Pomohol vám Clostilbegyt?

eliska34
20. sep 2017

Ahojte zienky, 🙂 tak po dvoch mesiacoch užívania costilu, mi dnes doktorka dvihla dávku z 2 na 3 tablety denne od 4 - 9 DC. Brala ste niektorá takto? Zabralo niekomu?? 😕

kofilka33
20. sep 2017

@eliska34 ahoj,ja som brala dva cykly.Prvy cyklus som mala ovulaciu a druhý cyklus bol anovulacny.Treti cyklus som bola bez Clostylu a ovu prišla sama .Brala som 2 tbl.Minuly cyklus mi ho vysadila ,lebo som absolvovala hysteroskopiu a prefuk.V pondelok idem na kontrolu tak uvidíme či mi ho zas nasadí.

eriksonka1234
20. sep 2017

Mne pomohol,ale tiez som absolvovala aj prefuky

lulu369
21. sep 2017

@eliska34 ahoj, je to už 6 rokov dozadu. Mne ho doktor nasadil po dcérke. Chceli sme druhé bábo, ale keďže som dcérku koníka 2 roky a za ten čas som vôbec nemala menzes, tak som mala anovulačne cykly. Brala som ho 3 cykly ale nepomohol, doktor povedal, že aj tak sa môže brať najviac 3 cykly za sebou a potom by mala byť pauza. Po 3 mesiacoch mi ho nasadil znova a hneď prvý cyklus som otehotnela. Synček ma dnes už 5 rokov. Mne clostil pomohol až natoľko, že s mladšou dcérkou som otehotnela tak, že doktor s 30.ročnou praxou povedal, že sa s takým prípadom ešte nestretol (menzes som nemala ani keď som kojila syna, prvý od pôrodu prišiel až 25.1. syna som prestala kojit 3.1. v čase keď som dostala prvý menzes po pôrode som už bola tehotná)

lienka737
21. sep 2017

Mne 10krat nepomohol.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre