Ako dlho trvá liečba po kyretáži?
Bola som v 9.tyzdni druheho tehotenstva. Mam doma krasneho 11 rocneho syna
ahojte nefviem ci to sem patri ale potrebujem pomoc som zufala :( som v 9 tyzdni tehotenstva mam 31rokov moj priatel sa vykaslal na mna hned ako to zisitil z prace ma tiez vyhodili ako som povedala ze som tehotna.musela som povedat lebo som casnicka moja rodina peniaze nema .z mojho ex strany pomoc nemozem ocakavat jedine potrat.som vo financnej krize a neviem co dalej.rozum mi vravi ist na potrat co viem ze nezvladnem po psychickej stranke lebo ked som bola na sono a videla som obrazky maleho som plakala od stastia a neviem ci by som zvladla ist a dat si ho prec.ma tu nejake skusenosti ako to zvladnut a co mam robit? kazdy do mna huci z kazdej strany nehaj nehaj si nebudes lutovat ked sa to narodi ze zmysel zivota a ze budem stastna atd.a druhy ze to nezvladnem sama a mometnalne ani nepracujem nic poradte mi prosim vas
ja viem ved som plakala ked som videl ato male na sone ako mu rucky uz idu vonku vsetko a s rodinou moc pocitat nemozem :( preto sa tak bojim ako to zvladnem sama vsetko
Ahojte..som po kyretazi druhy den...dnes som bola u dr.,zajtra mi zobere krv...bola som v 6tt,dr mi dnes povedal ze5-6 mesiacov mam cakat!lenze to ja nevydrzim..podla toho co tu pisete da sa to kedykolvek..pockat chcem dva cykly,do augusta po druhes mrche...potom sa chceme snazit.Este chcem pockat,co mi dr povie,kedy bude moja matern.ok..
ahojte, som presne 2 tyzdne po kyrete. krvacala som prvy den, dva dni nic a potom som krvacala tyzden tak silnejsie. uz som bola aj na kontrole a vsetko je v poriadku. ale mam problem s tym, ze mam taky zltkasty vytok a mierne zapacha tak ako aj ked som krvacala....mozem to mat este po tej kyretazi? a prejde to ci mam si ako prvu pomoc kupit nieco v lekarni? cakam aj na vysledky HCG a chcem sa spytat po akej dobe mozem mat sex...dakujem vam
@malinke6 Ahoj, ja som po kyrete 3 tyzdne. Na treti den od kyretaze som brala tyzden antibiotika. Samozrejme som z toho dostala mykozu, urcite chod k lekarovi. Mne lekar povedal, ze po kyrete maju zeny casto vytok, lebo pred zakrokom to tam vydenzifikuju a to narusi ph. dal mi nejake capiky. A sexik nam lekar povolil po 2 tyzdnoch, no s kondomom 😉 ale vraj je to individualne, ak ta to bude boliet, tak to skuste neskor 😉
Ahojte ja som po kyrete prvy den a prvy mesiac sa mam setrit a bez sexu a ak bude vsetko ok bez velkych bolesti a krvacania tak moze byt aj sex a netreba tym padom dalsiu kontrolu. Podla mna kazdy lekar povie nieco ine. Niektory mi povedal ze pockajte ason 2-3meisace s druhym babom a niekto ze po mesiaci.
