Je tu niekto z Huncoviec?

dilino
15. nov 2017

ahojte mamičky veľmi pekne vás prosim o pomoc dlhe roky hľadam z Huncoviec Denisu čižikovu v roku 1994 pracovala na hoteli ako recepčna skamaratili sme sa ja som tam bola na lyžiarskom zajazde vymenili sme si kontakty a ja som kontakt mala vo vrecku a nohavice som vyprala tak som na nu kontakt stratila roky neuspešne patrám volála sa za slobodna čižikova teraz už je zrejme vydata preto sa mi ju nedari najsť v súčastnosti by mala mať 40/41 rokov viem že adresa bola Huncovce prosim ak si to niekto prečita bude vedieť pomôcť tak veľmi by ma tým potešil vopred dakujem za všetky informacie ubehlo veľmi veľa času 23 rokov ale stale si myslim že mám nadej hľadala som ju aj cez facebook žiaľ nepodarilo sa mi možno tu nejaka mamina z Huncoviec predava nejaký tovar ak by ju poznala nech da info dakujem vopred za každu informaciu môže bývať aj v Poprade aj v okoli ťažko povedať verim a dufam že sa mi ju podari najsť dakujem vopred.

lejdy30
15. nov 2017

@dilino preco myslis, ze po 23 rokoch bude mat zaujem o kontakt s tebou?🙂

yanni
15. nov 2017

@lejdy30 a preco by nemala mat? Za pokus to predsa stoji. Ak nebude mat zaujem, tak nebude.

@dilino Zial neporadim, nepoznam, nie som odtial. Ale neviem, nespoliehaj sa na to, ze je este v kraji/okrese. Mozno je aj uplne na opacnom konci sveta.
Drzim ti palce.

matazirafa
15. nov 2017

@dilino boze asi 10 rokov vysielali poštu pre teba a teraz musi jej kompetencie prebrat konik 😂😂😂

jasminet
15. nov 2017

pred 23 rokmi si mala zavolat do hotela a vypytat si ju k telefonu ked ste sa tak skamaratili...

lejdy30
15. nov 2017

@yanni ty si by si realne pamatala nejaku zensku po 23 rokoch, ktoru si spoznala v robote na lyziarskom zajazde, kde sa jej tu sezonu vymenilo stovky ludi? ak niesu niecim inym poviazane, nemyslim, ze ma nejaky zmysel ju tolke roky sledovat..

myskahryzka
15. nov 2017

@dilino Skus napisat na FB nejakej jej menovkyni, resp "priezvyskovkyni" 😀

dilino
autor
15. nov 2017

ja skúšam či ju tak nenajdem ja som patrala cele tie roky volála som aj na miestný úrad do Huncoviec že bývala tam nejaka taka ale že sa odsťahovala som dostala info bývaju tam s takým priezviskom ale sú to iba menovci áno môže bývať aj na druhom konci sveta ale môžem mať aj šťastie do telky by som nikdy nešla nato ja niesom ja som ju hľadala cele tie roky to nieže teraz som si na nu spomenula ja viem možno ma nebude chcieť vydieť ak nie tak nič sa nestane len by som ju chcela vydieť po tých rokoch škoda patram dalej možno v nadeji že niekto niečo tu bude predavať nejaka mamina alebo žienka a spoznal by ju tak aj preto tu viem že to sem asi nepatri ale skúšam všetko patrala som viackrát cez facebook žiaľ neuspešne dakujem vám aspoň za prečitanie a držte mi palce.

yanni
15. nov 2017

@lejdy30 Sorr, nik z nas nevie ako si vtedy "sadli". Pise, ze skamaratili. Ja si vela ludi pamätam aj z pred 15-20 rokov, s ktorymi som nemala nejaky zvlast super kontakt.
No a co.
nevies, mozno je dokoca tu na MK a spozna sa.

dilino
autor
15. nov 2017

@myskahryzka ozvalo sa mi take dievča žiačka 15 ročna s takým menom myslela si že hľadam jej mamu ale nevolala sa Denisa ta mama tej dievčini

dilino
autor
15. nov 2017

@yanni dakujem veľmi pekne za podporu vážim si to ja pišem tu v nadeji že predava tu nejake veci nejaka jej možno kamáratka,pribuzna, že či sa nahodou neozve niekto aj z Huncoviec kto s ňou ma nejkaý kontak ako kamáratka veľmi dakujem všetkým za podporu do telky ja niesom na vystupovanie tu je strašne veľa mamičiek aj dievčat ktore ponúkaju inzeráty veci na predaj tak som skúsila takto ked ma nebude chcieť vydieť nebude ale viem že aspoň som ju vydela

piece
15. nov 2017

23 rokov je celkom dlhá doba

myskahryzka
15. nov 2017

@dilino Ja by som sa popytala na FB ludi s rovnakym priezviskom, ci ju nepoznaju.

dilino
autor
15. nov 2017

@piece no je veľmi dlha doba ale stále verim ja som sa zakratko s tej adresy odsťahovala na ine sidlisko a tým pádom aj ona ked ma konatktovala tak už mi list neprišiel aj keby ma vydieť nechcela aspoň by som bola spokojna že viem o nej niečo po rokoch preto som to dala tu že ak nahodou či tu nieje nejaka mamina alebo dievča ktore predava tovar a bude ju poznať alebo bude tu jej nejaka kamáratka alebo pribuzna ked ju nenajdem žiaľ ale bola by som veľmi šťastna viem že v hoteli pracovala ako recepčna už je to strašne davno neviem ani ako sa vola ten hotel vybrala by som sa tam.

