icon

Kde podať sťažnosť na chorú predavačku?

17. sep 2025

Včera som stála za pokladnou bolo viac ludi predomnou, az ked som išla na rad som si všimla že predavačka utiera hlieny a mala celý červený nos a aj oči … Ked som bola na rade stala som meter od pokladni zaplatila bez kontaktne a veci som ani nepobalila do tašky len som ich zobrala do ruky a utekala . Teraz mám strach imunitu mám slabšiu kvoli liekom . Dnes odlietam tisice kilometrov na svadbu mojej najlepšej kamarátky do zahraničia .A u druhej budem bývať ona má male dieťa . Čo mám robiť?

ivanakal
17. sep 2025
@anonym_autor

@zuzubb007 je to strašné,velmi zlá doba

@anonym_autor velmi zla doba? To len teraz ludia chodia chori do roboty? Si vies predstavit, ze by nejaky robos vo fabrike kedysi zostaval doma kvoli soplu? To len teraz su ludia precitliveli, vela krat zbytocne........

anonym_8bd96c
17. sep 2025

Zrejme asi netusis, koľko vírusov a baktérií je v lietadle a koľko tisíc km musíš sedieť v lietadle vedľa človeka, ktory je infekčný a nepovie ti to ....od neho môžeš ochorieť, nie od predavačky

krasneleto
17. sep 2025

@anonym_autor ak mas oslabenu imunitu, vyhnite sa davom , obchodom- da sa nakupit aj online.. pripadne si dajte to slavne rusko... v lietadle mate istotu nakazenia sa inym kaslajucim cestujucim ovela vacsiu, v lietadle cirkuluje samy bordel, odporucam rusko

simsalabim
17. sep 2025
@anonym_autor

@simsalabim tak prečo predavačka si nedá rúško? je to nezodpovedné

@anonym_autor lebo ona nie je ta, co nechce ochoriet... Neexistuje zakon, ktory ju moze prinutit si ho dat. Mala si si ho dat ty.

luccys
17. sep 2025
@mmoonna

@anonym_autor zavolaj políciu,daj trestné oznámenie a na súd s ňou

@mmoonna 😆😄

13uzivatelka11
17. sep 2025
@anonym_autor

@simsalabim tak prečo predavačka si nedá rúško? je to nezodpovedné

@anonym_autor Lebo je jednoduchšie si dať to rúško pre teba, na tých 15 minut kým nakúpis, ako pre predavačku, ktorá v ňom musí byť 8-10 hodín v kuse. Alebo si zabudla ako všetci nadávali cez covid keď ho museli mat celé dni v práci? Mne stačilo v ňom byť pár minút v obchode, neviem si predstaviť byť v ňom celý deň a ešte keď si potrebuješ medzitým vyfukat nos..

13uzivatelka11
17. sep 2025

Inak vieš o tom že tá predavacka ochorela pravdepodobne od zákazníkov, ktorí chodia soplavi do obchodu a nedajú si rusko? 😀

anjelicek26
17. sep 2025

Otoc to nazad do obchodu, daj jej do ruky rusko a popros jup, ze ked sa neciti dobre, nech si ho nasadi... tuto sa stazovat je zbytocne a uplne neefektivne.... ak ma alergiu tak to ale nepomoze...

anonym_a1397d
17. sep 2025

Po tom covide pekne akurát tak na hlavičku čo furt riešite s tými chorobami

zuzinka888
17. sep 2025

Tak dost ze mas odvahu nastupit do lietadla( tam sa titizto vsetky bacile tocia dookola cez klimu). Staraj sa o svoje crevo, dodrzuj hygienu a budes ok. A popripade mozes pouzivat rukavice a rusko. Ale v jednom mas pravdu- chori ludia maju byt doma. No paniku robit netreba

lizatko1009
17. sep 2025
@anonym_autor

@elanor tak ale ja nechcem okolo mňa nakaziť ludí aj na svadbe to ako bude vyzerať? Ako ja budem vyzerať? Bola som chorá aj v Juli aj v Aprili

@anonym_autor preboha ziveho, mne toto pride uz ako paychickeho charakteru🫢 kolko mas rokov? ja chodím kade tade aj chori okolo mna a nikdy ma toto ani nepadlo, ze hned ochoriem a nindy som ani neochorela🫣

veronika14141414
Autor odpoveď zmazal
julinka65
17. sep 2025

a neprehanas trosku? ani netusis kolko chorych a ako chorych ludi za den stretnes. predavacka je tiez len clovek a nie kazdy si moze dovolit hodit sa hned na marodku, ked ma nadchu, vobec jej nemuselo byt nieco viacj.

moonlight1210
17. sep 2025
@anonym_autor

@zuzubb007 takze to nie je len obycajny soplik mne sa to pekne vie skoplikovat

@anonym_autor a svadbe ked na teba niekto kychne, to ti uz nic neskomplikuje? Ani odlet domov? Co ked tam dostanes zapal pluc?

sisska96
17. sep 2025
@ivanakal

@anonym_autor velmi zla doba? To len teraz ludia chodia chori do roboty? Si vies predstavit, ze by nejaky robos vo fabrike kedysi zostaval doma kvoli soplu? To len teraz su ludia precitliveli, vela krat zbytocne........

@ivanakal my sme aj do školy chodili so soplom pokým sme nemali teplotu, nikto nič neriešil

veronika14141414
17. sep 2025

Časy udavacov su naspäť

autor
17. sep 2025
@lizatko1009

@anonym_autor preboha ziveho, mne toto pride uz ako paychickeho charakteru🫢 kolko mas rokov? ja chodím kade tade aj chori okolo mna a nikdy ma toto ani nepadlo, ze hned ochoriem a nindy som ani neochorela🫣

@lizatko1009 ja vzdy ochoriem po pár sekundách s chorým človekom … mam suche sliznice kvoli lieku a oslabenu imunitu mam 26

moonlight1210
17. sep 2025

@anonym_autor a hlavne, ked mas taketo problemy, tak ty prva sa musis chranit, ked ides medzi ludi. Neprenasat svoju povinnost na nich.

Takze ty prva musis trebars nosit to rusko medzi ludi. Hlavne v obdobi, ked surne potrebujes neochoriet.

Je hlupe to takto riskovat z tvojej strany, a potom nadavat, ze si sa nakazila.

viestta
17. sep 2025
@anonym_autor

@ivik4 aj kvoli svadbe aj kvoli tomu že budem spať u kamarátky ktorá ma malé dieťa a nechce byť ani ona chorá .

@anonym_autor ked mas oslabenu imunitu, preco nenosis rusko? Ludia s oslabenou imunitou sa musia v prvom rade postarat sami o seba, lebo nachladeneho cloveka mozes stretnut hocikde, v autobuse, vo vytahu... Aj v rade na pokladu za tebou mohol niekto usopleny stat. Na toho by si sa kde isla stazovat?

veronika14141414
17. sep 2025
@anonym_autor

@lizatko1009 ja vzdy ochoriem po pár sekundách s chorým človekom … mam suche sliznice kvoli lieku a oslabenu imunitu mam 26

@anonym_autor ale to je tvoj problém tak ty si ho ries

autor
17. sep 2025
@moonlight1210

@anonym_autor a svadbe ked na teba niekto kychne, to ti uz nic neskomplikuje? Ani odlet domov? Co ked tam dostanes zapal pluc?

@moonlight1210 ja som mala minule tak zodraty nos ze sa mi koza okolo neho hojila dva tyzdne … a to som sk ho stale kremovala . Takže keby mam tak na svadbe vyzerat dovi dopo .. By kamaratka pozerala na mna to jak vyzeráš

ciernysokol
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ako popisujes, budes na 99% chora. Ale nie od predavacky, ale z lietadla. Ja mam slabsiu imunutu, letela som naozaj vela krat, na vsetkych letoch som ochorela. Obycajne choroby mi nevadili, pri mori som sa rychlo vyzdravela, ale pri korone nepomaha ani more. Ako to riesim? Zvykla som si. Ked budes mat deti, budes od nich chora stale. Neprezivaj to tolko, neovplyvnis to.

autor
17. sep 2025
@ciernysokol

@anonym_autor ako popisujes, budes na 99% chora. Ale nie od predavacky, ale z lietadla. Ja mam slabsiu imunutu, letela som naozaj vela krat, na vsetkych letoch som ochorela. Obycajne choroby mi nevadili, pri mori som sa rychlo vyzdravela, ale pri korone nepomaha ani more. Ako to riesim? Zvykla som si. Ked budes mat deti, budes od nich chora stale. Neprezivaj to tolko, neovplyvnis to.

@ciernysokol ja som bola minuly rok chorá v Taliansku cely tyžden a ani more mi nepomohlo☹️

simsalabim
17. sep 2025
@anonym_autor

@moonlight1210 ja som mala minule tak zodraty nos ze sa mi koza okolo neho hojila dva tyzdne … a to som sk ho stale kremovala . Takže keby mam tak na svadbe vyzerat dovi dopo .. By kamaratka pozerala na mna to jak vyzeráš

@anonym_autor kamaratka sa na vlastnej svadbe bude starat o seba a zenicha a nie o teba... svoju imunitu ries s lekarom a strach z chorob s psychologom. S pristupom "urcite ochoriem" mas chorobu garantovanu. Moja dcera mala minuly tyzden covid - ma ho polka skoly - a ani mi nenapadlo, ze ochorieme. A ani sme neochoreli, ani manzel, ani ja.

anika
17. sep 2025

@anonym_autor tak vies, zamestnavatel casto vyzaduje, aby clevek ak nelezi v horucke, aby prisiel do prace, uplne bezna vec, tych viroz, soplov , je vela, je v tvojom zaujme sa chranit, nos v uzavretych priestoroch rusko,ries predovsetkym seba
Ono je to neprijemne ale prechladnutych, nedoliecenych ludi stretnes vsade, na jednom to je vidno viac, na inom menej, na bacilonosicovi aj vobec🙂)))
Pani predavacka to pravdepodobne chytila od zakaznika, ma sa ist stazovat?kam?

enmery
17. sep 2025

Tak toto je top bizár. 😂 Však si robíš len srandu, však?

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
ciernysokol
17. sep 2025
@anonym_autor

@ciernysokol ja som bola minuly rok chorá v Taliansku cely tyžden a ani more mi nepomohlo☹️

@anonym_autor no, ved vravim, mozno korona. Zbytocne sa rozculujes, stres znizuje imunitu. Daj si lipoz.cecko, vyssie davky decka a sup na svadbu. A toto je nic, ked budes mat dieta, aj z koze vyskocis, ked uvidis tie kaslajuce a soplave deti v skolke. A neurobis nic. Lenze to je zivot, nie kazdy moze nechat doma dieta so soplom a byt pri nom, predavacka urcite nebola v robote dobrovolne a ty tiez urcite necerpas pnku zakazdym, ked si chora, uz by ta davno vyhodili.

lucia13022023
17. sep 2025

Tak si sa mala dva týždne pred svadbou izolovať od akýchkoľvek ľudí. Potraviny a vlastne všetko sa dá objednať 💁‍♀️

klarissa25
17. sep 2025

Aj ja chodim do prace s nadchou, nepoznam ziadnu kolegynu ktora by ostala doma s nadchou…predstav si ze chori ludia chodia aj nakupovat, obchytavaju potraviny dokonca ak pecivo, casto bez rukavic…