6 rokov bez ochrany
Ahojte mam taky problem co ma dost trapi.. s priatelom sme 6 rokova 6rokov fungujeme bez ochrany ziadna antikoncepcia ziadny kondom!!!! Mam nepravidelnu ms doktori do mna pchali duphaston a pofobne ..povedala som si ze dost s liekmi... tak som zacala brat alchemilku taktiez som vyskusala fwmigard ci gynex...ms sa ako tak upravila ... hormony vsetko je ok ... zatial sa nesnaxime o babo najprv si riesime byvanie ... ale mam taku dolezitu otazku ... je to mozne aby som za tych 6 rokov neotehotnela? Prosim o nazory ... uz som vela noci kvoli tomu preplakala ze co je vlastne so mnou co je s mojim telom
Ahoj podľa mna by si mala.ist aspon na zakladne vysetrenia.... Aby si vedela nacom si aj tvoj priatel....
My s muzom sme spolu skoro 10rokov,od zaciatku nechraneny sex...a doteraz nemame deti ☹ a.tvrdia nam ze sme v poriadku..... Teraz sme boli na prvom IVF(Ket) verim ze to vyjde....
A poviem ti teraz trochu lutujem ze som to nezacala riesit skor...mam 30rokov
@nikola1310 no pokiaľ sa spravy dnu tak by som uvažovala že je niekde problém ale ak to ide von tak je to v pohode 🙂 ja som nikdy.nebrala antikoncepciu a moji partneri čo boli nemavali kondóm ...a môj mužík tiež nepoužíva a za 6 rokov čo sme spolu som bola tehotná dva krát a to planovane 🙂
Ja som bola na tom takisto 5 rokov nič, chlapec sa nemal k činu niečo riešiť ale ja som chcela mať deti tak som to vyriešila zaňho. S druhým mam 2 deti každé dieťa na prvý šup. Tak možno je chyba v ňom alebo možno len spolu vám to nejde. Ja som si vravela ze asi nám to nebolo súdené byť spolu 😉😉
@nikola1310 my fungujeme takto bez ochrany už 20r a otehu som vtedy ,keď sme sa cielene snažili.Chodim pravidelne na prehliadky všetko Ok.Niektory muži sú proste v tomto borci 😃

Ahoj, my sme s priatelom spavali takto 5rokov, tiez uz som myslela, ze z toho nebude nic ale po gyn.stranke vsetko v poriadkh aj napriek nepravidelnej ms, hormony stitna zlaza tiez ok, az nakoniec po polroku snazilkovania sa proste z nicoho nic zadarilo. Hlavne ss netreba vzdavat skor ako sa zacnete naozaj snazit 🙂