klaudi31
15. nov 2017

Neskúšala si napríklad dať inzerát do nejakých ich okresných novín alebo ak má dedina nejaké štvrť alebo polročník? To by sa isto ozvala ak tam ešte býva 🙂

dilino
autor
15. nov 2017

@klaudi31 juj dobrý napad to ma nenapadlo vyskušam dakujem za typ

beky1813
15. nov 2017

Hm, toto chaoticke pisanie mi niekoho pripomina, len neviem, aky mala nick

klaudi31
15. nov 2017

@dilino Len nerozumiem prečo ju chceš tak veľmi nájsť? Ste zistili, že ste nejaká rodina alebo čo? Lebo za život sa človek zoznámi s kopec ľuďmi a potom s nimi stratí kontakt a väčšinou sa nerobia takéto pátracie akcie a už vôbec nie po toľkých rokoch. Ja osobne si neviem predstaviť, že by som si mala pamätať niekoho koho som stretla pred 23 rokmi a videla ho pár dní

dilino
autor
15. nov 2017

@beky1813 žiadny nick tajný normálne si tu roky nakupujem tovar ja som tu nikoho nehľadala doteraz ani som nemala žiadny problém aký chaos jasné je to tam napisane čo je tam chaoticke nič všetko je normálne.

dilino
autor
15. nov 2017

@klaudi31 no hľadam ju uvidim či sa mi to podari každý sme iny dakujem za typ skúsim čo si mi poradila

tt247
15. nov 2017

@dilino a prečo ju toľké roky hľadáš? Iba sa tak pýtam, lebo 23 rokov myslieť na jednu osobu a pátrať po nej je trochu zvláštne. A písala si, že ste si vymenili kontakty, takže aj ona mala kontakt na teba a predpokladám, že ho nevyprala v nohaviciach tak ako ty, tak prečo sa ti neozvala? Toto mi pripadá ako čistá posadnutosť, veď snáď máš vlastný život, rodinu, kamošky atď. nie? Bez urážky, samozrejme, len tomu nerozumiem.

katusikkk
15. nov 2017

Drzim palce.🙏
Ved z toho moze byt story ako hrom.🙊

dilino
autor
15. nov 2017

@tt247 nieje to žiadna posadnutosť normálne ju hľadam ked sa mi ju nepodari najsť nič sa nestane dala som to tu preto lebo ja tu kupujem veľa veci a či nahodou tu nieje niekto kto by ju poznal to jej jediný dôvod prečo tu ja viem že to tu nepatri ale tu je veľa mamičiek aj nemamičiek aj žien čo tu predavaju tak či sa nahodou tu nenajde krátko po tom ako som prišla z lyžiarskeho tak sme sa odsťahovali na ine sidlisko preto aj ked mi odpisala na staru adresu už sa list ku mňe nedostal.

dilino
autor
15. nov 2017

@katusikkk hej story telenovela 300 časť

erickatt
15. nov 2017

@dilino náhodu, to je milé

tt247
15. nov 2017

@dilino tak držím prsty. Škoda, že sa ti to nepodarilo skôr, možno by ste boli celé tie roky kamošky.

rawmamka
15. nov 2017

@dilino Ahoj Dilino 🙂, skús sa pridať (dočasne) do skupinky Kežmarok, keďže Huncovce sú v okrese Kežmarok. Do skupiny sa dá pridať tak, že dočasne vo svojom profile zmeníš svoje bydlisko práve na Kežmarok a potom sa v tej skupine môžeš spýtať presne na to isté čo v tejto diskusii, ale predpokladám, že s väčším úspechom. Je totižto veľká pravdepodobnosť, že keď zadáš jej rodné meno a priezvisko + orientačný vek (40/41) + to, že pracovala začiatkom 90.-tych rokov ako recepčná v hoteli a v tom čase bývala v Huncovciach, tak sa nájde nejaká žienka, ktorá ju pozná (rodina, bývalá spolužiačka, kolegyňa, suseda, kamarátka,....). Určite sa niekedy vyber do Huncoviec na Obecný úrad, tam zväčša vedia kedy sa odsťahovali z obce (evidencia obyvateľov) a zväčša vedia aj kam sa ľudia presunuli a ak nie obecní zamestnanci, tak babky/tetky, ktoré v dedine postretáš sú častokrát lepšie ako ŠTB a FBI dokopy 😀. Urob si s rodinkou výlet do Tatier a zastav sa cestou v Huncovciach 🙂, lebo neeexistujú hlúpe otázky, len odpovede 😉.
Držím ti v hľadaní oba palce 👍 👍 .

dilino
autor
15. nov 2017

@rawmamka dakujem pokusim sa

deti95060810
15. nov 2017

@matazirafa ....👍😀

bori7293
15. nov 2017

Skúste ešte pridať tento prispevok na facebook na stranku poprad...možno sa niekto ozve.🙂

adrika1704
15. nov 2017

Neporadim ale úplne ti rozumiem.. ja cez 20 rokov takto patram po jednom kamarátovi s ktorým sme sa poznali iba krátku chvíľku 😉 a tiež netuším či by si aj on na mňa spomenul, ale vŕta mi to tých 20 rokov a asi neprestane 😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre