Negatívny tehotenský test a príznaky
Ahojte, chcem sa opýtať, či ste niektorá mala podobnú skúsenosť.
Menštruácia mi skončila 4. júla
Cykly mávam dlhšie – okolo 35–36 dní
Ovuláciu som mala pravdepodobne okolo 19. júla (súdila som podľa výtoku – bielkovitý, ťahavý, a miernych bolestí)
Pohlavný styk sme mali 16. júla – čiže približne 2–3 dni pred ovuláciou.
Menštruácia mala prísť 3. augusta, ale zatiaľ neprišla. Test som si robila v ten deň, vyšiel negatívny, no premýšľam, či to nebolo ešte skoro, ak bola ovulácia posunutá.
Teraz by som mala byť približne 15 DPO, ak ovulácia bola 19. 7.
– pociťujem lámavosť tela, akoby som mala horúčku, ale teplotu nemám
– žiadne silné bolesti brucha, len jemné pnutie
Mám otázku, či niektorej z vás vyšiel test negatívny okolo 14–15 DPO a tehotenstvo sa potvrdilo neskôr? Prípadne mali ste podobné príznaky?
Budem vďačná za každé zdieľanie skúseností.
@dada1996 ak si 15dpo tak podľa mna testy by boli pozitívne. Už na 10dpo testy vedia zachytiť. Ja som napr mala ovulacny hlien, ten skončil a až další deň bez hlienu som mala ovulaciu. Potvrdený lekárom. Ešte sa mohlo stať že si si myslela podľa pocitov a hlienu že ovulacia prebehla, ale mohla sa posunúť a neskôr prebehnúť. Ale ak ste mali posledný styk 3dni pred ovuláciou čo si si myslela že bola tak neviem
Ja by som povedala ze 3 dni pred plodnym hlienom je este dost skoro mat pohlavny styk aj ked oni vedia prezit vo vhodnom prostredi...mne gyn kazal mat styk v den pozitivity ovulacneho testu a den po a teda vyslo to a to sme sa dllllho predtym snazili... mne nastala ovulacia az den po plodnom hliene. Ja som mala slabo pozitivny test 10 DPO
@dada1996 Lamavost tepla a vnútorná horúčka to mi skôr príde že niečo na teba lezie. Kľudne ti môže meškať aj kôli tomu aj keď ochorieš takže kľud. Skôr si daj panadol a oddychuj viac
@dianka3 lámavosť mám len jemnú ani ju už nejak necitím len vnútornú teplotu , ale cítim sa normálne nie aby namňa niečo liezlo 😀
15DPO uz by mal test neico aspon malo ukazat.
lamavost tela ... to moze nieco u teba peebiehat, pripadne mas PMS. aj ked by si neochorela, to neznamena,ze tvoj organizmust terza prave s niecim nebojuje. imunitny system pracuje stale, ak sa s niecim stretne a nevyhra hned v prvom boji, prepukne ochorneie, ale a vyhra, tak neprepukne, hcoi je zatazeny cely oranizmus, co mozes pocitovat aj tak ako si opisala.
s teda PMS moze byt tiez neprijemny a mozes mat vselijake priznaky.
a teda pises,ze mas cyklus dlhsi 35-36 dni. ak dobre ratam, tak je to len 32dni, cize este ti podla toho ani nemeska. 3.8. by bolo len 30dni.
a teda aj keby, za meskanie sa povazuje viac ako 5dni. obdobie kedy ma prist dalsia ms je obdobie, nikdy nie presny den. ms nemusi takto presne chodit,a j ked je povazovana za pravidlenu, vzdy tam je rozmedzie.
keby nevies, kedy si mala ovulku, tak by sa dalo prepokladat, ze este je skoro na test, ale ak si ju odhadla spravne, uz skoro nie je.
ahoj, ako to dopadlo ?

Lámavosť tela? Keď som mala príznaky, mala som už aj pozitívne testy.