Ahoj, s priateľom sme sa zoznámili cez zoznamka.Mame vzťah na dialku piseme a volame si nonstop.po troch mesiacoch spoločného písania sme strávili spolu víkend.vsetko bolo v pohode.sice sa stretávame malo koli jeho problémom v rodine.no po spoločnom víkende som sa rozhodla ze si profil na zoznamke zruším. Z nostalgie som si pozrela jeho profil,naše správy. Zistila som ze na tej zoznamka bol hoc tvrdil ze tam nechodí. Tak ani neviem co ma to napadlo, založila som si nový profil a napísala mu.. síce napísal ze momentálne ma rodinné problémy a mx malo času.jed som sa opýtala ci hľadá vztah..odpísal ze áno dle momentálne koli rodinným problémom na to nemá čas.To znamena ze nenapísal ze hľadal dom,ale uč nehľadám lebo som našiel.a to ma dosť zamrazilo.dnes som tobux nevydržala a povedala som mu to. A on je teraz bs mňa urazený ze som mu nedoverovala, že mi vravel ze vernosť je pre neho všetkým s zrejme je koniec lebo sa na mba strašne hnevá. Spravila som až takú blbosť..véd stačilo keby dotyčnej napísal prepáč vztah už mám. Som z toho zufala
to je kreten...bud rada ze si to zistila takto skoro, a nie az po rokoch vztahu
a z čoho si zúfalá? Vyriešilo sa to najlepsie a najrýchlejšie ako mohlo
Buď len rada, že si zistila čo je zač, tak skoro. Nech je urazený hoci navždy, aspoň by ti spravil službu, že s ním nemusíš nikdy viac prehovoriť
Buď šťastná, že si prišla na to, že je to klamár, ktovie, s koľkými sa stretáva. Každej natrepe to isté, že má problémy. Ukončí to hneď a snaž sa o normálny vzťah a nie na diaľku.
Otváraj a oslavuj,že si to zistila tak skoro
.Niekto na to príde po x-rokoch manželstva,s deťmi, hypotékami. Toto je ten typ, ktorý bude večne hľadať a "hladkať si ego" vypisovaním iným ženám.
On sa hneva a je urazeny!??? Hnevat sa mas pravo ty, nie on.
tak ja ako prvá napíšem iný názor, ja som si na zoznamke písala aj so ženou, s niekým kto bol v nemocnici a chcela som vedieť ako sa má a preto som tam chodila aj v začiatkoch randenia. A teda ako neznámej ti nepovedal že či dáte rande, nevyzvedal sa viac o tebe, len napísal že momentálne čas na hľadanie nemá. Osobne keby mi niekto napíše a ja nik nehľadám bud neodpoviem alebo odpíšem tiež tak, že hľadám, ale momentálne nie, lebo napísať že nehľadám, by zase vyvolalo otázky druhej strany že na čo som na zoznamke, dal ti ako neznámej jasne najavo, že nech mu nepíšeš teraz, nemá na teba čas... A tým to teda ukončil s tebou, teda ja tam žiadny podvod nevidím.
On napísal ze prave mi chcel povedať o nejakej co mu vypisuje a nedá pokoj, ale ze už jedno, dôvera bola narušená, že som mu neverila z nenapadlo by ho ze ho budem skúšať a bla bla...ja by som stým bola v pohode keby jej napísal ze vztah ma..aj keď nemal o nu zaujem fakt na to sklamalo..takže zrejme definitívny koniec, čo dáva za vinu mne
Si naivna,takych rozrobenych moze mat niekolko..bud rada,ze to takto skoncilo. Ktovie ci tie jeho problemy a nedostatok casu nesuvisi s tym,ze sa stretava s inymi.Kasli na to.
@marsmykkok aj to pravda len keď nehľadám napíšem ze nehľadám alebo zruším profil na zoznamke
@diva84 a si si ista, ze mate vztah? ved to nie si ta co tu pisala, ze rande bolo len jedno, lebo potom ochorel otec ci mama a ze vam hviezdy nepraju a ze si sa zalubila a nevies ako to poriesit tu dialku a chorobu...a ja som ti pisala ze mas nechat iniciativu na nom ze ak chce vztah tak nieco vymysli
Dialka, rodinne problemy ako vyhovorka a napriek tomu nadalej aktivne na zoznamke, to je o nicom vztah.
@klementinka áno presne ta ,ubezpečoval ma ze dačo vymysli, že sa co najskôr stretneme atď.. no teraz som spravila neviem mozno blbosť, a pridala mu ešte viac
.
Ježiš jasne ze mal potom reči, že ti to chcel povedať... Zranená kobyla kope ci ako sa to hovorí nebuď zúfalá, bud rada ze si sa zbavila debila.
@diva84 keď si s niekým píšeš a hneď na prvom rande sa s ním vyspíš ešte neznamená, že máte spolu vzťah, asi to berieš vážnejšie ako on.
@diva84 to su kecy, aby si sa citila zle ty.. mal jednoducho napisat, ze nikoho uz nehlada a nikto by ho akoze neotravoval.. hra to na doveru a pritom sa mu neda verit, bud rada, ze takto skoro sa vyfarbil
najdi si niekoho s kym realne budes, naco ti je vztah na dialku, v podstate to ani je je vztah, taky chlap stale bude niekoho hladat
Jasne ze mi rozum radi od začiatku nič nerozvyjat, a jednoducho to skončiť, srdce niečo iné.. no po tomto asi rozum vyhra
@januska12323 ja byt chlap.tak na važny vztah hladam niekoho,kto mi neda hned na prvom rande...ale to je teraz jedno
Najlepsia obrana je utok, tak tebe este nalozi, ze si si dovolila mu nedoverovat. Ak je tak zaneprazdneny, preco trci na zoznamke a tebe len slubuje.. Proste stale hlada... nebud naivna, tu musia ist city stanou. Zoznamka nie je na komunikaciu, na to su ine moznosti. Ked mam vztah, nemam dovod tam byt.
@diva84 no tak on 3-mesačné písanie a jeden spoločný víkend zjavne za vzťah nepovažuje
A nieje náhodou ženatý alebo v inom " vzťahu "....keď tie rodinné problémy?. Ak ma niečo trápi, riešim vážne veci, pre ktoré sa nemôže ani stretnúť, pomaly ani nespáva ,tak nechodí na zoznamku a tam 3 mesiace vypisujem s inou.
Teraz bude mať akoze navrch, lebo si zlomila jeho dôveru. Ze aj on tvoju, to je nepodstatné. Hľadaj ďalej, toto bude vadný kus
Bože ty si strašne naivná. Keby naozaj mal tie rodinné problémy, tak na zoznamke ani není. Len dobre odrbava.
@bielasovicka asi to bude tak...
@diva84 však ťa nebral vážne to je jasné a vážne nebude brať žiadnu , potreboval len zábavu na to mu služi krycí manéver -problémy s rodinou
@renesance80 prestal so mnou komunikovať úplne, ja som mu ešte napísala.no on mi len toľko napísal ze ak pochopím koľko % vo vzťahu je dôvera tak pochopím aký zlom to spravilo, a ze momentálne to nerieši lebo na to nemá ani čas ani energiu. Takže je vymaľované.ale nejdem sa viac trápiť, mozno jed už bude chcet riešiť bude už príliš neskoro
su typy co maju zoznamku ako zavislost