Travite Vianoce s priatelom vo dvojici alebo kazdy so svojou rodinou?
Ahojte.. mam na vas otazku 🙂 Travili ste spolocne Vianoce vo dvojici so svojimi partnermi, ked ste uz spolu zacali byvat? Povedzme, ze ste mali obaja mlady par po VS, prvy rok spolu v najme.. stravili ste 24.12. spolu, alebo ste sli kazdy k svojej rodine domov?
Spolu vo dvojici
Ja si to neviem predstavit zit spolu ako rodina a na vianoce sa rozdelit. Ale to som ja / my 💁🏻♀️
Spolocne vianoce sme zacali mat az ked sme si kupili byt. Ten jeden rok, co sme boli v podnajme sa to ani jednemu nechcelo riesit a bolo pohodlnejsie ist kazdy ku svojim rodicom :D
Prvý rok sme boli spolu u mojich rodičov . Ale to sme boli spolu par mesiacov a akurát sme prerabali byt čo sme si čerstvo kupili . Ďalšie Vianoce sme už boli sami . Urobte , ako vám vyhovuje . Mam kamarátov, sú spolu cca 15 rokov , aj spolu bývajú, postavili si dom , ale každé Vianoce ide ona k svojim a on k svojim rodičom . Pre mna zvláštne , ale im to evidetne vyhovuje
Kym sme neboli svoji, boli sme vo dvojici spolu u jednych rodicov. Ale to preto, lebo muzova rodina nebola komplet takze sviatky velmi neslavili. Ak by slavili a "mal by kde ist, kazdy by stravil so svojou rodinou.
Ja osobne by som nedala prednost na tieto sviatky frajerovi pred rodinou - rodicmi a surodencami. Za predpokladu, ze su dobre tie nase vztahy v rodine. V pripade uz manzela, to uz je ina vec, tam sme potom uz boli samostatne a po 25.12. pochodili po navstevach rodin.
@anonym_autor od 25 trávime Vianoce spolu vo dvojici plus pes 🙂 spravime si ich aké chceme my a dalsie dni ideme spolu obom stranám
@anonym_autor vo dvojici. Na druhý deň k jedným rodičom spolu, ďalší deň k druhým.
Spolu
@anonym_autor spolu s rodinou.
@anonym_autor Mam po 30tke, roky zijem vo vlastnom byte ale aj tak kazde Vianoce idem sama k mojim rodicom. Partner ide tiez k svojim. Sme spolu aj tak takmer kazdy den v roku 😀
Za mňa spolu. Je jedno či u vás doma len vy dvaja spolu, alebo ísť k niekoho rodičom - ale spolu! Ja som mala partnera, ktorý na oslavy jeho rodiny chodil vždy sám, bezo mňa. Dôvod? Neznámy. Najprv mi to nevadilo, ale ke´d to tak bolo aj tretím rokom, pochopila som, že na výnimočné udalosti svojej rodiny chcel prežívať sám a to nie je pre vzťah nič pozitívne, ale naopak, to vypovedá o inom. tak som sa s ním rozišla, a viac sa necítila menejcenná ani taká čo si nezaslúži úctu jeho rodiny. Paradoxne sa vytratil rozchodom stres, očakávania a zlepšil sa mi citovo život. Takže tak.....
@anonym_autor od prvých vianoc spolu , žiadne delenie sa k rodičom. Raz k jedným, raz k druhým, potom rok sami, ale vzdy spolu
Vždy som chodila domov a aj on chodil domov. Neboli sme manželia. Sami od rodiny byt 100 km a všetko chystat by sa mi nechcelo. A keby ideme k jeho rodicom a ja niesom doma asi by boli nasratý a tak isto naopak…😀 ale už sme sa rozisli.
S terajším priateľom nebývame ešte spolu a každý sme doma u svojich 25 sme celá rodina pozvaná ku ním asi oni potom pôjdu k nám. 🙂
Ako sme zacali spolu byvat, na sviatky sme spolu. K jeho mame a mojej rodine ideme len na navstevu. Mala som kolegu, ktory bol s priatelkou dlhsie a na sviatky kazdy isiel k svojej rodine. Cudne.
24. spolu vo dvojici. 25 u jeho rodičov, 26 u mojich rodičov, tak to máme dodnes

Spolu a s rodinou. Každý rok sme striedali u koho rodičov