcere telka odisla asi tyzden po 2 rokoch.