Aké boli vaše pocity po mimomaternicovom tehotenstve?
viem, že téma už funguje, len by som chcela vedieť aktuálne info a pocity ... mne je dosť smuuuuutno 😢
Ja som mimomaternicove zazila na zaciatku tohto roka a bolo to strasne. Od zaciatku som vedela, ze je nieco zle, ale o mimomaternicovom som ani len netusila. V nemocnici som lezala tyzden s tym, ze az do poslednej chvile mi davali nadej, ze to nemusi byt mimomaternicove teh. O to horsie to potom bolo. Po laparoskopii som mala byt este 2 tyzdne PN, ale kedze mi bolo hrozne, velmi rychlo som sa vratila do prace a tam som to rozchodila. Velmi dolezite je niecim sa zamysliet. Byt sama so svojimi myslienkami je to najhorsie, co mozes urobit.
Mne paradoxne mimomaternicove tehotenstvo pomohlo k bezproblemovemu otehotneniu, aj ked tak skoro po tom vsetkom (mala som iba jeden cyklus) som ho necakala. Ale upravil sa mi cely hormonalny profil.
Velmi ti drzim palce. Ono to preboli a pojdes dalej. drzim palce.
ja som tiež zažila mimomaternicove tehotenstvo presne pred rokom odobrali mi pravy vajičkovod o 3 mesiace som znova otehotnela ale to tiež nedopadlo dobre zamlknuty potrat tak dufam že už bude len dobre ja viem čo preživaš prečo prave ja neboj všetko preboli tak ti držim palce čas lieči

ja som sice mimomaternicove neprezila ale viem ako sa citis ,ja som sla s tym ze som tehotna a skoncila som na operacke lebo sa doktory pomylili a mysleli si ze mam mimomater.a nakoniec to bola cysta a babtko bolo v maternici ale to ako som ja plakala ked mi povedali ze j eto mimomater.to bolo strastne .tak viem ako ti je .je mi to luto drzkaj sa .