@nija26 ak sa pekne stiahne, tak 6 mesiacov je zbytocne vela. myslim, ze tie dva, su ok lebo 6tt je velmi skoro, este sa v tele neudiali take veci, ze by bolo treba tak dlho cakat. ak sa aj ty sama budes citit dobre a cyklus ti normalne nabehne, tak necakaj. v tomto sa nazory lekarov dost rozchadzaju lebo su druhi, ktori tvrdia, ze prave prve mesiace po potrate je telo pripravene na lahsie oplodnenie...tak tazko sa riadit odporucanim jedneho lekara
Ja som po kyrete pri vysledkoch z histologie dostala info, ze tehotenstvo treba planovat az o 3 mesiace. Gynekologicka mi ale povedala, ze ich na skole kedysi ucili, ze treba otehotniet cim skor tym lepsie, ze telo je teraz dobre pripravene. No ja neviem.. Ja som po kyrete dostala po 30 dnoch menzes. Dalsi cyklus sme sa snazili a nic.. Takze mam okrem traumy z potratu aj depku, ze uz sa mi znovu otehotniet nepodari.. ☹
@mariajuraj Ahoj, bola som na kontrole po 10 dnoch a doktor povedl, ze je vsetko v poriadku, robil mi aj sono a bral mi aj krv na HCG...nepredpisal mi vobec nic aj ked som mu povedala co je vo veci, povedal, ze to je normalne...ale mne sa to nepozdava...dakujem inak za info 🙂
Ahojte ;) ja som potratila v 8tt v sob 5. 7. 14 tento datum zostane navzdy v mojom zivote najhorsim, vobec tomu nic nenaznacovalo, ze sa nieco udeje ale v sob rano po milovani s muzickom som zacala krvacat, este na gynde mi povedala p. doktorka podla krvacanie, ze to nie je take hrozne, ze mi daju nieco proti krvacaniu a bude to ok ale ako nahle mi spravili vys uz bolo embryjko v hrdle maternice, takze ma cakal kyret a teraz sa kurirujem ale s komplikaciami, stale krvacam, vcera mi pichli inj na stiahnutie maternice, ATB proti hroziacemu zapalu ale neako to neustupuje a bolesti su stale. som z toho strasne smutna, vsetko sa mi kopi. strasne rada, by som zostala co naskor tehu ale uz teraz sa mooooooc moooooooc bojim.a velmi sa bojim toho, ze sa nezisti pricina a bude sa to opakovat, lebo podrobnejsie vys robia az pri druhom potrate ale to uz by bolo privela :(
musela som sa "vykecat"
ahojte, my sme prisli o babo v 16tt ☹ doktorka ktora ma prepustala z nemocnice mi povedala ze po 3 mesiacoch sa mozeme snazit o babo dalej a moja doktorka ze by sme mali pockat tak 6 mesiacov. 4.7.2014 to bolo 5 mesiacov od kyretu a po ms sme sa zacali zase snazit...tak dufam ze sa nam to coskoro podari 🙂
@zebrickaa pokial tam neboli problemy, ktore treba liecit, tak vseobecne plati 3 mesiace, cca 2 cykly.... No poznam baby, ktore cakali dlhsie a aj take, ktore to stihli po prvom cykle... dost zalezi aj od zeny ako sa citi, aj v ktorom tt bola kyretaz..... drzim palce, nech sa coskoro podari....
Mne robili kyretaz v 9.tyzdni a uz v nemocke mi pocedali ze treba cim skor otehotniet , ak nie su problemy pockat 6 tyzdnov vtedy vecsinou aj prva ms pride a potom sup na to🙂 a funguje to, kyretaz mi robili 2.4 2012 hned v juli som otehotnela🙂 a nasa slecna uz bude mat 15 mesiacov🙂 nikto ti nepovie preco sa to stalo stavalo sa to vzdy len sa o tom nehovorilo a niekedy zeny ani nevdeli ze potratili, tak hlavu hore, bude dobre treba pozitivne mysliet to je polovica uspechu
@kikis0103 velmi pekne dakujeme 🙂 no pricina sa nevie...bola som 3 tyzdne v nemocnici kvoli spineniu a krvacaniu a ked ma mali uz pustit domov, tak par dni pred tym mi z nicoho nic odtiekla plodova voda...vsetky vysledky z vysetreni kam nas poslali boli v poriadku, tak neviem.
a co sa tyka vitaminov pred dalsim snazenim, brala som vyse 3 mesiace inofolic a teraz beriem kyselinu listovu.
je to hrozne, ked sa nevie pricina teda aspom pre mna, ja mam nenormalny strach z dalsieho tehu 😢 a tiez rozmyslam nad inofolicom alb FertilCare

@satanka1 jaj hej, prepac. 😉