Plánujete návštevu verejného kúpaliska alebo bazéna?

18. jún 2025

Mam na mysli na verejné kupaliska popr doma v bazene. Nemylsim k moru.

yelena159
18. jún 2025

Nie. Už sa ani nepamätám, kedy som sa naposledy cez leto kúpala.

dettilv
18. jún 2025

Doma v bazéne ano

1ryba
18. jún 2025

Chodím keď tak k jazeru. A k moru. Kúpalisko ani omylom, bazén nemám a ani nechcem.

pribinak
18. jún 2025

Áno pôjdem. Chodíme u nás na sídlisku na kupko už celé roky

Ak narážaš na úmrtie Tomaska, tak stále nie je jasne, kde sa nakazil

barka1
18. jún 2025

Samozrejme, že áno. Mám dve deti, kupaliska k letu patria.

cukroska
18. jún 2025

Samozrejme chodíme každý rok na kúpaliská a Štúrovo je naša srdcovka .

belllinka
18. jún 2025

Samozrejme chodime. Preco by sme nesli??

katica06
18. jún 2025

Áno budem sa.kúpat v jazere ,mori aj v bazéne

deti95060810
18. jún 2025

doma v bazéne...

spongebob1
18. jún 2025

Aj verejne kupalisko (slovenske vynecham kvoli cenam a sluzbam) a v sukromnej virivke mam vodu osetrenu chlorom.

liusa82
18. jún 2025

v bazene doma ak bude ovšem na to počasie a teploty.Lebo tieto výkyvy nekonečné tento rok no neviem neviem aké bude leto. Možno sa omočím pár krát za celé leto a bude aj škoda vody🙂

81alena81
18. jún 2025

Urcite ano, moje deti vodu miluju. Doma v bazene, k moru, do aquaparkov aj na kupalisko pojdeme. Minuly rok sa kupali aj v Lipt. Mare.
Tvoju otazku si spajam s umrtim toho chlapca. Je to strasne. No na druhej strane tisicky inych sa nenakazili. Aj ja odmala som sa kupala kade-tade a toto som neschytala. Vlastne dodnes som o tom ani nepocula. Chudatko chlapec, bol na zlom mieste v nespravnu dobu. No svet sa kruti dalej.

cyberk
18. jún 2025

Urcite nie, predsa neohrozim nase dieta, budeme doma zatvoreni, pokym neskonci leto.

abbey1
18. jún 2025

Na kúpaliská už roky nechodíme. Bazén doma, more.

vkatush
18. jún 2025

Na kúpalisku som nebola ani nepamätám.
Do jazera by ma nikto nedostal.
Na more nie sú prachy.
A doma v bazéne sa kúpeme už asi mesiac, takmer každý deň.

lizatko1009
18. jún 2025

ano pôjdeme, chodime Lipot, Gyor, more ja nevojdem do jazera.

lucia13022023
19. jún 2025

Nie ale ja sa nechodím kúpať na kúpaliská už roky. Samozrejme súkromný bazén z jazero ci more je iné. Tam isto pôjdeme.

majkakoc
19. jún 2025

Máme zajednanu dovolenku v Štúrove, ak otvoria, pôjdeme.

modrahruska
19. jún 2025

Nikdy som nechodievala na kupaliska, ani neplanujem zacat. Kupali sme sa od detstva v jazerach alebo pri mori.

simsalabim
19. jún 2025

Chodim na plavaren pravidelne 2x tyzdenne. V lete chodievam plavat na jazero, takmer denne. Kupaliska ako take moc nemusim.

rachel36a
19. jún 2025

Samozrejme ze anp...doma v bazéne, na kupku v meste, aj do Štúrova ideme v auguste

ukgirls
19. jún 2025

to je to najviac na co sa moja tesi na dovolenke na sk ... ten chalan sa ohol nakazit kdekolvek .. kupaliska budu sledovane a testovane ... takze nevidim najmensi dovod preco nie... teda az na tie ceny -ale hold to je vsade tak

doriiis
19. jún 2025

Čo sa má stať,stane sa.Takze áno,normálne sa budem kúpať vo svojom bazéne ako kedykoľvek predtým.Na verejné kúpaliska nechodím uz roky tak či tak

melanta
19. jún 2025

My sme veľkí milovníci vody, doma sa kúpeme každý deň už od jari, celoročne plávame vo fitku, od júna každý víkend aspoň jeden deň kúpalisko kvôli mužovmu synovi, letné prázdniny každý deň voda, väčšina more. Ale teda aj kúpaliská budú.

Ak sa pýtaš kvôli tomu chlapčekovi, ktorý zomrel - ročne sa tým parazitom nakazí na celom svete do 10 ľudí. Takže skôr vyhráš v lotérii miliardu, ako sa nakazíš týmto. Je v poriadku byť opatrný, ale treba použiť aj rozum a nehysterčiť.

zic
19. jún 2025

Inac nie velmi rozumiem otazke smerovanej na verejne kupaliska / bazeny. Ta ameba je "vsade", kludne aj v domacom bazene ak by islo o to (alebo v prirode v jazere... takze to by asi naozaj ostavala iba vana doma... ale nema to nic s "vela ludmi"... to skor v tych spolocnych bazenoch su ine smakocinky... ale teraz sa ludia neprestanu kupat

petracandle
19. jún 2025
@zic

Inac nie velmi rozumiem otazke smerovanej na verejne kupaliska / bazeny. Ta ameba je "vsade", kludne aj v domacom bazene ak by islo o to (alebo v prirode v jazere... takze to by asi naozaj ostavala iba vana doma... ale nema to nic s "vela ludmi"... to skor v tych spolocnych bazenoch su ine smakocinky... ale teraz sa ludia neprestanu kupat

@zic presne tak, a dokonca aj vo vani môže byť 😃 ved písali, že sa dá nakaziť aj pri preplachu nosa vodou z vodovodu (aj keď predpokladám, že toto sa skôr týka ľudí, ktorí berú vodu zo studne).

mirage
19. jún 2025
@cyberk

Urcite nie, predsa neohrozim nase dieta, budeme doma zatvoreni, pokym neskonci leto.

@cyberk super leto pred vami

ibrunova
19. jún 2025
@mirage

@cyberk super leto pred vami

@mirage predpokladám, že to bolo myslené inak

zuzacka16
19. jún 2025

boli sme minulú sobotu v aquaparku v Senci..takže len toľko k tomu..je mi veľmi ľúto, čo sa stalo, neviem si to ja ako rodič ani len predstaviť, ale presne ako tu bolo už spomenuté, život ide ďalej, treba si ho užívať a hlavne vážiť každý jeden deň, lebo dnes sme tu a zajtra nemusíme..

petamich
19. jún 2025

Ano chodime 🙂 doma, verejne kupaliska, plavarne, jazera, more. Moje dieta je vodny zivel, najradsej je vo vode, takze chodili sme a budeme chodit.